Anonim

Mange brugere savner i Windows yderligere indbyggede værktøjer, der gør konfiguration, vedligeholdelse og optimering lettere og mere komfortabel. Afhjælpning leveres af værktøjer, der hjælper systemet på steder, hvor Microsoft tilbyder for lidt. De bedste værktøjer præsenteres i denne artikel.

Disse værktøjer tilbyder brugeren en række indstillingsfunktioner - som regel via en tydelig menunavigation. Alle ændringer i systemparametre kan således udføres uden at skrive med musen, så søgningen efter passende registerposter udelades.

Eine Vielzahl von Tools vereinfacht die Systemverwaltung und erweitert das Betriebssystem um wichtige Funktionen.
En række forskellige værktøjer forenkler systemadministration og tilføjer vigtig funktionalitet til operativsystemet.
Foto: alphaspirit, Fotolia.de

EasyBCD - Konfigurer Boot Manager af Windows 8, Windows 7 og Vista

Med det gratis værktøj kan du redigere posterne i boot manager til Windows 8, Windows 7 og Vista. Konfigurationen udføres bekvemt via en grafisk brugergrænseflade. Softwaren understøtter indstillingerne for startmenuen til Windows, Linux og Mac OS X.

Funktionalitet: Det gratis værktøj EasyBCD er en grafisk brugergrænseflade, der gør den integrerede boot manager til Windows 8, Windows 7 og Windows Vista meget let at konfigurere. Da startmenuen i Windows er en binær fil, kan den ikke redigeres med en normal editor. Dette problem rettes af EasyBCD . Dette gør det muligt for brugeren at tilpasse posterne i startmenuen ved at sortere, slette eller redigere individuelt til det relevante operativsystem. Understøttes er Linux, Ubuntu, BSD, Mac OS X og Windows.

spoods.de reklame

Med XDR mod cyberkriminelle - hvordan det fungerer!

Mit XDR gegen Cyber-Kriminelle – so geht’s! - Foto: Joyseulay - shutterstock.com

Hvordan it-ledere forbedrer beskyttelsen af ​​deres forretning med tilføjelse af detektion og respons, demonstreres af denne live webcast.

Tilmeld dig nu!

EasyBCD-indstillingerne giver brugeren mulighed for at oprette nye poster i boot loader samt konfigurere og gemme dem via avancerede indstillinger. Derudover kan Bootloader Setup bruges til at oprette startbare medier og til at integrere bootloader i Master Boot Record (MBR). Det er også muligt at starte fra en diskett eller et partitionsbillede såvel som via netværket på en virtuel harddisk (VHD) eller via WinPE. Brugeren kan også oprette en startbar USB-stick og også starte operativsystemet fra det. For eksempel giver EasyBCD dig også mulighed for at opbygge et system, der bruger to startbare Windows 8-operativsystemer. Derudover understøtter værktøjet computere med EFI BIOS.

Derudover har værktøjet adskillige nyttige og interessante ekstra funktioner såvel som muligheder, såsom hurtig oprettelse af systemgendannelses-cd'er eller iReboot, hvorigennem brugeren kan vælge operativsystemet under genstart via proceslinjen.

EasyBCD: Das kostenlose Tool unterstützt den Anwender beim Erstellen, Konfigurieren und Verwalten von Boot-baren Betriebssystemen im integrierten Boot-Manager von Windows 7 und Vista.
EasyBCD: Det gratis værktøj hjælper brugere med at oprette, konfigurere og administrere startbare operativsystemer i den integrerede Windows 7 og Vista boot manager.

Installation: Det er meget let at installere det engelsksprogede værktøj på 1, 54 MB. Programmet forespørger sproget og installationsstien og fremsætter et forslag til startmenu-mappen. Installationsprocessen kører hurtigt på Windows-måde.

Betjening: Brugergrænsefladen til EasyBCD består af et tredelt hovedvindue. Det øverste vindueområde indeholder den direkte menuvejledning i skriftlig form. Det midterste område er den egentlige arbejdsoverflade med de tilsvarende oplysninger. Det venstre vinduesafsnit indeholder knapperne med programmets funktioner. Brugeren kan hurtigt og let ændre eller udvide indstillingerne af bootloader via funktionsknappen. Det har også direkte adgang til mange andre nyttige indbyggede Windows-funktioner.

 1. Nemme
  Installationen af ​​værktøjet afsluttes efter et par rutinemæssige forespørgsler.
 2. Nemme
  Indstillingerne for Boot.Manager.
 3. Nemme
  Skift startordre- og timingindstillinger.
 4. Nemme
  Tilføj nye poster (operativsystemer)
 5. Nemme
  Tilføj nye poster (operativsystemer).
 6. Nemme
  Valg af et Linux / BSD-operativsystem.
 7. Nemme
  Vælg Mac-operativsystemet.
 8. Nemme
  Valg af NeoGrub bootloader.
 9. Nemme
  Vælg et diskbillede.
 10. Nemme
  Avancerede basisindstillinger for det valgte operativsystem.
 11. Nemme
  BCD backup- og reparationsmuligheder.
 12. Nemme
  Opsæt optimeringer af bootloader.
 13. Nemme
  Nyttige værktøjer til EasyBCD.
 14. Nemme
  iReboot værktøj.
 15. Nemme
  EasyBCD Power konsol.
 16. Nemme
  Windows Vista / 7 Systemgendannelse-cd'er.
 17. Nemme
  Systemgendannelse.
 18. Nemme
  Værktøj: Systeminformation.
 19. Nemme
  Kontrolpanel.
 20. Nemme
  Nemme indstillinger.
 21. Nemme
  Nemme indstillinger.
 22. Nemme
  Program oplysninger.

Konklusion: Takket være den grafiske brugergrænseflade er EasyBCD meget let og intuitivt at bruge. Det har de samme funktioner som det Windows-integrerede kommandolinjeværktøj BCDedit. Værktøjet er et must for enhver administrator og bruger, der jonglerer med flere operativsystemer.

Nemme

udgave:

2.2.0.182

producent:

NeoSmart Technologies

Download link:

EasyBCD-download

sprog:

Tysk, engelsk og andre

pris:

gratis freeware-version, betalt til kommerciel brug: $ 24, 95

systemet:

Windows 8 / Windows 7 Windows Vista

alternativer:

Super Grub Disk, BCDedit