Anonim

I henhold til dette blev 2, 53 millioner servere leveret over hele verden fra juli til september, en stigning på et procentpoint sammenlignet med samme periode året før. Producenterne indløste $ 12, 56 milliarder, 1, 7 procent mere end i samme periode sidste år. "Globalt producerede tredje kvartal beskeden vækst, hvilket understregede den positive, men begrænsede efterspørgsel, " kommenterede Gartner-analytiker Errol Rasit. "Imidlertid blev volumenvækst kun set i Nordamerika og Stillehavet i Asien, drevet af efterspørgsel fra lokale hyperscale-virksomheder, som understøtter den fortsatte opdeling i serverefterspørgsel efter virksomheder og forbrugertjenester."

Andre steder er de langvarige tendenser såsom (lav) vækst i x86 og betydelige fald i RISC / Itanium Unix-servere tydelige. Fra producentens side fører HP både salg og leverede mængder. Iøjnefaldende er IBMs omsætningsnedgang på 17, 7 procent og Ciscos vækst over gennemsnittet på næsten 31 procent. Målt efter mængder var det kun HP og IBM, der måtte efterlade fjer i top fem. Huawei (op 34, 3 procent) og Inspur Electronics (81, 9 procent) havde begge den stærkeste vækst i Kina. Inspur er involveret i storskala supercomputerinstallationer og er siden midten af ​​året blevet en standardleverandør af forskellige kinesiske virksomheder af sikkerhedsmæssige årsager.

spoods.de
 1. Du skal være opmærksom på dette, når du køber en server
  I fem trin viser vi, hvilke punkter især små og mellemstore virksomheder skal være opmærksomme på, når de køber servere.
 2. 1. systempartner eller producent?
  At købe servere direkte fra sælgeren giver mening, især for de virksomheder, der ikke har brug for omfattende ekstern support til installation og vedligeholdelse. For de fleste virksomheder er den bedre løsning imidlertid sourcing gennem en it-systempartner.
 3. 2. Hvilken server er den rigtige for mig?
  Servere adskiller sig hovedsageligt i størrelse, ydelse, pålidelighed og strømforbrug. Det vigtigste spørgsmål, som it-ledere først skal stille, er, hvad der vil ske efter den planlagte arbejdsbyrde.
 4. 3. Prisgennemsigtighed gennem standardiserede kravprofiler
  For at kunne sammenligne tilbudene for de forskellige serversystemer, skal specifikationerne formuleres producentuafhængige og standardiserede. Kun på denne måde kan den nødvendige gennemsigtighed med hensyn til priser og tjenester opnås, og der kan skabes et sundt grundlag for valg af det "rigtige" system.
 5. 4. Omkostningsfordele gennem efterspørgselsbundtning og forudsigelig planlægning
  IT-ledere skal ikke se på serveranskaffelse isoleret fra andre it-behov og i bedste fald udvikle en langsigtet indkøbsstrategi til alle it-behov.
 6. 5. Hvor meget service kan det være?
  Serverens høje tilgængelighed er meget vigtig for de fleste brugere. Producenterne ved også dette og tilbyder tilsvarende serviceniveauaftaler (SLA'er) med konstant tilgængelighed af kundeservice og teknisk support døgnet rundt. Er der virkelig brug for denne support? Så vær realistisk med dine SLA-krav - fordi 'Overservice' koster mere.

I Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) faldt serverforsendelser, der blev afsendt i tredje kvartal 2014, med 4 procent. Salget på 2, 9 mia. Dollars betød dog et plus på 1, 2 procent i samme periode sidste år. "Vækst i 2. kvartal i andet kvartal har vist sig at være et kortvarigt fænomen, og en marginalomsætningsvækst på 1, 2 procent understreger skrøbeligheden i efterspørgslen, " siger analytiker Rasit. "På trods af mange positive forventninger til vækst vil mange projekter kun bære frugt over mange år og vil ikke generere større efterspørgsel på kort sigt, og i øjeblikket er disse effekter ikke positive nok til at overgå stramme budgetter og serverkonsolidering."