Anonim

Software AG vil gøre, hvad andre producenter ville have gjort for forretningsapplikationer, sagde Wolfram Jost, medlem af SAG-bestyrelsen, for nylig ved en kundeevent. "I vores pakke vil vi sammenfatte alle de komponenter, virksomheder har brug for livscyklussen i deres forretningsprocesser." Ifølge Jost er dette ambitiøse mål at blive opfyldt for CeBIT 2011 "i en første runde". På denne baggrund er "integration" naturligvis dagens ord, og "processen er det forbindende element, " bekræftede bestyrelsen. Brugere kan starte med hver enkelt byggesten (Enterprise Service Bus er altid der), men kun alt sammen giver mening.

Allerede i begyndelsen af ​​året havde Software AG annonceret integrationsscenarierne for produktlinjerne fra IDS Scheer med webmetoder. Model-til-udførelse, omdannelsen af ​​Aris-modeller til eksekveringsniveauet for webmetoder, er nu også blevet givet en styringsprocesmodel, der kontrollerer transformationen og dermed integrerer CentraSite-depotet mere effektivt i processen. Komponenten understøtter også notationssprog BPMN 2.0 i begge retninger.

Begivenheder kontrollerer processen

Derudover kompletterer Process Intelligence og andre arkitektoniske komponenter Complex Event Processing (CEP) platformen. "En proces består af en kæde af funktioner, der styres af begivenheder eller begivenheder, " forklarer Jost. "Derfor er begivenhedsstyring et kerneelement i processtyring." En CEP-motor evaluerer en række begivenheder fra de forskellige systemer, databaser eller applikationer i realtid og starter derefter en handling. Teknologien, også omtalt som Correlation Engine, som Software AG købte hos Marburg-selskabet RTM, skal danne centrum.

Som en yderligere komponent udvikler sælgeren en begivenhedslager til lagring af begivenheder såvel som til rapportering, data mining og historieanalyse. Analysen vises på et instrumentbræt. I henhold til Software AG skal det eget CEP-system afvige fra konkurrencen, idet det forenkler beskrivelsen af ​​begivenhedstyper og definitionen af ​​korrelationsregler. Vigtigere end den uafhængige evne til CEP-teknikken er det imidlertid integration i processer, allerede i modelleringsfasen og derefter når det kommer til udførelse inden for BPM-motoren. Kun på denne måde er det muligt at reagere meget hurtigt på begivenheder i processen, siger Jost.

spoods.de

Endelig inkluderer end-to-end-processtyring stadig Master Data Management (MDM), som ikke bør være i de respektive applikationer, men centralt som en tværsnitsproces. Til dette formål blev virksomheden Data Foundations overtaget, der udvider procesplatformen for Darmstädter til en integreret MDM. (Ue)

Sociale mediestrategi

Den erfaring, som Software AG og IDS Scheer har opnået med deres online samarbejdsplatform "ArisAlign", en kombination af "Aris Express" og BPM-platformen "Alignspace", skal fremover bruges som kommunikationsfunktioner i processstyringen Tilfør platform. Dataarkitekter, udviklere og procesmodeller har brug for et forum til i fællesskab at løse de respektive problemer. Internt samarbejde tilføjes næste år efter mønsteret af elementer og fora kendt fra Facebook.