Anonim
Image
Foto: Leremy - shutterstock.com

Spektakulær svigt

Den 5, 7-tommer smartphone / phablet Galaxy Note 7 var Samsung's store håb. Sydkoreanerne ønskede således at håndhæve i august 2016, en dyre og kraftfuld smartphone på markedet, som ikke kun konkurrencen fra Apple - iPhone 7 Plus - tilbyder en pris, men også lover en rigtig god fortjenstmargen, da de ellers kun Apple kommer ind. Men lønklasse 7 mislykkedes elendigt: batterierne i den første batch kunne brænde, også erstatte den anden batch. Den 11. oktober 2016 ophørte Samsung officielt med produktion. Alle allerede leverede smartphones fra den første og anden batch Samsung tager tilbage. Note 7-katastrofen fandt sted lige på samme tid som præsentationen af ​​iPhone 7 (Plus) - en bedre reklame kunne californierne ikke ønske sig. Men Samsung er længe kommet efter dette tilbageslag og sælger sine smartphones igen med stor succes.

I galleriet viser vi dig tolv produkter, hvis levetid aldrig er revnet på markedet, 1-årsgrænsen, eller den ikke engang blev bragt til markedsmodning. De fleste af disse produkter blev lavet af store virksomheder, der burde have vidst bedre.

spoods.de

Virksomheder i Silicon Valley vil gerne sige om sig selv: "Vi vil hellere tabe hurtigt." Hvad de mener er: De elsker at prøve nye ideer og teknologier; men hvis noget på markedet ikke fungerer, giver de det op relativt hurtigt. Virksomheder investerer hundreder af millioner af dollars i et nyt produkt og laver en stor del af det - og kun måneder senere er det forsvundet fra scenen igen. Hvis det nogensinde har smagt markedsluft.

Hewlett-Packards TouchPad var sådan en tvivlsom figur for utroligt kortvarige ingeniørprodukter. Pegefeltet er godt, men i et velkendt samfund: Berømte berygtede flopper som Audrey, G4 Cube og Foleo for eksempel.

Konkursprodukter fra Tyskland

Men der er også et eksempel fra Tyskland for særligt spektakulært mislykkede it-produkter. Den berygtede WeTab (originalt navn: Wepad) fra det berliniske firma Neofonie skulle konkurrere med iPad i 2010. Men den første præsentation af WeTab mislykkedes fuldstændigt, for på den angivelige med Linux, der kørte Tablet under pressekonferencen, optrådte en Windows-fejlmeddelelse. Produktanmeldelser på Amazon viste sig at være falske. I vores test mislykkedes WeTab også. I november 2010 opgav Neofonie endelig. (PC World)