Anonim
Dell-Kunden rund um die Welt fanden den Geruch ihres neuen Latitude 6430u weniger süß…
Dells kunder over hele verden fandt lugten af ​​deres nye Latitude 6430u mindre sød …
Foto: Carola Schubbel, Fotolia.de

I Dell Support Forum hæver meddelelserne fra brugere af Latitude 643u deres egne og opfatter en meget ubehagelig lugt. Allerede i midten af ​​juni blev problemet kaldt for første gang. Forumbruger "tre vest" skrev: "Jeg købte en ny Lattitude 6430u til arbejde for et par uger siden, enheden er fantastisk, men det lugter som om det var samlet i kassen, det er virkelig forfærdeligt! ser ud til, at lugten kommer fra tastaturet - har nogen en anelse om at fjerne lugten? "

Men oplevelsen fra flere og flere brugere, der kom fra forskellige lande i forummet, viste, at lugten ikke kan fjernes. Nogle af kunderne sendte derefter deres enheder til Dell-tjenesten i august for at få tastaturet og håndledsstøtten udskiftet.

I mellemtiden kontaktede Dells seniortekniske konsulent SteveB også forummet i august: "Vi håber, at vi kan tilbyde en løsning på problemet i den nærmeste fremtid."

Et større problem er den tekniske direktør for Washington DC Public High School. Indtil videre havde kun to ansatte rapporteret i august, som havde rapporteret en lugt af katteurin. Skolen havde dog købt 300 udstyr. "Vil jeg nu være parat til at høre fra hver af personalet - og hvad skal jeg gøre næste?"

spoods.de

I midten af ​​september gav Dell-medarbejder SteveB i det mindste alt klart, efter den nøjagtige analyse af et af enhederne, med hensyn til mulig sundhedsskade.

Løsning i arbejdet

Den 14. oktober var følgende erklæring fra Dell-teknikeren:

"- Duften skyldes en fremstillingsproces, der nu er ændret.

- Duften er ikke en biologisk forurening.

- Duften forårsager ingen sundhedsskader

Når vi har den endelige analyse, vil vi give flere ledetråde til at løse problemet. "

Imidlertid har tålmodigheden hos nogle berørte kunder været begrænset siden da. Når alt kommer til alt er problemet kendt siden juni, og en endelig løsning fra Dell's side er ikke i syne. Selv med fem allerede udskiftede enheder rapporterer et forummedlem den samme lugt i midten af ​​oktober.

Den sidste Dell-meddelelse i forummet er fra i dag, den 30. oktober 2013. Problemet opstår ikke længere med nye modeller på grund af de ændrede produktionsmekanismer. På nuværende tidspunkt er producenten travlt med at udarbejde planerne for kompensation fra de tidligere købere. "Jeg håber at kunne tilbyde en løsning i denne uge eller næste, tak for din tålmodighed og for yderligere opdateringer. Følg denne tråd eller følg mig på twitter @stevebatdell", forsikrer Dell-manageren.

Hierzulande ist das Dell-Ultrabook derzeit nicht erhältlich - die Gründe dafür dürften klar sein.
I dette land er Dell Ultrabook i øjeblikket ikke tilgængelig - årsagerne hertil skal være tydelige.
Foto: Dell

Hos Dell Tyskland synes problemet i det mindste velkendt. I den tyske Dell-webshop er Latitude 6430u Ultrabook ikke tilgængelig. (CP / bw)