Anonim

Udviklingen af ​​Business Process Management (BPM) har gjort hurtige fremskridt i de senere år. I betragtning af den fortsatte digitalisering af mange forretningsprocesser og den tilhørende automatisering bruger flere og flere virksomheder tilsvarende softwareværktøjer.

 1. 18 BPM software suiter under test
  Udviklingen af ​​Business Process Management (BPM) har gjort hurtige fremskridt i de senere år. I betragtning af den fortsatte digitalisering af mange forretningsprocesser og den tilhørende automatisering bruger flere og flere virksomheder tilsvarende softwareværktøjer. Men udvalget af BPM-løsninger er bredt, hvilket ikke nøjagtigt gør valg og beslutning for brugervirksomheder meget lettere.
 2. AgilePoint

  Samlet ydeevne: god (63, 7%)

  n

  Tykkelse: høj (89, 0%)

  n

  Komfort: middelmådig (71, 5%)

 3. Agito

  Samlet ydelsesniveau: tilstrækkelig (55, 0%)

  n

  Effekt: meget høj (93, 8%)

  n

  Komfort: lav (58, 6%)

 4. Appain

  Samlet ydeevne: tilstrækkelig (59, 5%)

  n

  Effekt: høj (86, 4%)

  n

  Komfort: middelmådig (68, 8%)

 5. Appway

  Overordnet ydelsesniveau: tilstrækkelig (59, 4%)

  n

  Effekt: meget høj (92, 8%)

  n

  Komfort: middelmådig (64, 0%)

 6. Axon Ivy

  Samlet ydeevne: god (66, 7%)

  n

  Effekt: meget høj (94, 6%)

  n

  Komfort: middelmådig (70, 5%)

 7. BizAgi

  Samlet ydeevne: god (70, 3%)

  n

  Effekt: meget høj (90, 1%)

  n

  Komfort: høj (78, 0%)

 8. DHC Business Solutions

  Samlet ydeevne: tilstrækkelig (46, 2%)

  n

  Effekt: høj (82, 5%)

  n

  Komfort: lav (56, 0%)

 9. Groiss Informatics

  Samlet ydeevne: tilstrækkelig (62, 2%)

  n

  Effekt: meget høj (94, 6%)

  n

  Komfort: middelmådig (65, 8%)

 10. HCM kundestyring

  Samlet ydeevne: tilstrækkelig (53, 3%)

  n

  Effekt: høj (81, 1%)

  n

  Komfort: middelmådig (65, 7%)

 11. IBM

  Samlet ydeevne: god (68, 1%)

  n

  Effekt: meget høj (95, 3%)

  n

  Komfort: middelmådig (71, 5%)

 12. Inspire teknologier

  Samlet ydeevne: god (62, 8%)

  n

  Effekt: meget høj (96, 1%)

  n

  Komfort: middelmådig (65, 4%)

 13. JobRouter

  Samlet ydelsesniveau: tilstrækkelig (62, 0%)

  n

  Effekt: høj (85, 8%)

  n

  Komfort: middelmådig (72, 3%)

 14. K2

  Samlet ydeevne: tilstrækkelig (55, 6%)

  n

  Effekt: medium (79, 8%)

  n

  Komfort: middelmådig (69, 6%)

 15. Metasonic

  Samlet ydeevne: tilstrækkelig (54, 5%)

  n

  Effekt: meget høj (92, 4%)

  n

  Komfort: lav (59, 0%)

 16. Oracle

  Samlet ydeevne: god (64, 2%)

  n

  Effekt: meget høj (94, 3%)

  n

  Komfort: middelmådig (68, 0%)

 17. PROLOGICS

  Samlet ydeevne: god (62, 8%)

  n

  Effekt: meget høj (90, 8%)

  n

  Komfort: middelmådig (69, 1%)

 18. SoftProject

  Samlet ydelse: god (65, 3%)

  n

  Effekt: meget høj (96, 3%)

  n

  Komfort: middelmådig (67, 8%)

 19. TIM-løsninger

  Samlet ydelsesniveau: tilstrækkelig (58, 8%)

  n

  Effekt: høj (89, 5%)

  n

  Komfort: middelmådig (65, 7%)

Men udvalget af BPM-løsninger er bredt, hvilket ikke nøjagtigt gør valg og beslutning for brugervirksomheder meget lettere. Eksperterne fra Fraunhofer har set nærmere på 20 løsninger, hvoraf 18 undersøges nærmere i den aktuelle undersøgelse "Business Process Management - Market Analyse 2014".

spoods.de

AgilePoint

BPM-pakken "AgilePoint iBPMS" i version 6.0 efterlod testerne generelt et "godt" indtryk. Løsningen var i alle kategorier tæt på gennemsnittet af alle udbydere uden at vise væsentlige outliers eller op. Styrker inkluderer den relativt enkle og intuitive betjening såvel som det store antal foruddefinerede byggesten til brug i procesimplementeringen. De delvis forvirrende vinduer i editoren samt den begrænsede funktionalitet i former, hvor brugerne ikke kan bruge scripts, blev bedømt som negative.

Scoring: AgilePoints BPM-pakke er bedømt som "stadig god" (63, 7 procent), hvilket sætter den i den øverste tredjedel af de vurderede produkter. Strømmen er klassificeret som "høj" (89, 0 procent) og er således i gennemsnit. Komforten blev beskrevet af testerne som "middelmådig" (71, 5 procent), lidt over gennemsnittet.

AGITO

BPM-pakken "agito BPM" i version 6.3 gav testerne et "middelmådigt" indtryk. Mens løsningen ligger over gennemsnittet i kategorien Runtime Management, falder den i kategorierne Administration, Process Modelling og System Integration. BPM-pakken kan overbevise med en ryddig og klar grænseflade, der tillader mange standardfunktioner såsom delegering, repræsentationer og opbevaringsmuligheder. De kontrollerende oversigter kunne også lide. På den anden side opfyldes kritik af den høje mængde manuel programmering, der kræves for at implementere procesansøgninger.

udstilling

Skala AI-projekter - sådan fungerer det!

KI-Projekte skalieren – so funktioniert‘s! - Foto: everything possible - shutterstock.com

Denne live webcast viser, hvordan projekter omkring kunstig intelligens (AI) endelig kan opskaleres.

Tilmeld dig nu!

Scoring: I den samlede stilling kommer agito BPM til dommen "passende" (55, 0 procent) og dermed til et sted i den nederste tredjedel af testfeltet. Strømmen er klassificeret som "meget høj" samlet (93, 8 procent) og er således lidt over gennemsnittet. Samlet set kan løsningens komfort kun klassificeres som "lav" (58, 6 procent).

Appian

BPM-pakken "Appian" i version 7.6 kommer efter testerens mening på en "rimelig". Selv om løsningen er bedre end gennemsnittet i kategorien Integration of Systems, tilbyder den mellemstore niveauer i alle andre kategorier. Positive var den enkle, men tydelige brugergrænseflade. Også den proces, der kontrollerer overbevist. Testerne kunne imidlertid ikke lide den høje andel af aspekter, der skal eksplicit modelleres eller konfigureres, såsom delegering og omfordeling af opgaver.

Scoring: I den samlede bedømmelse kommer Appian-løsningen til "rimelig" (59, 5 procent). Dette placerer BPM Suite i midtbanen. Samlet set er løsningenes styrke bedømt som "høj" (86, 4 procent) og vurderer den i gennemsnit. Generelt vurderede testerne komfortniveauet som "middelmådig" (68, 8 procent), hvilket betyder et gennemsnitligt resultat i testfeltet.

Appway

Version 6.1 af BPM-pakken "Appway Platform" gav undersøgelsesforfatterne et blandet indtryk. Det har en særlig svaghed i BPM-styring, hvor det ligger under gennemsnittet af de andre udbydere. Testerne vurderer begrebet rolle og rettigheder som utilstrækkelige. Derudover klagede de over, at nogle standardfunktioner, såsom delegation eller fuldmagtregler, måtte eksplicit modelleres. På den anden side kan løsningen overbevise både i processmodellering og i procesimplementering. Her er suiten over gennemsnittet. Gennemgangsteamet var imponeret over det smukt designede interface og det praktiske værktøj til at skabe masker.

Scoring: Appway-løsningen har også den samlede bedømmelse "rimelig" (59, 4 procent). Hun besætter et sted på midtbanen. Generelt vurderes kraften i BPM-pakken som "meget høj" (92, 8 procent), lidt over gennemsnittet. Komforten bedømte testerne som "middelmådig" (64, 0 procent).

Axon Ivy

Samlet set gav BPM-pakken "Axon.ivy BPM Suite" i version 5.1 et "godt" indtryk. Løsningen har næppe svagheder. Snarere er suiten især overbevisende i kategorien BPM Governance såvel som i processmodellering og procesudførelse og er over gennemsnittet i disse kategorier. Testerne kunne især lide den visuelt tiltalende portal og de kontrollerende oversigter. Den finkornede tildeling af rettigheder overbeviste også. Negativt var imidlertid brugen af ​​et proprietært scriptingsprog i vægten, hvilket også ofte er nødvendigt. En anden kritik er heterogeniteten mellem slutbrugerportal og udviklingsmiljø med hensyn til udseende og drift.

Bedømmelse: Den samlede score for "god" (66, 7 procent) er den for Axon Ivy's BPM-suite i den øverste tredjedel af testfeltet. Generelt vurderede testerne testerne som "meget høj" (94, 6 procent), lidt over gennemsnittet. Komforten er "middelmådig" (70, 5 procent), også lidt over gennemsnittet.