Anonim

Skraldet stopper ikke selv foran Android-enheder. Lange glemte installationer, gamle reklamevideoer, en opblæst app-cache eller glemte APK-filer gør hurtigt lagerplads på moderne enheder til en knap vare. Fordi i den interne hukommelse ud over operativsystemet ofte giver de fast forankrede producent-apps mulighed for stramhed, vil mange brugere før eller siden mangler plads til nye fotos, WhatsApp-medier eller til en vigtig systemopgradering.

Hvis dette allerede er tilfældet for dig, eller hvis du ikke ønsker at komme så langt, så er her løsningen: Vi har testet de bedste renere apps fra Play Store, som hjælper dig med at spare unødvendig lagerplads hurtigt gør det gratis - med værktøjerne i vores valg kan selv amatørbrugere gøre det med bare et tryk på en knap.

Med den rigtige app laver du duplikatbilleder, finder og sletter apps, som ingen har brug for i det hele taget, eller lader den virtuelle rengøringsduvel bare gøre det selv: Afhængig af brugsadfærd kan renere apps endda finde og eliminere op til flere gigabyte ubrugelig affald.,

spoods.de

Den virtuelle husrensning giver normalt ikke kun mere plads til nye bits og byte, også driftshastigheden kan være til fordel for rengøringen. Ofte tilbyder indbyggede appadministratorer også avancerede funktioner såsom visning af tilladelser eller flåde batch-clearing af flere installerede apps.

Et andet plus i husrensning på Android-enheden: Sletning af app-cache, glemte uønskede filer og Co. eliminerer også en masse digitale fingeraftryk fra smartphones og tablets.

Alle vores testede renere apps er tilgængelige gratis, men nogle gange er gratis brugere nødt til at leve med annoncer eller undgå sekundære funktioner.

Ud over de aktuelle tests finder du flere rengøringsduvle, som også forstår deres håndværk som eksemplar, i vores billedgalleri.

 1. Renere Android tysk gratis
  Talentfuld rengøringsjævn: Med dette værktøj kan du genvinde plads i hukommelsen og få digitale fingeraftryk til at forsvinde. Rengøringsmidlet sparer ikke på stærke ekstramateriale.
 2. Avanceret telefonrenser - Speed ​​Booster & Antivirus
  Denne rengøringsmiddel eliminerer uønsket data, registrerer malware og giver automatisk beskyttelse i baggrunden. Duplicerede billeder registrerer også værktøjet.
 3. Telefonoptimering
  Ydeevne som den første dag: Denne Android-Cleaner kan fremskynde hemmelige enheder, stoppe energi-sultne processer og dermed endda forbedre batteriets levetid.
 4. Clean Master Lite - til lave telefoner
  Hvis ældre Android-enheder langsomt kvæler i affaldet og bliver mere og mere halt, giver denne app et middel: Rengøringsapparatet har særligt lave systemkrav.
 5. Bedre renser - rengøring, acceleration, afkøling
  Mere opmærksomhed som en rengøringsmiddel: Denne Android-renser fejer hukommelsen ren igen, accelererer eller køler enheder og eliminerer dublerede eller slørede fotos.
 6. Fancy Cleaner - Booster og telefonrens
  Forårsrengøring i hver sæson: Denne dybe renser finder affald på Android-enheden i de fjerneste hjørner og erstattet med mange ekstramateriale så mange systemværktøjer.
 7. QCleaner-renser, opbevaringsaflæser, spilforstærker
  Rengøring af flådeudstyr med lastehjælp og hardwareoplysninger: Denne klare renser sørger for puds til Android-enheden og renser systemet i baggrunden.
 8. Nox Cleaner Cell Phone Booster, Manager, Space Cleaner
  Uanset om der er appoverførsel, fotokomprimering eller duplikatsøger: Denne renser tilbyder noget ekstra med hensyn til funktionalitet.
 9. Telefonrenser
  Denne enhedsrenser finder også duplikatbilleder, tilbyder en applikationsadministrator og kalder hemmelige energi guzzlers ved navn.
 10. Norton Clean
  Gendan lagringsplads: Norton Cleaner vil befri dig for uønskede filer og gamle datapapirer - selv tomgangsapper kan hjælpe dig med at identificere dem.
 11. Clean Boost Garbage Man, RAM Booster, App Lock
  Med denne renser kan du skyve ny lagerplads på Android-enheden med et tryk på en knap. Batteriets levetid kan forlænge appen.
 12. AVG-renser
  Mere energi, mere plads: Denne renser fra AVG renser enhedens hukommelse, fjerner irriterende apps og viser systemoplysninger.
 13. CCleaner
  Du kender muligvis allerede CCleaner som et Windows-program. Selv på Android-enheder fjerner den virtuelle rensekraft pålideligt enhver mængde data.
 14. Avast Cleanup, Booster, Phone Cleaner, Optimizer
  Med Avast Avast Cleanup, Booster, Phone Cleaner, kommer Optimizer et fleksibelt rengøringsprogram på din smartphone, som du pålideligt slipper for med gamle data-junk. En hvid liste inkluderet.
 15. Renere til Android
  Memory Manager, Cache Cleaner og Battery Doctor: Cleaner For Android er designet til at få haltede Android-enheder til at passe igen.
 16. Cache Cleaner Pro
  Den engelsksprogede Cache Cleaner Pro er en letvægt blandt de renere apps med let håndtering, håndterbar funktionalitet og hurtig arbejdshastighed.
 17. Speed ​​Booster (accelerator)
  Speed ​​booster (accelerator) er ifølge egne data den "mindste accelerator-app i verden". Faktisk er den slanke rengøringsevne økonomisk - men det gælder også det funktionelle interval.
 18. Alt-i-én-værktøjskasse: Fremskynde og rengør
  Med en bred vifte af funktioner handler denne gratis rengøringsmiddel ikke kun om rengøring, men også et par enkle administrative funktioner er ombord.
 19. Avira Optimizer
  Gratis renser fra antiviruseksperterne: Denne Android-rensekraft lover forbedret håndtering og er ved at kildre for mere ydeevne ud fra langsomme enheder.
 20. Cache Cleaner Easy (? Tysk?)
  Med denne populære renere app kan du nemt frigøre smartphones og tablets fra personlige data, der akkumuleres over tid til installerede apps.
 21. History Cleaner - Optimer
  Med denne virtuelle rensekraft får du plads igen på Android-enheden og slører spor, såsom opkaldslogger eller browserhistorik.
 22. App-cache-renser - 1Tap Clean
  One-Buttons Tabula Rasa: App Cache Cleaner - 1Tap Clean fjerner øjeblikkeligt gamle filer og spildt affald fra Android-enheder.

Renere Android tysk gratis

Talentfuld rengøringsjævn: Med dette værktøj kan du genvinde plads i hukommelsen og få digitale fingeraftryk til at forsvinde. Rengøringsmidlet sparer ikke på stærke ekstramateriale.

Image

Cleaner Android Deutsch Free er en omfattende Android-renser, der fås gratis og på tysk. Den rensende djævel fjerner pålideligt ubehageligt dataaffald fra hukommelse og cache, kontrollerer apps på SD-kortet for skadelig software og lader spil køre mere jævnt via booster. En App Manager er også ombord, følsomme applikationer kan beskyttes ved at tørre mønster eller adgangskode fra uautoriserede personer, og dem, der ikke kan redde sig selv fra irriterende meddelelser, hvilket skynder Cleaner også at hjælpe - ved blot at slukke for de uønskede meddelelser. Kraftfuld: En WhatsApp-renser er separat integreret, appen læser enhedsinformation, tilbyder et papirkurv og en download-manager og kan endda finde lignende eller duplikerede fotos. En solid netværksscanner er også ombord, som kan tage apps fra netværket og viser aktuelle upload- og downloadhastigheder.

Android-batteriets bedste ven Med en række tankevækkende ekstraudstyr sørger denne rengøringsmand også for enhedens batteri: især energi-sultne applikationer kan lukkes automatisk, når de oplades, med fuldt opladet batteri kan minde appen om at tage stikket ud og et antal tip og Tip hjælper med batterioptimering. Praktisk: En hurtig rengøring med appen kan også startes direkte fra startskærmen via Widget.

Konklusion til testen af ​​Android App Cleaner Android Deutsch Free Sympatisk allrounder: Denne kommercielle gratis renser fejer hukommelsen ren, finder malware og fremskynder enheder. Et app-skab og systeminfo er også tilgængelige.

Tysktalende, gratis

Telefonoptimering

Ydeevne som den første dag: Denne Android-Cleaner kan fremskynde hemmelige enheder, stoppe energi-sultne processer og dermed endda forbedre batteriets levetid.

Image

Mere strøm, mindre dataspild og længere batterilevetid er kun et par af de løfter, som Phone Optimizer giver, når det downloades. Men dette er ikke tomme ord, den hurtige renere har meget på kassen: En skrammelrens fjerner ubrugelige bits og bytes, via hukommelsesforstærker sender vi baggrundsapps til midlertidig pension og en batterisparer sikrer mere enhedsliv på lange dage. En CPU-køler med temperaturdisplay er også ombord, og med den integrerede App Manager kan applikationer nemt og hurtigt forvises fra enheden i batches. Sikkerhedskopier af de vigtigste apps er også mulige med værktøjet, en appsortering efter installationsstørrelser hjælper med til at frigøre plads og enhedsinformation læser renere også - omend kun i meget håndterbar grad.

Mini-opgradering slukker for reklame

En pro-version af appen er tilgængelig for 1, 89 € (testtid), så de forsvinder de ellers ganske påtrængende annoncer fra interface til renere. Hvis du imidlertid kun kører værktøjet over enhedshukommelsen en gang hver par dage, er det ikke nødvendigvis afhængigt af opgraderingen - især da der ikke er nye funktioner.

Konklusion til testen af ​​Android-appen Phone Optimizer

En kompakt renere letvægt, der ikke er snedig med meningsfulde funktioner: App Manager, Speed ​​Booster og en Akkusparer er gratis ekstra.

Tysktalende, gratis

Clean Master Lite - til lave telefoner

Hvis ældre Android-enheder langsomt kvæler i affaldet og bliver mere og mere halt, giver denne app et middel: Rengøringsapparatet har særligt lave systemkrav.

Image

Ældre enheder er især sårbare over for affald: Lav diskplads og lav RAM gør aldringsmodeller særligt hårdt ramt med baggrundsapps, overfyldte app-cache og andre typer opbevaringsaffald. The Clean Master Lite - For Low-End-telefoner ønsker at afhjælpe dette, den kompakte app med en lille installationsstørrelse kører godt på enheder, der har mindre end 1 GB hukommelse og stort set undgår optiske dikkedarer. Om en hjemmeskærmgenvej kan rengøringen af ​​enheden fungere særligt hurtig, endda en hurtig adgang til at slå den dvaletilstand, vi måske sætter der, i. En hvidliste beskytter følsomme apps mod virtuelle gadgets, og underretninger kan automatisk advare brugere, når der for eksempel er lidt RAM tilbage, hukommelsen overløber, eller når apps genstarter ofte.

Ingen mangel på seje ekstramateriale

Der er ingen mangel på ekstra til denne renser: En App-Locker låser følsomme eller private apps ved at stryge foran uautoriserede personer, og en WhatsApp-renser er også ombord. Virusscannere, CPU-kølere, enhedsforstærkere og en underretningsrenser er også tilgængelige. Rengøringsmidlet er gratis, men viser annonceringsvinduer.

Konklusion til testen af ​​Android-applikationen Clean Master Lite - til avancerede telefoner

En hurtigrens til ældre Android-patienter: Denne rengøringsmiddel er designet specifikt til ældre smartphones og har en håndfuld kraftfulde ekstramateriale om bord.

Tysktalende, gratis

Bedre renser - rengøring, acceleration, afkøling

Mere opmærksomhed som en rengøringsmiddel: Denne Android-renser fejer hukommelsen ren igen, accelererer eller køler enheder og eliminerer dublerede eller slørede fotos.

Image

På trods af sin lille størrelse har Better Cleaner - rengøring, acceleration og afkøling noget på sagen. Ud over de typiske rengøringsfunktioner til app-cacher, uønskede filer og installationsrester er der mange stærke ekstraudstyr tilgængelige her. Disse inkluderer en duplikatfotosøger, der også kan identificere og slette uskarpe billeder og en appanalyse, der afslører energihungte applikationer. Et ekstra niveau af hukommelsesbesparelse er også lovet ved avanceret rengøring, der viser usædvanligt store filer, finder videoer, du allerede har set, og viser gemte lydfiler og dokumenter. Selv en øjenbeskyttelsestilstand er ombord, hvilket reducerer skærmens lysstyrke eller tilføjer blå toner - især om aftenen og om natten har dette en positiv effekt på øjne og koncentration.

Inkluderer hastighedsforstærker, CPU-køler og meddelelseslås
Med en processor-køler, et meddelelsesfilter og en hastighedsforstærker, der afslutter doven baggrundsapps, gør udviklerne denne renere til en rigtig allrounder. Selv systeminformation viser appen detaljeret. Disse inkluderer fx de installerede sensorer, CPU- og GPU-modeller samt information om kamera, batteri og skærm. Med en opgradering til 3, 19 € (testtid) udleverer renseren reklamer, men alle funktioner er tilgængelige uanset om de er fuldt ud.

Konklusion til testen af ​​Android-appen Better Cleaner - Rengør, accelerer, køler ned
Mindre spild, men mere lagerplads: Med denne rengøringsmiddel kan du spare energi, køle ned varmt udstyr eller rydde opbevaringen - og meget mere.

Tysktalende, gratis

Fancy Cleaner - Booster og telefonrens

Forårsrengøring i hver sæson: Denne dybe renser finder affald på Android-enheden i de fjerneste hjørner og erstattet med mange ekstramateriale så mange systemværktøjer.

Image

Fancy Cleaner - Booster & Phone Cleaner er en af ​​de mest kraftfulde rengøringsdukker i Play Store, rengøringsmidlet stopper ikke længe, ​​når det kommer til rengøringsudstyr. Ud over at eliminere cache-skrald, data-junk og resterende ældre installationer, kan værktøjet også scanne efter vira, afkøle CPU'en, blokere unødvendige underretninger og beskytte følsomme apps med et 4-punkts swipe-mønster. Værktøjet finder også kopierede fotos i enhedens hukommelse, og en telefonassistent er også ombord, hvilket kan blokere eller minde visse opkaldere om at foretage vigtige telefonopkald. Stark: En "App Diary" opsummerer klart, hvor længe vi har brugt hvilken app. En liste viser tydeligt alle applikationer, der er sorteret efter brugstid og rapporterer resultaterne for den aktuelle dag eller for hele året.

Genveje og yderligere oplysninger i infoområdet

I informationsområdet finder vi her et antal nyttige oplysninger og funktioner. For eksempel vises den aktuelle upload eller download på enheden nøjagtigt i byte pr. Sekund, eller CPU-temperaturen vises. Rengøringsfunktionen og en hurtig adgang til Wi-Fi og lommelygte er også tilgængelige her. Annonceringen forsvinder i den renere app, desværre kun med abonnement: For prisen fra 54 cent pr. Måned (testtid).

Konklusion til testen af ​​Android-appen Fancy Cleaner - Booster & Phone Cleaner

Denne rengøringsmiddel kan gøre meget mere end bare rengøring: App Locker, Network Analysis, Duplicate Finder og en App Diary er blandt de omfattende ekstramateriale, der er tilgængelige her gratis.

Tysktalende, gratis

QCleaner-renser, opbevaringsaflæser, spilforstærker

Rengøring af flådeudstyr med lastehjælp og hardwareoplysninger: Denne klare renser sørger for puds til Android-enheden og renser systemet i baggrunden.

Image

QCleaner-renere, hukommelsesudlæser, spilforstærker tilbyder omfattende kernefunktioner og kan hurtigt give et navn for sig selv inden for det konkurrencedygtige felt med rengøringsværktøjer. Foruden renere funktioner til fjernelse af cache-filer og akkumuleret affald, kan rengøringsværktøjet frigive meget nødvendige ressourcer, selv i særligt krævende Android-spil og dermed hjælpe hardware. En opladningsassistent er også ombord og i en fleksibel baggrundstilstand kan værktøjet også udføre rengøring af enheden med regelmæssige intervaller uafhængigt. En app-manager er tilgængelig, der kan slukke for uønskede programmer i baggrunden og kender til oplysninger, såsom installationsstørrelser på individuelle apps. Værktøjet indeholder også oplysninger om enhed, hukommelse og netværk.

Grafisk visning af centrale batteridata

I en statistisk evaluering kan appen vise målte værdier for batterispænding, batteritemperatur og ladestatus med grafiske fremskridtsdiagrammer. Dette fungerer sammen med en erklæring om maksimums- og minimumsværdier i en periode på op til fem dage. Hvis batteriet overskrider et specificeret temperaturområde, kan rengøringsmidlet slukke advarsler og rapportere.

Konklusion til testen af ​​Android-appen QCleaner-renere, hukommelsesudlæser, spilforstærker

En annoncefri rengøringsmiddel, der pålideligt fjerner data skrammel, overvåger batteriet og viser et par kompakte enhedsoplysninger.

Tysktalende, gratis

Nox Cleaner Cell Phone Booster, Manager, Space Cleaner

Uanset om der er appoverførsel, fotokomprimering eller duplikatsøger: Denne renser tilbyder noget ekstra med hensyn til funktionalitet.

Image

Uanset om der er browserhistorik, app-cache eller støvet download-affald: Nox Cleaner-telefonforstærker, manager, Space Cleaner frigør Android-enheder fra ubrukelige hukommelsespisere og kan dermed også forbedre driftshastigheden. Ved hjælp af hvidliste kan du beskytte vigtige apps her fra den virtuelle moppe, og en virusscanner er ombord: Han registrerer sikkerhedssårbarheder og undersøger for applikationer med problematisk databeskyttelse. Selv de mest energi sultne apps udsætter værktøjet, en CPU-køler hjælper, hvis enheden bliver for varm, og en spilaccelerator kan give valgte apps i systemet en øget prioritet. Kraftfuld: En app-skab er også tilgængelig, så du sikkert kan låse private applikationer ved at stryge.

App manager og fotosortering

Med en indbygget App Manager kan du også bruge værktøjet til at afinstallere applikationer i batches, læse brugte hukommelsesstørrelser og se installationsdato. Også Android-programpakker findes så. Også stærk: Appen har en foto-renser, der finder lignende billeder og giver skærmbilleder, videoer og uskarpe billeder for nem sletning. En annoncefri version er tilgængelig i flere takster fra 89 cents om måneden.

Konklusion for at teste Android App Nox Cleaner Cell Phone Booster, Manager, Space Cleaner

En toprenser med rige ekstra: Denne Android-renser viser sig at være en lille allrounder og går langt ud over den enkle enhedspuds.

Tysktalende, gratis

Telefonrenser

Denne enhedsrenser finder også duplikatbilleder, tilbyder en applikationsadministrator og kalder hemmelige energi guzzlers ved navn.

Image

Telefonrenseren lover mere lagerplads, en forbedret driftshastighed og kan hjælpe med ekstra appovervågning og enhedens levetid til nye poster. Android Putzteufel knapede junkfiler på SD-kortet før, finder lignende billeder i hele enhedshukommelsen og viser skærmbilleder til hurtig fjernelse klart i en separat kategori. Selv energi-sultne apps kan findes i en jippy, den resterende enheders levetid kan beregnes til minut, og en CPU-køler er at beskytte mod varmedød. Selv underretninger kan låses med værktøjet, og en App Manager understøtter batch-afinstallation af alle applikationer. Her kan du også sortere dine apps efter størrelse og finde APK-filer. En "RAM-renser" er også ombord, men gør kun tvivlsomme tjenester.

Lukrative ekstramateriale

Med en sofistikeret netværksanalyse kan telefonrenseren måle upload- og downloadhastigheder i realtid, der fungerer i detaljer visningen, selv individuelt for alle installeret på enhedsapps. Med et tryk på en knap kan netværksadgangen til alle listede applikationer også blokeres på et fast niveau. Der findes også en app-skab, som pålideligt kan låse alle vigtige applikationer på enheden med en adgangskodebeskyttelse. Annoncer, der gerne vil udfylde skærmen allerede i starten af ​​rengøringsmidlet, kan slukkes permanent til en pris af € 2, 99 (testtid).

Konklusion til testen af ​​Android app-telefonrenseren

En solid enhedsrenser med særligt nyttige ekstraudstyr som netværksanalyse, appbeskyttelse og duplikat finder til fotos.

Tysktalende, gratis

Norton Clean

Image

Gendan lagringsplads: NortonNorton Cleaner giver dig mulighed for at slippe af med uønskede filer og gamle datapapirer - selv tomgangsapper kan hjælpe dig med at identificere dem.

Gratis rengøringsjævn: fej det gamle affald hurtigt og nemt med Norton Clean fra smartphones eller tablets. Dette giver endelig plads til nye WhatsApp-videoer, kattefotos - eller måske endda noget nyttigt som en systemopdatering. Rengøreren binder sammen dataregistreringer af længe glemte apps, fejer cachen tom og finder uønskede filer, som ingen har brug for mere - og disse forsvinder efter en meget hurtig rengøringsproces pålideligt og for evigt i det digitale nedenfor. Dejligt: ​​Cache-Cleaner kan også målrettes mod udvalgte applikationer, der frigives, og den meget pæne grænseflade giver information såsom data og de berørte applikationer på en overskuelig liste, før enhedspladsen kan ses.

App Manager inkluderet

Ikke kun scorer Norton Clean med en pålidelig moppe: Ved hjælp af en app-manager kan du forvise applikationer fra enheden eller flytte dem til SD-kortet. Også praktisk: Værktøjet kan identificere sjældent anvendte apps og gør beslutningen i den virtuelle clearing særlig let. Et link til en app locker og en password manager er allerede ombord - begge applikationer er gratis.

Konklusion til testen af ​​Android-appen Norton Clean

Denne hurtige rengøringsmiddel fungerer gennemsigtigt, pålideligt og hurtigt. Værktøjet er også nyttigt i appstyring.

Tysktalende, gratis

Clean Boost Garbage Man, RAM Booster, App Lock

Med denne renser kan du skyve ny lagerplads på Android-enheden med et tryk på en knap. Batteriets levetid kan forlænge appen.

Image

Lille renere, stor ydeevne: Med minimal installationsstørrelse og betydelig arbejdshastighed gør Clean Boost Garbage Man, RAM Booster, App Lock på Android-enheden hurtigt et navn for sig selv. Støvede installationsrester af længe glemte apps, uønskede filer og cachen tager den virtuelle rengøringsjævel. Selv med den hemmelige butikspiseren WhatsApp, som nogle brugere gerne lægger enhedshukommelsen upåagtet hen til, går værktøjet til side: Uden dette ville vi være bange for at miste de foretrukne feriefotos. En RAM-forstærker er også ombord, hvilket frigør hukommelsen for de i øjeblikket ubrugte programmer, men i praksis gør det ikke nogen mærkbar forskel. Bedre er det, fordi den integrerede app-manager formåede at eliminere applikationerne også stablet og finder uønskede APK-filer.

Med enhedsinfo, duplikatfinder og batteribeskyttelse

I alt cirka 30 specifikke enhedsoplysninger kan vise denne rensemiddel: Fra CPU'en, kamerakippen til GPU informationen. En meddelelsesadministrator til at blokere uvæsentlige meddelelser er også ombord, og en duplikatfinder gør dobbeltbilleder - og hjælper derefter med at slette. Også stærk: energi-sultne apps kan sætte dig med rengøringsmidlet ved at trykke på en knap i en sparsom dvaletilstand.

Konklusion til testen af ​​Android-appen Clean Boost-Müllmann, RAM-Booster, App-Lock

Denne hurtige Android-renser giver plads til nye medier på smartphones og tablets og tilbyder nyttige ekstramateriale som en duplikatfinder og en app-manager med energibesparende funktion.

Tysktalende, gratis

AVG-renser

Mere strøm, mere plads: Denne renser fra AVGAVG renser enhedshukommelsen, fjerner irriterende apps og viser systemoplysninger.

Image

Solid Android-rensekraft på

Konklusion til testen af ​​Android-appen AVG Cleaner

En stærk rengøringsmiddel fra AVG, der overbeviser funktionelt hurtigt. Den gratis version lider imidlertid af indgribende og til tider modbydelig reklame.

(PC World)