Anonim
Agent A
Agent A
Foto: IDG

Apple Arcade gør alt andet. For macs fra macOS 10.15 Catalina, til iPhones fra iOS 13, til Apple TV fra tvOS 13 og frem for alt til iPads fra iPadOS 13. For fem euro om måneden har du ubegrænset adgang til omkring 100 titler, uge ​​efter uge tilføjes nye. IPad er intet mindre end den ideelle enhed til spil, den kombinerer det bedste fra mange verdener. Der er den store skærm sammenlignet med iPhone og den høje mobilitet, tv'et og iMac tilbyder ikke. Touch-kontroller er det valgte værktøj til mange spil, men iPad kan også håndtere spilkontrollere. Og hvem der er på udkig efter den ideelle enhed til at komme ind i Apples spilverden, vil sandsynligvis finde lige som Tablet, bare den eneste introducerede i september iPad 7 tilbyder sig selv med sin næsten uovertruffen værdi for pengene.

Som en mobil konsol er Apple-tabletten simpelthen uovervindelig, grafiklaget Metal har bidraget til at bringe endnu mere krævende grafik på iOS-enheder. Bonus: Takket være støtten fra Apple Pencil er alle nuværende iPads ikke kun egnede til forbrug af spil og medier, men også til kreativt arbejde.

Men uanset hvad du gør på en vis måde på heltid med iPad, skyldes det lang batterilevetid og den store skærm, der er ideel til at spille imellem stor. Hjemme i sofaen, på toget eller i venteværelset er der altid en matchende spil-app, også uden for arkadeudbuddet. Mange titler er designet til at spille i kun et par minutter og derefter fjerne iPad'en, kun for at indhente den kort tid senere. Så spilene skal tilpasses disse krav og især berøringsskærmens kontrol.

spoods.de

I det følgende billedgalleri har vi listet de spil, der fortsætter med at pakke os, og hvorfra vi næppe kan få nok. Opmærksomhed, fare for afhængighed!

 1. Bordtennis Touch
  Korrekt bordtennis-spil-atmosfære fremkalder Bordtennis-touch fra Yakuto på vores iPad-skærm. Så der er ud over enkle serveringer på bordtennisbordet og dem, der professionelt bliver kastet bag pladen og derefter kun ramt målrettet. I fri tilstand (hurtigt spil) spiller du mod forskellige tunge modstandere, med det bedre er selvfølgelig meget hurtigt bagpå, også minispilene kan trænes (Arcade). I karrieremodus lærer du på den anden side at udvikle dine færdigheder i klub-, nationale og til sidst internationale møder, undertiden med udfordrende minispil for at få det omdømme (point), der kræves til de næste niveauer. Nyttig er boost-tilstanden, der får vores racket til at fungere bedre og hurtigere i en begrænset periode, som om du havde ændret overfladen. Hvis dette udbud af forstærkninger er brugt op, kan du købe nye i appen med hårde euro eller se på eventuelt kortere spiltrailere - hvilket kun gør begrænset sjov. Uden kan du komme i den højere liga, men kun med meget indsats og træning. Selv som multiplayer kan du teoretisk betjene, men du er nødt til at finde i dine egne hjemlige netværksmodstandere. Desværre fungerer dette ikke over internettet. Bordtennis Touch er bestemt ikke hundrede procent realistisk i sin spilmekanik, men af ​​dens muligheder som knusning, spin, "rigtig" servering og andet ganske tæt - frem for alt gør det meget sjov, hvad enten det er i singler, i turneringer eller minispil.
 2. inde
  Inside by Playdead er en sidespil fra venstre mod højre, svarende til den tekniske forgænger Limbo. Selvom der kan findes lidt mere farve i Inde, konfronteres du med et meget dystert, post-apokalyptisk scenario og er nødt til at løse gåder af forskellig sværhedsgrad. Pas på tilsynsmænd, vagthunde eller droner for ikke at blive dræbt på en ekstremt brutal måde. Dette er ret drastisk animeret, især da vores karakter er en dreng. På trods af nogle irritationsmomenter med betjeningen især i tidskritiske opgaver Inde er et relativt kort, men meget intenst dystopisk spil, som du ikke bør gå glip af på iPad. Slutningen efterlader afspilleren ganske forvirret, men måske kræver det bare en efterfølger, som vi gerne vil byde velkommen med en vis optimering af touch-kontrollerne. Begyndelsen af ​​spillet er gratis, men derefter forfalder de frodige otte euro. Ikke desto mindre er disse værd, hvis du fyrer op efter de første få minutter.
 3. Homo Machina
  Mennesket som en maskine, det var mottoet for den jødiske læge og pioner for infograf dr. Fritz Kahn (1888 - 1968), som legetøj blev implementeret i Homo Machina af Arte. Spillet er vidunderligt nostalgisk, som det blev tegnet i 1920'erne og tilbyder gåder i flere kapitler, hvor vi er nødt til at finde ud af mekanismer og processer, så opfattelse, haptik, fordøjelse og bevægelser fungerer og andre ting, herunder flørt og dans. Løsningerne på de finurlige gåder er ofte ikke indlysende. Men med tålmodighed og prøve-og-fejl får du det. Virkelig at lære om den menneskelige krop er sandsynligvis lidt i dette spil fra et medicinsk synspunkt - det er ekstremt underholdende og motiverer dig til at se på en medicinbog og se, hvordan ting "virkelig" fungerer i din egen krop. Spillet er tilgængeligt i App Store til en pris af 3, 49 euro, downloadet er lige under 600 MB under forudsætning af mindst iOS 10.0.
 4. Altos Odyssey
  Efterfølgeren til Alto's Adventure er Alto's Odyssey af indieudvikleren Snowman. Dette er baseret på det samme princip som før - på tavlen i stadig hurtigere tempo over bakker, chasmer og farlige hindringer midt på vejen, denne gang i stedet for is gennem sandørken, klitter og kløfter. Smukt vejr skifter fra klar sol til lynnedbøjet regnvejr og imponerende stjernehimmel. Der tilføjes mange spændende nye udfordringer, herunder balloner med varm luft til at hoppe på, tempelruiner og tornadoer, vandveje og fald og enorme vægge i udkanten af ​​banen, der kan bruges dygtigt til at komme virkelig højt op, de berømte backflips at udføre i svimlende højder og mere. Grafikken er synligt pimpet op og præsenterer sig nu endnu smukkere, men alligevel enkel nok til ikke at distrahere. For selvom du kun skal bruge en finger som før, kommer forhindringerne som stenblokke eller chasmer ofte ud af intetsteds. Der er også forskellige figurer i spillet og ekstra gadgets, som f.eks. Vingdragten eller den specielle springbræt til de høje vægge, hvis du har nok point eller mønter samlet. Intet spørgsmål - selv Alto's Odyssey er meget vanedannende, man vil gerne skabe dette og muligvis det næste niveau med nye missioner så hurtigt som muligt for stadig at møde nye udfordringer. Et par flere billeder kan findes i vores lille galleri. Altos Odyssey er tilgængelig fra iOS 10.0 for 4, 49 euro. Altos Odyssey i App Store https://itunes.apple.com/us/app/altos-odyssey/id1182456409?mt=8
 5. Værelset: Old Sins
  Den pludselige forsvinden af ​​en ambitiøs ingeniør og hans svigerinde fører jakten på en dyrebar artefakt. Stien fører til loftet i hendes hus og til opdagelsen af ​​et gammelt, underligt dukkehus … Det siges i spilbeskrivelsen af ​​udvikleren Fireproof Games. Men ærligt er denne baggrund næsten irrelevant sammenlignet med det fantastiske gameplay på iPad. Som tidligere har det at gøre med ekstremt underligt, men originalt udstyr til at gøre omkring det nævnte "dukkehus" adgang til forskellige, meget kærlige og detaljerede designede værelser, såsom køkkenet eller curiorummet, og til sidst de respektive artefakter og find null-elementet. Betjeningen af ​​enkle bevægelser som dobbelttryk og zoom er lige så intuitiv som sædvanligt, en håndterbar opgørelse er også der. Også en hemmelig okular, som du skal trænge igennem i objekter og løse yderligere 3D-gåder, er om bord igen, såvel som knappe scener med rigtige skuespillere og et par uhyggelige indskud (til billedgalleriet). Selvfølgelig er gåderne mærkbart mere komplicerede end deres forgængere, men hjælpen leveres af de integrerede tip, som eventuelt kan tændes og som regel føre til målet, hvis man sidder fast. De, der fuldstændigt spiller gennem det detaljerede designet eventyr med en tæt atmosfære, tilbringer mange spændende og udfordrende timer på deres iPad. For fans af forgængeren og generelle venner af det velholdte computerpuslespil et must. Spillet fra iOS 10.0 eller nyere kræver 1, 1 GB lagerplads og koster 5, 49 euro i App Store.
 6. Altos eventyr
  En uendelig snowboardglæde lover udviklerne af Snowman i deres sne-racerspil "Alto's Adventure". Med noget vanvittigt hurtigt og højt over landingsbanen, kører du til det næste niveau, udfører vanskelige kæmper og kombinationer, undgå grimme forhindringer eller kør på højt bundne linjer. Over tid, takket være hans akkumulerede point, kan ekstra hjælpemidler, såsom en vinget dragt, eller han kan bruge spilbrikker med forskellige egenskaber. Selvom sporet generelt er en smule ensformigt, ændres det kun lidt inden for niveauet, hvis du skal starte igen. Meget flot er vejrvirkningerne, undertiden lyse, undertiden mørke, undertiden sol, undertiden sne eller regn. Den musikalske akkompagnement ville vi have forestillet os lidt mere varieret, men hun har det godt. Spillet er faktisk, som udvikleren beskriver det: Let at lære, men vanskeligt at mestre. Men også på grund af den meget intuitive kontrol - du trykker kun på spring eller backflips - spillet har en ekstremt høj vanedannende faktor ifølge mottoet: en runde er stadig … "Alto's Adventure" er tilgængelig for 2, 29 euro fra iOS 9, 0 og også til Apple TV i App Store.
 7. Thimbleweed Park
  Pixeleventyret omkring de to FBI-efterforskere Rey og Reyes betager med retro-look og indholdspræsentationer. I dette klassiske peg-og-klik-eventyr befinder vi os i 1987 i den lille by Thimbleweed Park med nogle af de mest bisarre typer og undersøge et lig i floden. Styringen af ​​spillet sker med vilje som i de ældste tider af computerspil. Selvom folket banker over skærmen, men ellers er der kommandoer, der skal indtastes som: "Åbn. Tag. Kig. Tale "og mere. Puslespil, som kan vælges i to vanskeligheder, er undertiden ret udfordrende, stierne undertiden lidt lange. Ikke desto mindre garanterer Thimbleweed Park mange timers sjov på iPad. For prisen synes os med 11 euro bare passende. Fra iOS 9 er du der. Vores detaljerede spilbeskrivelse kan findes her.
 8. Da Vinci-huset
  I spillet møder vi nogle af tegningerne og virkelige konstruktioner af Leonardo da Vinci, andre er kun afledte eller fiktive. Baggrunden for vores indsats som eventyrer i Leonardos tid er, at Master er forsvundet efter en revolutionær opfindelse, og vi følger puslespil og ledetråde for at finde og redde ham. Vi bevæger os gennem rum, enheder og mekanismer via berøringsskærme og bliver lige så intuitivt berørt, og lejlighedsvis læser tekster af Leonardo, som han efterlod os med flere tip. En opgørelse over vigtige poster tilbyder ofte kombinationsmuligheder. Oftest leder du efter en slags nøgle eller objekt, som du har brug for for at aktivere flere kister, skabe eller mystiske mekanismer. Hvis et rum er helt løst, går det til det næste. Dette sker med imponerende kamerabilleder. En speciel funktion i spillet er "Oculi infinitum", en slags linse, som vi kan skubbe og indsætte i to retninger: opad viser den skjulte instruktioner om, hvordan man flytter og sætter op switches, svarende til The Room. Skubbet nedad ser vi ind i fortiden for at bringe kontakter eller genstande i den rigtige position. Dette bringer ekstra sjov og spænding ind i eventyret. Gåderne er lette i starten, men vanskelighedsniveauet stiger markant. Et integreret hjælpesystem giver tip, når det er nødvendigt. Samlet set er House of Da Vinci ikke en stor udfordring for eventyrvenner. Men det er klart: Hvis du kan lide spil som The Room, vil du også kunne lide The House of Da Vinci. I grafiske termer finder du næppe et bedre eventyr på iPad i øjeblikket. Læs vores detaljerede test om spillet her. House of Da Vinci kører på iOS 8.3 og koster 5, 49 euro.
 9. Hr. Future Ninja
  I alt 19 niveauer er det den spændende opgave at befri ens klan fra hænderne på et ondsindet samarbejde. Disse bor i en futuristisk skyskraber og ønsker at klone deres egne ninjas for at sælge dem som sindsløse slaver gennem en tjeneste kaldet Mr. Future Ninja. Før du vil udføre eksperimenter på de bortførte Klan-medlemmer. Så det er på høje tid at arbejde og kæmpe gennem de til dels dystre, til dels farvede gulve og niveauer. Roboter af alle slags er i vejen og vil naturligvis ødelægge os. Så vi er nødt til at bruge vores egne kræfter, såsom ildkraften til midlertidigt at immobilisere modstandere eller fjernbetjening af knapper og kontakter eller for at åbne for eksempel passager. Selv over underskud er at hoppe eller i hemmelighed sove bag bag robotter. At snige sig omkring stealth-farer og fjender er ofte også en fremragende idé. Det hele er smukt og tiltalende animeret og iscenesat af udvikleren Appsolute Games. Mens han i det nederste venstre hjørne af skærmen, så at sige, bruges hans virtuelle joystick til at køre og til bevægelsesretningerne, i nederste højre hjørne af skærmen, anvendes de respektive kræfter fra tre ninjaer i løbet af spillet. Den hurtige ændring og den nøjagtige bevægelse er ikke altid let, dette kræver lidt øvelse. Hvis du kommer til dette, har du et underholdende og undertiden udfordrende spil på iPad eller iPhone foran dig, som bestemt slår 3, 49 euro fra iOS 8.0 til bog. Downloaden er ca. 300 MB i størrelse.
 10. Indrammet 2
  Indrammet 1 og 2 I et interaktivt tegneseriespil hjælper en agent en agent med at bevæge sig gennem lettere eller mere komplekse paneler i den rigtige rækkefølge for at undslippe trusler som politi, hunde eller andre forhindringer. Sværhedsgraden er meget forskellig, især i den anden del føjes der til drejelige paneler, også dem, som du er nødt til at flytte tidsafhængig, så det fungerer med løsningen. Den komiske stil er kunstnerisk enestående, i den anden del er der også mindre klippede scener, der fortæller en kortfattet historie. Men det er bare sekundært - Framed er i princippet en innovativ spilidee. Hvor hurtigt du kommer igennem afhænger af, hvor hurtigt du genkender løsningen. Helt simpelt som det nogle gange er beskrevet, fandt vi det ikke. Det gør bestemt sjov, skønt man for eksempel ønsker, at man kunne afspille de indstillede sekvenser af billeder til test hurtigere end standardhastigheden. Og apps af udvikler Loveshack er heller ikke så billige - så det originale iOS-spil koster 4, 50 euro, indrammet 2 koster endda kun 5, 49 euro over den digitale tæller. Men begge er synonyme på Apple TV. Forudsætning er iOS 7.0 eller højere for del 1, efterfølgeren kræver mindst iOS 9.0. For tinkerer er bestemt en anbefaling værd. Indrammet i App Store
 11. Monument Valley 2
  Også den anden udgave af iOS-spil tilbyder grafisk imponerende, men perspektiv-fysisk ofte umulige rumlige konstruktioner, der ellers kun er kendt fra kunstneren MC Eschers verden. I Monument Valley 2 kan du undertiden styre to figurer, en mor og / eller barnet på en rejse med selvopdagelse. Del 2 er også smuk igen. Det går mystisk i farverige til dystre sektioner, men gåderne er overordnet enklere end dens forgænger. Når man prøver at tilbyde en dybtgående historie, har udvikleren ikke altid det bedste af hænderne for vores smag - nogle af rådene, der er skrevet i spillet, for eksempel forekommer for bevidste og esoteriske (eksempel: "Separate stier kan være en del af den samme rejse" og mere af denne art …). Den meget korte netto spilletid var omkring to timer for os. Generelt er Monument Valley 2 et meget afslappende, smukt spil, hvis lavvandede historie du glemte med det samme. Bortset fra det er del 2 af indieeventyret fra Ustwo Games et must for spilentusiaster på iPhone og iPad - fra iOS 9 og for 5, 49 euro
 12. Den indre verden
  The Inner World er et håndtegnet 2D-eventyrspil af Studio Fizbin, der kører perfekt på iPad og byder på adskillige dialoger og nogle vanskelige gåder. I den underlige verden af ​​Asposien er vi på vej som hoftemusikant Robert for at redde vindbrønde, blæse vindgudene og møde alle mulige eventyr og udfordringer med den mystiske tyv Laura. På grund af dens mangfoldighed er det ikke altid nemt at holde styr. Et internt hjælpesystem efterlader ikke afspilleren i træk. OBS: Indtil videre opdateres den indre verden ikke for kommende iOS-versioner i 64 bit-tilstand. Fra september 2017 er sådanne apps i fare for at blive uoverkommelige. Så leg, mens du kan. Desværre påvirker dette andre apps fra vores database, såsom Love & Hate HD eller Score. Når alt kommer til alt er komforten i den indre verden del 2 under udvikling og bør vises i år for iOS-enheder baseret på den mere moderne Unity-motor. Den aktuelle version af spillet kræver over to GB ledig plads på iPad, er også tilgængelig på tysk og kræver mindst iOS 6.0. Prisen er 3 euro.
 13. Agent Alice
  I kategorien Skjult objekt eller "Skjult objekt" hører fra App Store gratis, lastbar agent Alice fra Berlin-udvikleren Wooga. Dette spiller smukt retro-moderat i tresserne og præsenterer den ene kliché efter den anden. Men det er vidunderligt! De håndmalte baggrunde og de næsten skabelonlignende figurer passer perfekt til de enkle kriminalsager med mystisk berøring. Mindre puslespil og korte videoklipsenheder tilføjer ekstra stemning, men det meste af tiden bruger du din tid på forskellige Hidden Object-billeder på adskillige steder, såsom på hospitalet, i et fængsel i cellen eller på vagten, ved forskellige kriminalscener uden for eller inde. Nogle objekter er virkelig svære at finde, men der er et valgfrit tipsystem. Det er dejligt, at når du besøger et skjult objekt gentagne gange, skifter objekter der, og så skal du foretage en helt ny søgning. Nye sager offentliggøres ugentligt. Og igen og igen er det nødvendigt at samle spor, virtuelle penge og energi for at låse næste sag, skjult objekt eller dialoger op. Hvis du spiller meget hurtigt og har brug for hjælp eller ikke ønsker at vente, kan du også købe yderligere spillepenge samt energi og referencepunkter via et køb i appen. Dette er ikke billigt, det starter på knap to euro med startpakken. Vi har selv ikke brug for det indtil videre, men i tvivlstilfælde havde vi simpelthen tålmodighed og ventede, indtil nye søgetips osv. Automatisk kom med - og det være sig som en daglig "belønning", når du starter appen. Konklusion: Agent Alice er især velegnet til at spille imellem og derefter gør det meget sjovt. Derudover kan det skiftes til mange sprog, så det faktisk kan bruges til legeligt at lære eller uddybe hverdagens genstande eller usædvanlige objekter på engelsk, spansk, italiensk osv. Under forudsætning af grundlæggende kendskab til det respektive sprog.
 14. Samorost 3
  Eventyrspillet er baseret på en ældre flashvariant af den tjekkiske udvikler Jakub Dvorský fra Amanita Design, hvorfra også det populære Machinarium kommer, og lader spilleren flyve frem og tilbage på mærkelige planeter og kometer i rummet. Der er komplekse gåder at løse, som ofte gør ganske vanskelige opgaver. I det meste af tiden skal du først finde ud af selv, hvilken løsning der overhovedet er påkrævet. Ved hjælp af en tryllefløjte interagerer vi med træer, planter, dyr og figurer såvel som deres sjæle på en ekstremt underlig, men også rørende måde, som informerer os på en idiosynkratisk måde i "tankebobler" om de krævede mål. Så underligt og surrealistisk som hele spillet er konstrueret, betager det os med sin hovedperson, den lige så søde og målbevidste "Space Gnome", og lader os tage afsted til nye eventyr. Atmosfæren i spillet er ekstremt ekstraordinær og original. Der er masser af detaljer at udforske og løse vanskelige gåder. Samorost 3 bør ikke gå glip af en eventyrentusiast. IOS-spillet er tilgængeligt for 5 euro i App Store fra iOS 6 og mindst en iPhone 5 eller iPad 3, du har brug for cirka 1 GB ledig plads.
 15. Nintendo: Super Mario Run
 16. Agatha Christie - ABC-mordene
  Dette smukke og overdådigt designet eventyr- og puslespil er baseret på romanen af ​​Agatha Christie "The ABC Murders" fra 1936. Hercule Poirot identificerer på sin uformelige måde - forgæves og selvtilfredse, men også kombineret og præcis såvel som til sidst (selvfølgelig) vellykket. Ved hans side hjælpe den mentalt ikke så fikse Arthur Hastings og Scotland Yard Chief Inspector Japp. Det handler om mystiske, men alligevel brutale mord, der ifølge skemaet med togtider ("ABC-plan", da der er al information alfabetisk arrangeret) foregår. Både navnene på forbrydelsesscenerne og ofrene følger denne alfabetiske rækkefølge. Selvom morderen advarer mesterdetektivet ved brev på forhånd, kan forbrydelserne ikke længere forhindres. Det er klart, at skrivemaskinen til (formodet!) Gerningsmanden derefter spiller en vigtig rolle i bestemmelsen af ​​teknologi. Men interviews med vidner og mistænkte gennemføres også med Poirot, enkle og til tider mere komplekse gåder og gåder i de forskellige kriminalscener kan løses. Især underholdende er en bevidst henvisning til den anden berømte litterære mesterdetektiv, Sherlock Holmes af Sir Arthur Conan Doyle. Også den belgiske accent af den engelsktalende Hercule Poirot bidrager til underholdning og underholdning. Sværhedsgraden for eventyrspilet er behageligt, undertiden næsten for let, så igen skal du arbejde sammen med den private efterforsker hans hjerneceller - som detektiven altid sætter eksplicit værdi - korrekt. For fans af Agatha Christie og især Hercule Poirot ABC-mordene er prissat til fire euro i App Store og fra iOS 8.0 en ubestridelig anbefaling. Man skal selvfølgelig have ca. 1 GB plads på sin iPad til gratis installation.
 17. Rom - Total krig
  En ægte klassiker er nu på Apple-tabletten - optimeret til iPad, så Feral Interactive, Segas strategispil kan nu også styres med svejsebevægelser. Det er lidt fredeligt: ​​"Byg og mestrer det antikke verdens største imperium i en periode på tre hundrede år, fra den sidste romerske republik til det tidlige romerske imperium." For at gøre det styrer du dine tropper fra en af ​​elleve historiske fraktioner og bygger dine egne hele imperiet ved hjælp af en intuitiv berøringsskærm på løfter udvikleren. Kampe "med tusinder af enheder på skærmen" såvel som massive 3D-kampe er designet til at fange iOS-krigs- og strategispilleren. Praktisk: opbevaring under en kamp udføres automatisk for at skifte placering eller for at afslutte Rom - Total War og fortsætte spillet senere på den kampscene, der sidst blev åbnet. Selv med downloadstørrelsen kan spillet ikke ragged: imponerende 4 GB skal sutte over internetlinjen. Fra iOS 9 og 10 euro i App Store er en, den understøtter alle nuværende iPad-modeller op til iPad Pro.
 18. Mr. Robot: 1.51exfiltrati0n.ipa
  I tekstmeddelelsesspillet til Amazon-serien Mr. Robot vil du chatte med blandt andet den hårde fsociety-hacker Darlene og det tilsyneladende schizofrene konsolgeni Elliot. Man bliver en del af hackerkonspirationen mod E-Corp, et globalt konglomerat, der ikke er andet end et synonym for hackere med "Evil Corp", det kapitalistiske onde på jorden. "Mr. Robot: 1.51exfiltrati0n.ipa spiller i løbet af Det starter med at finde en mobiltelefon, der ejes af Darlene, og nu bruger vi modstanderens messenger-app, E-Corp, som giver os adgang til mange mennesker og filer som patches og mere Uforvarende en del af sammensværgelsen af ​​fsociety Under en chat har vi altid en række forskellige svarmuligheder tilgængelige, for det meste tre. Gratis tekstindtastning er ikke mulig. De autentiske udseende svar kommer hovedsageligt i ægte - medmindre du er nødt til at vente simuleret, som nogle gange over 24 timer Intet spørgsmål: Hvem elsker Mr. Robot, vil kunne lide dette spil, selvom det desværre skal klare sig uden at handle som en del af kampen mod hackersamfundets samfund mod den hensynsløse E-Corp alias Evil Corp. De 2, 99 euro til spillet i App Store bruges godt til Mr. Robot fans.
 19. Deus Ex GO
  Deus Ex Universe spreder sig - nu som en turbaseret puslespil på iPad. Og meget godt: Deus Ex GO er baseret på Unity-motoren, der tillader et flydende spil med smuk grafik. Og let bringer ægte DX-Feeling over. Faktisk formår spillet at snige Adam Jensen med en velimplementeret stealth mode, hvis evner udvides, når spillet skrider frem. Den udvidede cyberagent bruger konsoller og terminaler til at bane vejen gennem sekskantede datahuller i den virtuelle verden eller deaktivere dem for modstandere. Også slået, hvilket lyder ganske martoralt på grund af den brutale lyd. Det er imod Ninja-lignende modstandere, så folk. Men også robotter og kanoner gør livet svært for os. Kun hvis du fanger de rigtige modstandere fra siden eller bagfra, kan du også fjerne dem. Et angreb fra fronten fører til sikker vækst. Den noget kæmpende baggrundshistorie for Adam Jensen som en hemmelig agent og terroristkæmper kan med sikkerhed ignoreres. Ellers er et must-have-spil for fans af DX-serien fra iOS 7.1 og for 5 euro
 20. Mekorama
  Et puslespil af en meget speciel art er Mekorama af udvikler Martin Magni. I det pusles en gennem 50 frie niveauer af såkaldte dioramas i et isometrisk perspektiv. Vores helt er en sød animeret robot, hvis hoved består af et relativt stort øje med synlighed i hele vejen. For at bringe det til sin destination, et rødt animeret punkt på konstruktionen, roterer vi og skubber det, ved hjælp af specielle, bevægelige felter, lader vores robot løbe frem og tilbage, og være forsigtig med ikke at gå ned. Farer truet af styrt eller elektriske stød. På iPad fungerer spillet enten vandret eller lodret. Fysikopgaver er nogle gange ret krævende, en smule prøve-og-fejl er ofte der på grund af det ikke altid klare syn, indtil et niveau er løst. I øvrigt er der andre gennem brugersamfundet, for eksempel via Facebook-webstedet ved hjælp af QR-scanninger. Spillet med et strejf af Monument Valley (men Mekorama med i sidste ende "logiske" stier) anbefales også imellem absolut anbefalet - udvikleren beder om køb i appen til donationer, så er der også mindre hjælp.
 21. Lara Croft GO:
  I modsætning til Pokémon Go og ligner Squaremans Hitman Go, kan du spille Lara Croft GO på din iPad derhjemme eller hvor du vil, uden forbindelse til den eksterne virkelighed. Begivenhederne på skærmen er også spændende nok, det bringer den gamle Tomb Raider-følelse tilbage både med hensyn til grafik og teknik. I hjertet af action-arkæologens eventyr er gåder og gåder i ruinerne af en gammel civilisation. Der stræber spilleren, som Lara Croft, for at afsløre myten om giftens dronning. Dette er ikke kun udfordrende for hjernecellerne med stadig stigende vanskeligheder, men ofte nok farlige for karakteren. For trods de mere stive og sti-sætte bevægelsesindstillinger for legenden om spillet, er du nødt til at finde den rigtige sti og de passende svar til at undvige slanger, kæmpe edderkopper og andre monstre dygtigt og bukke under for dem - hvilket sjældent altid er det første forsøg på de højere niveauer, Saml eventuelt relikvier og lås op nye tøj til Misses Croft. Et godt spil til Lara-fans på iPad. Det kører fra iOS 7.0 og koster 5 euro.
 22. Chromagun til iOS
  Et tip af Valves portal på iPad også - bortset fra at du blander farver i stedet for huller i væggene for at overleve. Vi har omfattende testet Mac-varianten. Den ældre Chromagun til iOS fungerer dybest set på samme måde, men det er mærkbart enklere, og først skal du vænne dig til kontrollerne. Lige når det skal være hurtigt, bliver man nemt sammenfiltret med det. Ellers er iOS-udgaven en sjov udfordring for kolorister og survivalists. Fra iOS 6.0 og med 3 euro er man der.
 23. Den stille alder
  Dette mørke, dystopiske eventyr er et af de bedste eventyrspil på iPad. Det starter i 1972, men med tidsrejser i tankerne vil det snart være parallelt med fremtiden, hvor der har været en mystisk katastrofe såvel som en katastrofe. Det puslespil med lakoniske bemærkninger gennem to episoder, den første er gratis, den anden koster fem euro. HD-versionen af ​​The Silent Age kræver ca. 1, 5 GB lagerplads - men det er det absolut værd.
 24. Værelset tre
  Ligesom de to forgængere, men denne gang endnu mere detaljerede og komplekse tilbyder The Room Three også sofistikerede gåder på et højt grafisk niveau. Med et strejf af Myst, selvfølgelig meget lettere, navigerer du gennem værelser, knækmaskiner og afbrydere, løser mystiske gåder fra "mesterhåndværkeren" og opdager spændende forbindelser. Et must for alle fans af sofistikerede grafiske eventyrspil. Til installationen har du brug for mindst 1 GB ledig plads.
  Værelse tre koster 5 euro.
 25. Grand Theft Auto: San Andreas
  Fat hip-hop beats, beskidte ghetto-talk og en komplet virtuel amerikansk stat som legeplads: Det var opskriften på succes for GTA: San Andreas, der først optrådte i 2004 for Sonys Playstation 2. Efter de to iOS-omlægninger GTA III og GTA: Vice City-udvikler Rockstar Games har nu også San Andreas gået glip af en iOS-genindspilning med forbedret udseende. Sandt for originalen, der stammer fra 1992, gled vi ind i polygonhuden på Carl "CJ" Johnson og hjalp hans vej tilbage i banen. Sammenlignet med iOS-forgængerne arbejdede Rockstar denne gang ikke kun på et forbedret look, men også forbedret kontrollen. Med sin enorme skala, rige historie og pænt transporterede 90'erne føler San Andreas den bedste GTA-implementering nogensinde til Apples mobile enheder.
 26. Agent A: puslespil i forklædning
  Allerede i 2017 introducerede vi de første tre kapitler i den retrospektive iOS-spionage - endelig leverede udviklerne af Yak & Co. det fjerde og sidste kapitel fem. Ventetiden var det værd. Agent A: Et puslespil i forklædning, den originale titel, er et spændende, gådefuldt og visuelt engagerende eventyr, som fortjener at være i spidsen for genren. Som en ansigtsløs agent A kan du gøre alt i et elegant rum, smalle kamre eller åbne rum i det fri for at stoppe den modsatte, men alligevel ekstremt kloge og attraktive spion Ruby La Rouge. I den bedste agentstil er der bedragrige bedrag og ondsindede sammensværgelser, som vi sporer op. Dette er altid krævet. Nogle gange er der kun brug for manuelle færdigheder, men ofte er vi omgivet af højteknologiske maskiner og tresserne år gamle computere og skal bruge dem til vores fordel. Hvilket er meget sjovt indtil slutningen. At kritisere er, at man ofte mister oversigten over, hvad det næste trin er, eller hvor man skal hen nu, især da spillet ikke kræver nogen intern notefunktion, der ville have været særlig nyttigt at bruge de komplekse talekoder som. Og nogle gange er der ikke engang et direkte svar på en vellykket løsning. Men alt dette er at komme over, fordi Agent A tilbyder en enorm sjov for adventurefans. De, der endnu ikke er skiftet helt til Apple Arcade, bør absolut prøve dette iOS-spil - hos Arcade er der i det mindste af den samme udvikler puslespil og eventyrspil Down in Bermuda, men har en meget yngre målgruppe i betragtning end den "voksne" agent A. Agent A er tilgængelig på flere sprog, inklusive tysk, og er tilgængelig fra iOS 9.1
 27. Paul Pixel? Opvæksten
  En zombie-apokalypse i pixel-stilen fra gamle skærmeventyr, lover point-and-click-eventyret af udvikler Xoron. Faktisk er nogle objekter knapt genkendelige ved første øjekast, fordi de mangler alle detaljer. Hvad der undertiden er problematisk i beholdningen, fordi varerne ikke er markeret der. Også 8-bit-gedudelet i baggrunden (slukket) minder bevidst om de tidligere digitale tider. De stumme dialoger, der også vises på tysk, kan ikke springes over på noget tidspunkt. Ellers tilbyder "Paul Pixel" imidlertid et livligt, spændende og meget humoristisk eventyr i kampen mod zombier, der kastes til jorden af ​​et fremmed rumskib. Mod mutanterne, men også politi, politikere og efterretningsbureauer, der ønsker at løse problemet med en altødelæggende atombombe, viser Paul Pixel civil mod og efter et par timers spil alle problemer med de fremmede zombier på en acceptabel måde fra verden at oprette. Puslespilene er ikke for svære, men nu og da skal du løbe frem og tilbage mellem de forskellige skærme og må ikke overse noget i den pixelerede verden inklusive inventar. Generelt er retroeventyret sjovere, end vi forventede. Hvem ikke stoler på højopløsningsgrafik og orkestral baggrundsmusik, bør acceptere udfordringen med dette spil.
 28. Haverne imellem
  "The Gardens Between" er et ekstraordinært puslespil, der modtog en Apple Design Award i sin iOS-udgave. Spillet begejstrer med en enkel kontrol - dybest set skal du bare tørre din finger langs skærmen, alle processer er givet og rotere baglæns og fremad, som du vil. Hvis visse klokkehåndtag er aktiveret, kan det bruges til at spole tid tilbage til genstande. Dermed kan du endelig få lys på lanternerne, hvilket gør det muligt at foretage visse overgange og overvinde forhindringer omkring og på øerne. Den drømmeagtige til surrealistiske designede øer er udstyret med barndomsminder som et gammelt overdimensioneret tv, tegninger, sofaer eller en oprindelig Macintosh. Det spilles med de to hovedpersoner Arina (hun er ansvarlig for lamperne) og Frendt (han betjener klokkerne i den lille tids rejse). Der tales ikke et enkelt ord på de 19 øer, men de to figurer peger lejlighedsvis meningsfuldt på områder og objekter, der skal overvejes til løsningen. Du har så meget tid, som du vil, der er kontrolpunkter på øerne. Sværhedsgraden øges mærkbart, til sidst skal du komme med temmelig skøre ideer, der understreger spillets drømmeagtige surrealistiske karakter. En gentagelsesværdi ligger først og fremmest i det faktum, at de kærligt dekorerede øer simpelthen er smukke at se på. På trods af de ikke helt billige 5, 49 euro en klar anbefaling til iPad-spillere.
 29. Escapists 2: Pocket Breakout
  ”Jeg er i fængsel, få mig væk herfra!” Ville ikke være det rigtige motto for ”Escapists 2”. For i dette smukt retro-stil spil med Team17 software gør du alt for at befri dig fra forskellige fængselsscenarier. Med tutorial og i alt syv fængsler har du meget at gøre for at samle genstande og kræfter, for at eliminere modstandere som fængselsvagterne, at grave tunneler og for at lave passende værktøjer. Det er ikke altid nemt, men på alle måder udfordrende, inklusive den iøjnefaldende overholdelse af såkaldte rutiner som fængselsappellen, det ganske komplekse kampsystem for sådanne spil og evnen til at skabe objekter til selve udbruddet, så at "håndværke". Hvis du afbryder spillet, skal du være forsigtig - det gemmes kun i slutningen af ​​visse handlinger - eller når du går i seng. En lokal multiplayer-tilstand er integreret.
 30. Ødelagt alder
  Fra veteranen Tim Schäfer (inklusive "Monkey Island", "Grim Fandango") kommer dette bisarre eventyr af to teenagere: drengen Shay, der næsten er overnaturligt forsynet med et rumskib, og Vella, der vokser op i landlige omgivelser. Hvor det gigantiske monster Mog Chothra forstyrrer idyllen markant - fordi dette ønsker at blive offer hvert par år en pige i landsbyen. Hvad de laver ganske ivrig og frivilligt som i en skønhedskonkurrence. Vella har imidlertid andre planer for sit liv og forsvarer hårdt mod tradition. Hvordan de to oprindeligt adskiller løbeeventyr af Shay og Vella-form, hvor du kan skifte mellem de to gange, er ret spændende og underholdende. Absolut slået fra for de bizarre karakterer og dialoger alene. Desværre er disse dialoger undertiden meget ordrette, og nogle gange er det ikke klart, hvad man skal gøre næste. Så man er nødt til at føre en masse samtaler, for at bringe afstand på forskellige steder bagefter, dels for at løse ganske komplekse gåder og gøre bisarre oplevelser, selv med de utallige kærlige forestillede figurer, indtil alt til sidst ender og naturligvis Shay og Vella mødes i det virkelige liv. Spillet styres på en klassisk måde ved at trykke på de relevante punkter, i inventaret samler du objekter, som du kombinerer med hinanden og placerer på det rigtige sted i spillet. Krævende og grafisk, "Broken Age" er uden tvivl en af ​​de bedste eventyrhistorier på iPad. Stemmeproduktionen er på tysk eller engelsk, eventuelt med undertekster. Du skal være i stand til at afsætte ca. 3 GB lagerplads til "Broken Age".
 31. Starman: Tale of Light
  I et visuelt udseende af Limbo, men uden farerne, men sommetider som en dyster-arkitektonisk variant af Monument Valley, gjorde denne intense og atmosfære af støj, lys og andre effekter dette spil med puslespil, der øger deres vanskelighedsniveau fra niveau til niveau, Det handler om at genvinde lyset med astronauten "Starman" ved at bruge mærkelige enheder mest gennem kasser i til dels uhyggelige rum og konstruktioner for at nå henholdsvis næste kapitel i niveauet og til sidst finde udgangen fra den dystre verden. Selvom spillet ikke er for længe og tilbyder ringe gentagelsesværdi, når du først har løst gåderne én gang, men 4, 49 euro bruges godt.
 32. Returner Zhero - Final Cut
  Returner Zhero er et grafisk detaljeret og imponerende science fiction-spil til iPhone og iPad. Denne funktion deler den med vores forgænger Returner 77. Det andet spil i Fantastic ja-serien er endnu mere spændende i denne henseende, da det ikke er snedigt med overvældende kameraskud, effekter i rumfartøjer og rum, som vores galleri viser. Og også gåder med forskellige gåder udfordrer nok i forskellige sværhedsniveauer. Især da den integrerede "AI" (kunstig intelligens) på efterspørgsel ikke kun forklarer, hvad man skal gøre, men også umiddelbart leverer løsningen, hvis du virkelig sidder fast. Engelsk undertekster er også tilgængelige på tysk som mulighed. Historien på den anden side trækker os mindre med: Et par år efter den fremmede invasion vågner du op som retvender Zhero fra den kolde søvn og spørger det underlige rumskib, mens du er i holografiske videooptagelser understøttet af ven oberst Ling, som allerede er kendt fra første del. Styringen med de automatiske kamerabevegelser, som undertiden vildleder os rumligt end at fremme, irriterer os på trods af det smukke design endnu mere end den første del. Men på grund af den fremragende grafik, den meget gode lyd og de smukke filmscener, er denne del bestemt en anbefaling værd for sci-fi fans.
 33. Umiro
  "Umiro" er en grafisk påmindelse om puslespileventyret "Monument Valley", som vi også testede i denne serie, men det fungerer på en legende måde. I stedet for at flytte hele arkitekturer, trækker man her med fingeren på iPad-displaymåderne for de to spilfigurer Huey og Satura, så de kan nå deres farve matchende krystaller og om nødvendigt også bonuskrystaller kan samle. Målet er at flygte fra Umiros farveløse verden og give dem farve og liv igen. Du skal tidsbestemme dine handlinger, inden du trykker på startknappen for turbaserede niveauer. Fordi bevægelse af sorte kugler med dødbringende virkning og lige så skadelig tåge blokerer vejen. Desværre er der ingen god forhåndsvisning af de planlagte stier og ingen nedrivning, hvis du er klar over, at der skal være en mere effektiv måde. Samlet set skaber de tiltalende fire kapitler med 40 niveauer undertiden frustration, men samlet set en udfordrende sjov.

Hvad et topspil er

Et rigtig godt iPad-spil skal opfylde flere betingelser for at være i forkant. Dette opnås bedst med udtrykket "let at lære - svært at mestre". Succesrige iPad-spil skræmmer ikke afspilleren med komplekse tastaturgenveje og kræver ikke meget forudgående viden og praksis. I denne forstand "er vi i øjeblikket" fortvivlede over arkadetitlen Pinball Wizzard, som ikke kun tilbyder en overraskende ordspil: Pinballen er en troldmand (wizzard), som vi skal spille op i et tårn - fra niveau til punkt Niveauet bliver tungere, og vi skal tilbage til begyndelsen igen og igen. Læs her: De bedste arkadespil (hidtil).

Påstanden "let at lære - svært at mestre" betyder således specifikt: Alle skal være i stand til at klare det. Bagefter skal kravskurven imidlertid stige, så du selv efter lidt øvelse stadig har det sjovt og føler dig udfordret igen og igen. Især vigtig er den intuitive kontrol. Her ønsker vi ikke at se nogen tilpasset kontrol af mus, joypad eller tastatur.

Heldigvis er der nogle spil, der gør et godt stykke arbejde med at udføre denne balance, selvom nogle af dem ikke engang var designet til iPad. Det bedste eksempel her er "World of Goo": på næsten enhver platform var dette et hit, men kun på iPad passer controlleren virkelig perfekt til spillet. Selv pc-spil som "Sim City" eller "The Settlers" kan fungere rigtig godt på iPad. Men kun de spiludviklere, der er kommet frem til iPad, er virkelig perfekte.

Andre spil på den anden side scorer point simpelthen på grund af deres kreativitet og de mange originale ideer fra udviklerne. Selvom "GTA Chinatown Wars" ikke er til børn, har den så meget variation, sideopgaver og minispil, at du bruger dage på at udforske den frie spilverden.

Flere hits ønskede

Kender du andre gode spil, som enhver iPad-spiller skal kende og har i sin samling? Skriv derefter en kommentar! Enten direkte her eller på Facebook.

(PC World)