Anonim

Og alligevel er det samme: "Mac @ IBM" er navnet på medarbejderens valgprogram, som IBM CIO Fletcher Previn for nylig præsenterede på Jamf Nation-brugerkonference i Minneapolis (12.-14. November). Ifølge det årlige møde i Apple Community Forum "Jamf Nation" var ca. 2.000 deltagere samlet i Minneapolis i år. Jamf ser sig selv som standarden til styring af Apple-enheder, hvad enten det er Mac, iPad, iPhone eller Apple TV i en lille virksomhed eller stor virksomhed. Specielt for it-fagfolk er der tilbudet Jamf Pro.

Jamf Nation: IBM-CIO Fletcher Previn
Jamf Nation: IBM CIO Fletcher Previn
Foto:

Som en del af Mac @ IBM-programmet har IBM tilbudt ansatte muligheden for at bruge Mac eller PC på deres kontor siden 2015. Siden da har mere end 290.000 Apple-enheder været i drift hos IBM. Resultatet ifølge IBM er, at folk, der bruger Mac, mere sandsynligt forbliver i erhvervslivet og overgår PC-brugere oftere: 22 procent flere macOS-brugere end Windows-brugere vil have den ydelse, de forventer Overbyd. Derudover var salg med højt volumen med macOS-brugere typisk 16 procent højere end med Windows-brugere.

Resultaterne bekræfter også, at det at tilbyde valg ud over it-effektivitet og lavere samlede omkostninger til ejerskab også giver strategisk værdi for virksomheden, siger undersøgelsen.

MacOS-brugere opnår et højere "Net Promoter Score" end Windows-brugere: 47, 5 sammenlignet med 15. Derudover er det 17 procent mindre tilbøjelige til at forlade IBM. Mac OS-brugere er også mere tilfredse med tilgængeligheden af ​​tredjepartssoftware hos IBM. Kun 5 procent af macOS-brugere beder om yderligere software sammenlignet med 11 procent af Windows-brugere.

Ifølge Fletcher Previn kræver macOS-brugere og enheder betydeligt mindre support. I øjeblikket er syv it-medarbejdere ansvarlige for at støtte 200.000 macOS-enheder, mens 200 it-enheder er nødvendige for 200.000 Windows-enheder. Det er 186 procent mere støtte til Windows-enheder.

Alt dette er selvfølgelig rart at høre for Apple og Mac fans. Og lyder stadig som en ironi i historien. For at reklamere for sin første Macintosh-publikumsappel havde reklamebureauet TBWA skabt sammen med Blade Runner-instruktør Ridley Scott på vegne af Apple, en reklamefilm, der kørte på Super Bowl 1984 i prime time og trods sin eneste varighed på et minut viste varig ikonisk effekt: den anonyme skare, undertrykt af Big Brother (synonym med IBM), fandt sig selv pege på sig selv og pege på sig selv med en Amazon-lignende ung kvinde med et Macintosh-logo på sin T-shirt og en slegge, der frigjor hende fra synet af sin storebror. " hvorfor 1984 ikke ville blive som 1984 "(hvilket betyder som i den dystopiske og eponymous roman af George Orwell).

Mac @ IBM? Det er virkeligheden i 2019, og det har været fire år nu. Imponerende, hvordan tiderne har ændret sig i denne henseende … (Macwelt)