Anonim
Mit diesen Tipps hält Ihr Notebook auch auf längeren Strecken durch.
Med disse tip vil din notebook vare længere.
Foto: Georgejmclittle - shutterstock.com

Naturligvis vil dit notebook-batteri gå død, ligesom du afslutter din power point-præsentation. Undgå dette besvær, og følg vores fem tip til at forbedre din bærbare computers driftstid:

1. Tilslut, når det er muligt

En sikker måde at sikre, at din bærbare computer altid er klar: Tilslut den så ofte som muligt. At holde enheden opladet på 70 til 90 procent gør det langt mere sandsynligt, at de altid vil have nok juice til at afslutte deres job. Sørg for at købe mindst en ekstra oplader, så du altid har en på arbejde og en i lommen til rejse. Hvis du ofte arbejder derhjemme, skal du købe en anden oplader. En ting, du dog skal undgå, er at holde den bærbare computer hængende fra stikkontakten. I dette tilfælde skal du først fjerne batteriet.

Moderne lithiumceller kan hverken overbelaste dig eller skade dem på nogen anden måde. Og de tænder heller ikke, hvis de konstant hænger på opladeren. Litihum-ion-batterier stopper selvopladningen, når den er opladet.

spoods.de

For at være på den sikre side skal det dog undgås, at notebook-batteriet udlades for meget, dvs. under ti procent. Ligeledes skal du undgå konstant belastning. Ideal er snarere en ladningstilstand på omkring 70 procent. Undgå et fuldt eller tomt batteri.

2. Juster skærmens lysstyrke

Moderne skærme med LED-teknologi er en enorm forbedring i forhold til de gamle CRT-skærme, både hvad angår bedre billedkvalitet og reduceret strømforbrug. Men skærmen bruger stadig meget af den strøm, systemet har brug for. Derfor kan det øge drifttiden for din bærbare computer markant, hvis du sænker lysstyrken. Du skal også være opmærksom på, hvor du arbejder. Lav lysstyrke er langt mere behagelig i en blød oplyst café end i et lyst rum.

Seien Sie offensiv bei der Einsparung von Energie, wenn Ihr Laptop mit Batterie läuft.
Vær proaktiv med at spare energi, når din bærbare computer kører på batteristrøm.

En anden måde at reducere skærmens strømforbrug er at indstille Windows automatiske strømbesparelsesindstillinger. For at gøre dette skal du åbne "Kontrolpanel, hardware og lyd, strømindstillinger" og vælge det passende skema for dig eller angive med hånden, hvor lang tid det skal tage, for eksempel før skærmen er dæmpet, når den ikke er i brug.

3. Luk ubrugte programmer og applikationer

En ondskab, der ofte suger batterierne, er programmer, der kræver en uforholdsmæssig mængde energi i baggrunden. Ubrugte værktøjer i baggrunden eller en misdannet applikation kan også give denne effekt. Webbrowsere er sårbare, fordi de er udstyret med mange plug-ins, rendering og scripting-moduler.

Benutzen Sie die Optionen im Windows Task Manager, um Prozesse die unnötigerweise Ihre Batterie verbrauchen, aufzufinden und zu beenden.
Brug indstillingerne i Windows Task Manager til at finde og dræbe processer, der unødigt bruger dit batteri.
udstilling

Med XDR mod cyberkriminelle - hvordan det fungerer!

Mit XDR gegen Cyber-Kriminelle – so geht’s! - Foto: Joyseulay - shutterstock.com

Hvordan it-ledere forbedrer beskyttelsen af ​​deres forretning med tilføjelse af detektion og respons, demonstreres af denne live webcast.

Tilmeld dig nu!

Moderne CPU'er sparer energi ved dynamisk at justere deres hastighed til det mindst mulige. Men dette fungerer kun, hvis ingen applikationer er aktive. Hvis du ikke kan stoppe ondsindede applikationer, forbruger de ikke kun strøm, de bremser også hele dit system. En indikation af et kørende program er, at din køler kører hurtigt, selvom enheden skal være stille.

Løsningen på dette problem er relativt enkel: Tryk på Ctrl + Alt + Del, start Windows Task Manager, og brug det til at finde processer, der viser uforklarligt høj CPU-brug. Hvis et program ikke kan afsluttes normalt, skal du højreklikke på processen og vælge "Afslut proces". Dette skal normalt fungere for internetbrowsere. Hvis det ikke hjælper, skal du genstarte dit system.

4. Luk strømintensive baggrundsprogrammer

Du skal også stoppe baggrundsprocesser, der lægger meget belastning på processoren eller netværket, hvis din bærbare computer ikke er tilsluttet. Du skal sørge for, at Windows Update eller andre opdateringsprogrammer ikke forsøger at downloade store mængder data.

Deaktivering af Windows Update-funktionen er helt klart for drakonisk (især hvis du glemmer at slå den til igen). Men du skal kontrollere nu og da, når du har øget trafik og på en sådan måde forhindre store dataoverførsler, for at spare værdifulde minutter af batteriets levetid.