Anonim
In wenigen Minuten Smartphone und Tablet vom Schmutz befreien.
Slip din smartphone og tablet af med snavs på få minutter.
Foto: GBALLGIGGSPHOTO - shutterstock.com

Alle ved det, og alle hader det: fingeraftryk på displayet på dyre tablets eller smartphones. Det er tydeligt, at betjeningen med fingeren er intuitiv og enkel, men også efterlader sit præg, hvilket får enheden til at bruge det samme og se beskidt ud. Vi giver dig 10 tip til, hvordan du renser og holder dine mobile enheder rene.

Tip 1: Mikrofiberklud

Mikrofasertücher sind günstig und sorgen für schnell für ein sauberes Display.
Mikrofiberklude er billige og sikrer hurtigt et rent display.

For at rydde berøringsskærmen for fedtede fingeraftryk og viskere er en god mikrofiberklud nok. Ved cirkulære bevægelser kan alle rester af operationen fjernes. Hvis der er grov snavs, er det tilstrækkeligt at let fugte området på displayet og derefter arbejde på det. Men du skal altid sørge for, at der ikke kommer vand i tilfælde af smartphone eller tablet. Fordi det kan føre til en uoprettelig defekt af hele enheden. Den billigste løsning er følgende: Gnyd din smartphone eller tablet på dit tøj rent, bomuld er bedst til det.

Tip 2: Skærmrens

Antec bietet zum Beispiel Display-Reiniger auf komplett natürlicher Basis an.
Antec tilbyder for eksempel skærmrens på en helt naturlig basis.
Foto: Antec

Med en skærmrens til mobilenheder reklamerer mange flere eller få kendte producenter. De garanterer, at du ikke kun rengør skærmen grundigt takket være disse mirakelprodukter, men også vil være i stand til at beskytte den mod ny snavs. I praksis har bæredygtighed ofte et andet udseende, med fingeraftryk eller snavs klæber på skærmen, selv efter rengøring. Men ren får du under alle omstændigheder smartphone / tablet.

Bare sørg for, at det valg af skærmrens, der ikke vælges, ikke indeholder sæbe eller lud, da disse er skadelige for den følsomme berøringsskærm. Det er bedst at bruge rengøringsmidler med naturlige ingredienser, da de ikke er så aggressive som kemiske stoffer. Det er også vigtigt, at du altid bruger væsken sparsomt. Igen anbefales forsigtighed, da ingen væske må trænge ind i huset.

spoods.de