Anonim

Skrivning er hårdt

"Hej, min konto fungerer ikke. Løs den venligst." Denne brugers billet har fået en administrator til at bekymre sig om to uger. Administratoren kontrollerede først netværksforbindelsen, nulstil adgangskoden på serveren, testen viste: Alt fungerede. To dage senere fik administratoren den samme billet. Igen nulstilles adgangskoden: det virkede. I de næste to uger talte administratoren flere gange med brugeren uden resultat.

Da han omsider gik til brugerens arbejdsplads for at teste den nye adgangskode med ham, bemærkede han straks fejlen: Brugeren havde forkert stavet sit brugernavn, sit fornavn og bemærkede ikke. Da administratoren rådede ham til at afskrive navnet på ID-kortet, er der siden da ikke flere problemer med adgangen.

 1. DAU - Hvad Admins berøver den sidste nerve
  Den dumeste bruger at acceptere er den største udfordring for systemadministratorer. Administratorer fortæller de mest bisarre oplevelser fra helpdesk.
 2. Med en is …
  … en uforenelig bruger undskyldte supportpersonalet, efter at han altid klikkede på billedet gemt som et billede i stedet for det rigtige ikon.
 3. Hvad skal man gøre, når musen når slutningen af ​​skrivebordet, …
  … men brugeren er stadig nødt til at gå ned på skærmen? Brugerens naive udseende spredte administratoren med det bedragrige forslag: Udvid dit skrivebord, men med en bog.
 4. Hvad en mus kan gøre
  Først efter at brugeren havde forsøgt at udvide sit skrivebord med en bog, fortalte administratoren ham løsningen: At du også kan hæve musen og flytte.
 5. "Du dumme IT-ler har alle ingen idé!" …
  … hævdede en irriteret bruger, der ikke troede, at 5 GB data ikke kan gemmes på hans 512 MB USB-stick.
 6. 5 GB på en 512 MB-pind? …
  … For brugeren intet problem, han kopierede kun linkene og havde brug for så ingen plads. Da IT-folk sagde, at han ikke kunne få adgang til dataene på pinden på en anden maskine, troede han ikke på dem.
 7. Den, der holder en tale, …
  … skal også se, om præsentationen fungerer. Ellers har han det som IT-træneren, der i detaljer viste de nye trin i softwaren, men kun havde uforståelige lyttere foran sig. Eleverne kunne ikke få det, fordi træneren stod med ryggen mod en hvid væg og hans lysbilleder på en anden computer.
 8. Farverne stemmer ikke!
  Denne klage over hans printer blev bragt af en kunde. Men alle test i butikken viste: Farverne er trykt korrekt. Fejlen var ikke printeren, men det defekte skærmkabel, der fik farverne på skærmen til at se meget anderledes ud.
 9. Skal CRM være så kompliceret? …
  … spurgte en bruger, da han fik at vide, at han altid skal indtaste kundenavnet i søgemasken for at komme til filen.
 10. Konsekvenserne af at spare energi
  25 ansatte ringede til IT-personalet om morgenen for at klage over, at deres pc ikke fungerede. Hvad skete der? Natten før havde en kollega frakoblet alle computere og printere for at spare strøm.
 11. Hjælp, ERP-systemet er gået ned!
  … rapporterede receptionisten i panik til chefen for IT. Han havde sendt en mail dagen før, hvor den vedhæftede fejlmeddelelse kan ignoreres. Receptionisten sagde, at hver gang hun åbner sin mail, vises fejlmeddelelsen fra den foregående dag, og hun kan ikke klikke væk. IT-manager fortalte hende, at det var et skærmbillede, ikke en reel fejl.
 12. Trin for trin …
  … administratoren forklarede brugeren på telefonen, hvordan hun måtte klikke gennem grænsefladen for at genstarte programmet. Da han omsider sagde, at hun skulle klikke på funktionen, svarede hun, at hun ikke så hende - da hun ikke sad foran computeren og bare skrev instruktionerne.
 13. Endelig et håndværkskursus, der tilbydes …
  … tænkte en interesseret, da hun ville registrere sig i en uddannelsesinstitution for webdesign. Træningsudbyderen diskuterede derefter målretningens nøjagtighed.
 14. Ausgespielt
  En bankmedarbejder spillede altid kabale, mens han lancerede applikationen, ikke ved at han ikke indtastede sine brugerdata i systemet, men i onlinespillet. Til dette ansatte han adskillige supportmedarbejdere med sin klage over, at ansøgningen ikke fungerede for ham.

Hvis kun en is hjælper

For nogle brugere kan supportprofessionelle have det svært, som en supportmedarbejderes erfaring viser, ”Jeg lavede en papirkopi af skærmen for en medarbejder for at sikre sig, at de ikke glemte ikonet, og nu har han sat dette op som et baggrundsbillede og klik Dette er ICON: D. Han ringer til mig og er meget ked af, at lommeregneren ikke svarer, og at programmet ikke fungerer. Efter at have løbet til ham påpegede jeg ham, hvilket gjorde ham så flov, at han gav mig en is har brugt, fordi han har sendt mig på telefonen. "

Adminsens middelværdighed

Nogle gange kan administratorer også være dårlige, som en af ​​vores læsere indrømmer, ”En af vores virksomheds IT-afdeling kaldte en bruger, der var nået til bunden af ​​skrivebordet med deres mus, men måtte gå ned på skærmen lidt længere fordi admins altid har noget til fælles med sådanne spørgsmål, foreslog vi at tage en bog og dermed udvide støtten til musen. Brugeren fik tipset om, at du også kan hæve musen og flytte musen, som vi overbeviste om har at han bruger bogen for fint. "

"Den dumme IT-ler har ingen idé"

Sådanne påstande skal IT-fagfolk i virksomheder høre fra tid til anden, som tilfældet med en bruger, der mener, at han kan løse sit lagerproblem bedre end IT. Administrator fortæller. ”En medarbejder måtte få 5 GB data på sit 512 MB USB-flashdrev, men efter at hele IT-afdelingen forsikrede ham om, at det ikke ville fungere (med komprimering stadig over 2 GB), forlod brugeren os vrede. Senere ankom han og hævdede, at han havde løst det og havde brug for lidt lagerplads på pinden, fordi vi alle var dumme IT-ler uden idé, alt ville fungere fint.

Et utruligt kig på pinden viste os, at han bare kopierede genveje. Selvfølgelig passer de godt, kun på en anden computer ville han have problemer. Men vi var så fair at oplyse ham, men han troede det virkelig ikke. Men vi overvejede også at implementere vores data-sikkerhedskopi på denne måde ;-). "

spoods.de