Anonim

Opgraderingen fra Windows 7 og Windows 8.1 til Windows 10 er gratis og fungerer direkte via opdateringsfunktionen. Teknisk set er ændringen af ​​operativsystemet derfor ikke for stor indsats.

Men hvordan holder medlemmer af redaktørerne af IDG Business Media GmbH med deres vilje til at opgradere til den næste version af Windows?

Windows 10 kan komme - jeg er klar.

I fire uger ejer jeg en ny Ultrabook med forudinstalleret Windows 8.1, og selvfølgelig har jeg sørget for, at Windows 10-opdateringsikonet efter alle opdateringer vises nederst til højre på skærmen. Også på mine to Windows 7-computere undersøgte jeg Windows 10-opdateringsflagget. Det findes på det ene system - ikke på det andet. I tvivlstilfælde betyder dette en smule manuelt arbejde for manuelt at hæve den ikke-Windows 10-aktiverede maskine til opdateringen.

Bernhard Haluschak, Redakteur Team Technologie:
Bernhard Haluschak, Team Technology Editor: "Jeg ser frem til nye funktioner som Cortana eller Edge Browser."
Foto: IDG Business Media GmbH

Windows 8 eller 8.1 var aldrig et emne på grund af manglen på berøringsudstyr, så jeg brugte kun operativsystemet i et virtuelt miljø. Ligesom selvfølgelig forhåndsvisningsversionerne af Windows 10 for at finde ud af, hvad Microsoft har pakket, ændret eller udeladt alt i det nye operativsystem.

Men som du ved afsløres et operativsystems ydeevne ved daglig brug, så vent og se. Jeg antager heller ikke, at alt fungerer godt på Windows 10. Dette er simpelthen i naturen og gælder for alle nye operativsystemer; ikke kun hos Microsoft. Tandeproproblemer er uundgåelige i disse korte produktcyklusser, uanset om det er software eller hardware.

So erhalten Sie Windows 10 kostenlos!
Sådan får du Windows 10 gratis!

For at være ærlige var reelle milepæle eller endda en revolution aldrig Microsoft-operativsystemerne. De er hver tilpasset den tilsvarende zeitgeist eller teknologi og udviklet i overensstemmelse hermed. Og nogle versioner forårsagede også mere eller mindre lignende utilfredshed, såsom Windows Vista. Så manglede den forventede succes. Således skal giganten Microsoft bøje sig for brugerens behov - og det er en god ting.

Jeg ser især frem til de nye funktioner, Windows 10 bringer med sig. Der er den nye Edge-browser, der bruger den nyeste webteknologi, og Cortana, den digitale Windows-assistent. Dette letter håndteringen af ​​Windows ekstremt, fordi brugeren ligner Apple Siri eller Google Now for eksempel ved indtastning af indtastning kalenderindstillinger, anmoder om aktuelle vejrdata og udfører programkontroller.

Følgende video omhandler de nye funktioner og udgaver af Windows 10: