Anonim
Geheimes Daten
Hemmelige data
Foto: Gorodenkoff - shutterstock.com

Der er to måder at holde privatlivet privat. Enten krypter dine filer - og vække nysgerrighed for enhver hacker. Eller du skjuler blot dataene; i henhold til mottoet "Hvad jeg ikke ved, gør mig ikke varm". Selvom du kan oprette hele mapper i Windows bare ved at højreklikke, "Egenskaber" og et afkrydsningsfelt i "Skjult" usynlig. Men vi fraråder kraftigt det. Fordi "Værktøjer, mappeindstillinger, visning" kan enhver let og hurtigt "skjulte filer, mapper og drev vises." I det mindste enhver med adgang til din computer - men det er også nødvendigt for adgang til dine filer.

 1. Easy File Locker - Download - Gratis
  Der er altid filer, der ikke skal være synlige for alle. Uanset om det er følsomme tekstdokumenter eller billeder, blokerer eller skjuler Easy File Locker-værktøjet filer.
 2. Min lockbox
  Min Lockbox sikrer dine følsomme data ved hjælp af adgangskodebeskyttede mapper og mapper og skjuler dem for uautoriseret adgang.
 3. Easeus Partition Master Gratis
  Den gratis Partition Master fra Easeus hjælper dig med at administrere partitioner og gør den helt usynlig for individuelle partitioner.
 4. JDiskReport
  Pas på dette værktøj: Det kan oppustes et dårligt data-skjulested.
 5. Process Explorer
  Selv hvis de er skjult, finder professionelle værktøjer hurtigt kørende programmer.
 6. Skjul mapper
  Dine private data og mapper skjuler Skjul mapper fra nysgerrige øjne og uautoriseret adgang.
 7. Mappehvelv
  Folder Vault beskytter dine filer, mapper eller hele harddiske mod uautoriseret adgang ved at skjule dem eller endda beskytte dem med en adgangskode.
 8. Universal skjold
  Universal Shield-sikkerhedsværktøjet fra Everstrike Software beskytter dine filer og programmer mod andre pc-brugers nysgerrige øjne.
 9. Steganos Safe - Download
  Steganos Safe krypterer dine følsomme data i virtuelle drev og skjuler dem foran nysgerrige samtidige.

Især bærbare ejere skete det hurtigt: Lommeregneren er kort uden opsyn. Et data-skjulested beskytter ikke kun mod den nysgerrige nabo på caféen eller biblioteket, men også mod en overvægtig chef, der ønsker at kontrollere dig på kontoret. Eller foran et familiemedlem, der derefter ville ødelægge fødselsdags overraskelsen. Ud over et skjult sted, anbefaler vi derfor privat surfingstilstand i browseren. Dette efterlader ingen spor på lommeregneren. I Google Chrome kan du f.eks. Få adgang til det ved hjælp af tastaturgenvejen CTRL + Shift + N. Firefox-brugere bruger en "P" i stedet for "N".

Programmerne i vores galleri hjælper dig med at skjule private filer - næsten alle er gratis. Uanset om det kun er skrivebordsgenveje, en billedmappe eller hele harddisken. (PC World)

spoods.de