Anonim

Giant Swarm har udviklet en let tilgængelig og fleksibel mikroserviceinfrastruktur - som det passer Ben Golub (CEO, Docker Inc.) og Solomon Hykes (CTO, Docker Inc.) i deres DockerCon-keynote for Future of Microservices. Giant Swarm-udbyderen er afhængig af CoreOS og Docker for at give et indbygget containermiljø og tager sig af den underliggende infrastruktur.

For let og hurtigt at offentliggøre deres applikationer i Docker-containere, skal udviklere simpelthen angive deres ønskede arkitektur i en JSON-konfigurationsfil. Giant Swarm sørger derefter for, at applikationer kører, og at tjenester opretter forbindelse automatisk. Brugere kan også samarbejde med deres arkitekturer og dele dem ikke kun med kolleger, men også med Docker-samfundet.

Giant Swarm har testet tjenesten med sine første brugere siden oktober 2014; mere end 500 registreringer fra over 40 lande er på ventelisten. Nu er Alpha åben for flere brugere og er stadig gratis i øjeblikket. Officielt er skaleringen af ​​komponenter begrænset til højst ti containere; denne grænse kan løftes i ekstraordinære tilfælde, men også. Interesserede kan tilmelde sig Giant Swarms websted.

Den nylige meddelelse af CoreOS Rocket som en konkurrent til Docker ser Giant Swarm som en positiv udvikling for containermarkedet, skrev medstifter Oliver Thylmann fra COMPUTERWOCHE. Med Rocket og LXD en sund konkurrence på markedet, og Docker kan ikke bare hvile på sine laurbær. Giant Swarm vil altid vælge de bedste byggesten til at tilbyde sine kunder en komplet stak til en enklere mikroserviceinfrastruktur.

Giant Swarm blev grundlagt i juli 2014 af Oliver Thylmann, Henning Lange og Timo Derstappen. Investorer inkluderer Stefan Glaenzer, Fabian Thylmann og BoxGroup. Det tolv-medlemsteam arbejder i Köln.