Anonim

Disse programmer supplerer funktionerne på din mus og tastatur - nogle gange meningsfulde og praksisorienterede, undertiden sjove og lette. Uanset om du leder efter nye genvejstaster eller vil vide, hvor mange kilometer din mus rejser pr. Arbejdsdag, her finder du det rigtige værktøj. Næsten alle programmer fra vores galleri er gratis.

AutoHotkey_L og også MultiMouse er helt klart blandt de praktiske repræsentanter for tastatur- og museværktøjerne. Sidstnævnte giver 50 brugere mulighed for samtidig at skubbe deres musemarkør hen over skrivebordet. Så det bryder ikke det rene kaos, hver markør får et navnemærke, og en administrator kan dirigere brugerstrømmen. Indrømmet, at du ikke kan bruge MultiMouse privat på din stationære pc. Men for konferencer, skoleklasser eller virksomheden har værktøjet bestemt sin ret til at eksistere.

Et rent sjovt værktøj er WhatPulse. Programmet giver dig mulighed for at konkurrere med andre brugere overalt i verden og måler, hvem der klikker mest med musen, hvem der har flest tastetryk, og hvem der rejser den længste afstand over skærmen med musen. Hvis du ikke kan vænne sig til ideen om konkurrence, kan du lære mere om dig selv takket være en omfattende statistik: Hvor mange gange har jeg brugt musen til at cirkle rundt om planeten? Hvor meget skriver jeg i løbet af dagen? (PC World)

spoods.de