Anonim

Fokus er på den enkle oprettelse af GUI-komponenter, som kan kombineres til en kompleks webgrænseflade og genbruges i forskellige projekter uden yderligere indsats. Populære bidragydere inkluderer Tapestry, Java Server Faces og Google Web Toolkit samt Apache Wicket.

Rammerne abstraherer den statsløse HTTP-protokol med en sofistikeret objektorienteret programmeringsmodel, der giver udviklere mulighed for at implementere webapplikationer analoge med Swing desktop applikationer. Efter konventionen-over-konfiguration tilgang, er brugergrænseflader repræsenteret af en Java-klasse og den tilhørende HTML-fil.

Ajax ud af boksen

Klassen definerer alle komponenter såsom etiketter, knapper og tekstfelter. I HTML-koden skal de tilknyttede tags derefter markeres med attributten "wicket: id". Du kan bruge foruddefinerede klasser som Label, Button eller TextField samt applikationsspecifikke komponentklasser. Disse kan også knyttes til modelobjekter, der forenkler konvertering, validering og opbevaring af brugerinput. Derudover er der Ajax-support "ude af kassen".

Konklusion af CW: Apache Wicket giver Java-udviklere mulighed for effektivt at implementere webapplikationer med komplekse brugergrænseflader. (Ph)

 1. Fly - Begivenhedsstyret webramme fra Twitter
  Blandt softwareudviklere har Twitter et godt omdømme, ikke mindst fordi virksomheden har frigivet adskillige rammer og værktøjer til samfundet.
 2. Google Code Prettify gør kildekoden lettere at læse
  Der er meningen, at der er programmerere, der kan arbejde med en simpel editor og almindelig tekst. De fleste udviklere synes det er kedeligt at læse kode uden syntaksbelysning.
 3. TideSDK - Opret platformuafhængige desktop-apps
  Med open source-rammen "TideSDK" kan webudviklere bruge deres know-how til at oprette tværs-platform desktop applikationer til Windows, Mac OS X og Linux.
 4. "LaunchRock" skaber attraktive destinationssider på kort tid
  Tjenesten indeholder et online-værktøj, der kan bruges til at oprette en standardiseret destinationsside med en simpel registreringsformular.
 5. App Annie leverer værdifuld statistik over appbutikker
  De, der er særligt interesseret i statistikken fra app-butikkerne ud over målinger om brugen af ​​deres egen software, bør tage et kig på App Annie.
 6. Loggr - overvågning og analyse til webapplikationer
  Webapplikationsoperatører er ivrige efter at sikre den højest mulige ydelse og tilgængelighed. Programstyringsstyringsværktøjer som Loggr hjælp.
 7. WPTouch forvandler Wordpress-blogs til mobile apps
  Den gratis plugin "WPTouch" konverterer Wordpress-blogs til en mobilapp. Siden vedtager automatisk det karakteristiske udseende og fornemmelse af hver platform.
 8. M-Project - HTML5-ramme for mobile webapps
  Med "M-projektet" er en open source HTML5-ramme til mobile webapps tilgængelig, som er udviklet i Tyskland.
 9. HockeyApp - bedre test af smartphone-apps
  HockeyApp indsamler oplysninger såsom crashrapporter og applikationslogfiler og leverer dybdegående testrapporter.
 10. Kirby - et tekstbaseret indholdsstyringssystem
  OpenWe har udviklet "Kirby", et content management system (CMS), der fungerer uden en database.
 11. Mashape - Central markedsplads for API'er
  API'er, der integrerer forskellige webtjenester bliver stadig vigtigere med SaaS, Cloud Computing & Co. Opstart Mashape giver et nøglehub til programmering af grænseflader designet til at forenkle integrationen af ​​heterogene skytjenester - en slags App Store til API'er.
 12. Tower - Sofistikeret git-værktøj til Mac
  "Tower" er en professionel git-klient til Mac OS X, som ikke efterlader noget med hensyn til brugervenlighed og funktionalitet.
 13. Google Swiffy omdanner Flash-indhold til HTML5
  Hvis du vil sikre dig, at Flash-indhold også kan vises på iOS-platforme, skal du se på "Swiffy" -konverterværktøjet.
 14. Cappuccino bringer Mac-brugbarhed til Internettet
  De unge udviklere bag "Cappuccino" er meget ambitiøse: En webramme, hvor du ikke kan skrive HTML eller CSS-kode og ikke behøver at beskæftige sig med DOM (Document Object Model), er allerede en ganske dristig tilgang. Der er også et selvudviklet programmeringssprog, Objekt-J, som skal kombinere det bedste fra Javascript og Objekt-C.
 15. Flotr2 - Opret interaktive diagrammer baseret på HTML5
  Udbydes af softwarevirksomheden Humble Software, "Flotr2" giver en nem måde at integrere dynamiske og interaktive diagrammer på websider og applikationer.
 16. MooTools - den objektorienterede Javascript-ramme
  Betydningen af ​​den rolle, Javascript spiller i nutidens webudvikling, afspejles i det store antal rammer, værktøjer og klassebiblioteker, der gør det lettere at arbejde med det magtfulde skriftsprog og nu er på markedet.
 17. Mobitest analyserer ydelsen på mobile websteder
  Mobitest giver udviklere mulighed for at måle belastningstiderne for mobile websteder på populære smartphones og tablets.
 18. Uden programmeringskendskab - Apps-mærke er selvfremstillet
  Udviklingen af ​​smartphone-apps er ikke ligefrem billig. Hvis du har en god idé til en app, men ikke har programmeringsevner eller penge til at implementere den af ​​en professionel udvikler, kan du bruge værktøjer, der fungerer modulopbygget.
 19. Mojito hjælper med at udvikle mobile webapps
  Som det første udviklerværktøj i forbindelse med det omfattende initiativ "Yahoo Cocktails", har internetgruppen Yahoo frigivet "Mojito".
 20. Socialiser - integrer delingsfunktioner i din egen app
  Stort set enhver smartphone-app giver brugerne mulighed for at anbefale applikationen til deres venner og kolleger i de vigtigste sociale netværk. For det meste er der en enkel knap tilgængelig, som videresender brugeren til Twitter, Facebook osv.
 21. RestKit - Solidt fundament til skybaserede iOS-apps
  Når du udvikler webbaserede apps, opstår de samme opgaver igen og igen. En typisk brugssag tilvejebringer, at data, der genereres af brugeren, valideres og sendes til serveren via HTTP-anmodning.
 22. Flurry Analytics - Google Analytics til apps
  Hvilke funktioner bruges mest? Hvor mange gange er der klikket på denne eller den ressource? Hvilke fejl opstår i et bestemt modul? Appudviklere, der leder efter svar på disse spørgsmål, er godt tjent med Flurry Analytics.
 23. Sproutcore - HTML5-rammer til moderne webapps
  Brugere forventer i stigende grad, at applikationer i browseren føles ligesom desktop-applikationer. Venter konstant på serverdata er derfor en af ​​de største forhindringer for webapplikationer.
 24. Jotform - Opret nemt komplekse webformer
  Jotform er en webbaseret Wysiwyg-formularguide. Dette giver både webudviklere og ikke-professionelle mulighed for at skabe visuelt tiltalende og funktionelt sofistikerede webformer i bare få trin.
 25. Bootstrap - Websiteskabelon fra Twitter-udviklere
  Webudviklere får en professionel HTML- og CSS-skabelon med Bootstrap, som kan tjene som et solidt og fleksibelt fundament til deres egne projekter.
 26. Modernizr hjælper dig med at komme i gang med HTML5
  Den nye HTML5-standard giver programmerere og designere de teknikker og funktioner, de har ønsket. Desværre er der stadig mange, der tøver med at gøre brug af de smukke nye funktioner i deres egne projekter.
 27. Apache Wink - Enkle hviletjenester til Java
  "Wink" er et nyligt Apache Foundation-open source-projekt, der tillader Java-udviklere let at implementere hviletilstandstil webtjenester (Representative State Transfer).
 28. Aviary - Gratis fotoredigeringsprogram til mobil- og webapps
  Softwarevirksomheden Aviary er kendt for adskillige innovative online applikationer inden for multimedieområdet. Erfaringerne fra udviklingsarbejdet afspejles i den gratis "Aviary" -ramme.
 29. Three20 - Kraftigt open source-bibliotek til iOS-applikationer
  "Three20" er et open source, iOS-bibliotek i verdensklasse, der kan forenkle og fremskynde udviklingen af ​​native iPhone- og iPad-applikationer.
 30. CForms - Kraftfuld form plugin til Wordpress
  Webformularer mangler muligvis ikke i nogen blog eller websted. Blandt Wordpress-brugere, der er meget populære på dette område, er det gratis værktøj "CForms". Det giver dig mulighed for at oprette vilkårligt komplekse former og let integrere dem i blogindgange og sider.
 31. Testflight forenkler test af iOS-apps
  Udviklere, der ønsker, at deres iOS-apps skal testes af kunder, betatestere eller kolleger, skal gennemgå en kompliceret procedure.
 32. Enkle webformularer med Google Dokumenter
  En stor fordel ved Internettet er den papirløse indsamling af formdata. Hver internetbruger kender disse formularer (webformer) i daglige kontakter med Ebay, Amazon, Facebook & Co.
 33. Imgscalr - Skala let billeder i Java
  Til webapplikationer skal billeder ofte skaleres, fordi de skal vises i en størrelse, de ikke faktisk er i.
 34. Kendo UI Mobile - HTML5-rammer til smartphone-apps
  Især inden for mobilsektoren er softwareproducenter nødt til at investere i et elegant, intuitivt og smukt skrivebord. Hjælp lover HTML5, CSS3 og Javascript-baseret mobilramme "Kendo UI Mobile" fra det amerikanske softwarevirksomhed Telerik.
 35. Applicasa - hostingtjeneste til backend-systemer
  Med en omfattende hosting-service, der leverer backend-systemer til mobile applikationer, giver "Applicasa" iOS-udviklere mulighed for fuldt ud at fokusere på deres app.
 36. Blyantskitse - GUI-skitser i Firefox
  Pencil Sketching er ideel til hurtigt og nemt at oprette GUI-prototyper til webapplikationer.
 37. Firebug - et must for webudviklere
  Til analyse og optimering af websider er Firefox-tilføjelsen "Firebug" blevet etableret som standardværktøjet til webudviklere.
 38. På banen med bugzilla bugs
  Mozilla Foundation tilbyder "Bugzilla", et nyttigt webværktøj til central indfangning, analyse og styring af bugs.
 39. Xampp installerer din Apache-server
  Det er ikke så let at opsætte en Apache-server med Perl, PHP og MySQL support. Hvis du har brug for et sådant miljø lokalt på din computer, kan du gå tilbage til "Xampp" i stedet for at installere alt selv.
 40. Rediger let HTTP-anmodninger med URL-dekoder
  Med "URL-dekoderen" kan webudviklere visualisere og hurtigt behandle Http-forespørgsler med mange parametre i en oversigtstabel.
 41. MediaElementPlayer - HTML5-video til hver browser
  Uanset om Internet Explorer, Firefox, Safari eller Chrome, hvad enten det er på pc, iPhone, iPad eller Android smartphone: Med JavaScript-rammen fungerer "MediaElementPlayer" HTML5-video i enhver browser og på enhver enhed.
 42. Poedit hjælper med softwarelokalisering
  Ved lokalisering af softwareprogrammer bruges ofte Portable Object-filer. De kan let redigeres med det gratis værktøj "Poedit".
 43. Hurl - Test web-API'er direkte i browseren
  Webudviklere skal håndtere HTTP-anmodninger dagligt, uanset om de implementerer deres egne server-klient applikationer, arbejder med webservices eller integrerer med ekstern applikationsprogrammeringsgrænseflade (API).