Anonim
WordPress wird heutzutage in immer mehr - auch kleinen und mittleren - Unternehmen eingesetzt.
WordPress bruges i flere og flere virksomheder i dag, inklusive små og mellemstore virksomheder.
Foto: David MG - shutterstock.com

Webstedet er kundens online ansigt. Ikke underligt, at virksomheder ikke ønsker at begå en fejl, når de vælger deres content management system (CMS). En omkostningseffektiv start kan f.eks. Opnås med open source-platformen WordPress. Nedenfor er årsagerne.

1. Mange agenturer og webudviklere er bekendt med CMS

I de fleste tilfælde vil du ikke selv kunne implementere hjemmesiden eller internetportalen. Dette forudsætter imidlertid, at der er ekstern support fra tjenesteudbydere. Især inden for WordPress (forkortet til WP i artiklen) er der mange internetbureauer og freelancere, der er specialister i det.

2. Let at implementere

En simpel WP-installation kan også udføres af en nybegynder. Når installationsfilen er blevet downloadet via wordpress.org, kan CMS-løsningen uploades og konfigureres i kun få trin.

Mange enkle instruktioner kan findes på Google og Youtube.

Du skal muligvis håndtere FTP-klienter som Filezilla og adminportalen til den respektive hostingudbyder (hvor webstedet er gemt).

3. Mange gratis og premium-temaer

I standardversionen tilbyder WordPress gratis temaer. Det giver dog mening at tage et kig på premium-skabelonerne også. Disse fås via forskellige portaler til priser mellem 30 og 70 euro.

Ved at bruge disse skruer sammensættes en grundplan af webstedet på relativt kort tid. Ofte leveres også demosider, som brugeren kan bruge. I dette tilfælde er det kun billeder og tekster, der skal tilføjes.

Læsetip: Sikring af WordPress-blogs

4. Mange gratis udvidelser

I øjeblikket tilbyder WordPress.org 54.694 plugins. Et eksempel er Kontaktformular 7, som giver webstedsejere mulighed for at oprette enkle, men effektive formularer.

Denne fordel bør ikke undervurderes, fordi der er nyttige plugins i næsten alle områder.

Nogle flere er:

  • Yoast SEO: Dette gør det muligt at implementere søgemaskinens foranstaltninger. Selv en lægmand kan tjene det

  • W3 Total Cache: Dette gør webstedet hurtigere

Da WP er meget udbredt, tilbyder mange webfirmaer også udvidelser til at forbinde WP med deres tjenester.

5. Forenklet markedsføring mulig

Marketingfolk finder i WordPress en række forskellige værktøjer, som de kan bruge til markedsføring eller såkaldt inbound marketing. Det er en måde at få mere webtrafik og flere kunder, der proaktivt kommer i kontakt med webstedet.

For eksempel kan Blog2Social generere trafik til yderligere webbesøgere. Med dette plugin kan automatiserede nyheder og indlæg på sociale medier platforme som XING, LinkedIn, Facebook og mange flere spredes.

Her er et par andre interessante marketingværktøjer:

  • OptinMonster: Understøtter oprettelse af forskellige pop-ups, der inspirerer besøgende til handling. Det kan også indstilles, så besøgende får et pop-up-display, når han prøver at forlade webstedet.

  • Instapage: Opret nemt destinationssider let. Instapage WordPress-plugin understøtter forbindelsen mellem forskellige destinationssider.

  • MonsterInsights: Dette værktøj muliggør forbindelse af webstedet til Google Analytics. Så du ved, hvor mange besøgende siderne havde, fra hvilke lande de kom fra, og hvor høj konverteringsfrekvensen var. Og meget mere er muligt gennem en forbindelse til Google Analytics.

For små og mellemstore virksomheder er det især interessant, at du kan integrere disse værktøjer uden ekstern hjælp.

6. Gratis opdateringer af softwaren

Udviklerne af WordPress community leverer med jævne mellemrum opdateringer for at holde CMS fit til de nyeste internetbehov.

Alle disse innovationer er gratis tilgængelige. En opdatering kan initieres ved hjælp af knappen "Opdatering" i administrationsområdet.

7. Layman admin panel

I mange tilfælde arbejder du på webstedet hver dag, for eksempel for at skrive nyheder, uploade nye billeder eller redigere blogindlæg. Her tilbyder WP et simpelt adminpanel. Det er meget klart, og endda en lægmand vil være i stand til at tjene det om et par dage.

8. Sikkerhed

Ofte kritiseres emnet med sikkerhed i forbindelse med WordPress af eksperter. Indholdsstyringssystemet tilbyder mange muligheder for afdækning. Én mulighed er sikkerhedsprogrammet iThemes Security.

Dette kan bruges til at gøre noget af følgende:

  1. Skjul login-side : Login-siden er normalt tilgængelig via URL-adressen www.domain.de/wp-admin. Ved hjælp af udvidelsen kan denne URL omdøbes, f.eks. Til www.domain.de/meinlogin

  2. Begræns antallet af loginforsøg: Mange hackere forsøger at gætte webstedets adgangskode med automatiske loginforsøg. Dette kaldes brute force-angreb. Med iThemes Security kan du begrænse antallet af loginforsøg til f.eks. 5 eller 10.

Selv uden plugins er der andre mulige sikkerhedsforanstaltninger. For eksempel ved at oprette et andet login til login-siden i HTACCESS-filen. Det er lettere, end det lyder. Enkle instruktioner kan findes på Internettet.

9. Opret nemt sikkerhedskopier

Det giver mening at lave en sikkerhedskopi af siden med regelmæssige intervaller. Især inden større opdateringer af webstedet er at rådgive.

Installationsprogrammet foretager sikkerhedskopier af installationen enten manuelt, eller han bruger extensions som det gratis UpdraftPlus-sæt.

10. Montetariseringsindstillinger

Der er forskellige måder at tjene penge med WordPress-websteder.

Et eksempel på dette ville være en blog, som operatøren beskriver produkter på. Disse kan igen knyttes til producenterne med tilknyttede links. Hvis nogen køber tjenesten eller produktet via linket, modtager webstedsoperatøren en provision.

Det er også nemt at integrere bannerannoncer og relateret indhold, der reklamerer for dine egne produkter.

Med WooCommerce tilbyder WordPress også muligheden for at bygge en mindre online butik.

Konklusion

Små og mellemstore virksomheder kan drage fordel af et WordPress-websted, fordi omkostningerne er håndterbare, og på den anden side genereres en høj merværdi.

Derudover blev bidraget endnu ikke nævnt den gode interaktion mellem WP og Google. Gode ​​blogindlæg vises ofte højt i placeringerne i søgemaskinerne.

Læsetip: TYPO3 vs. WordPres - Hvilken CMS er bedre?