Anonim

Med sin for-business API, tager Dropbox en anden rute som Market Companion Box, der for nylig annoncerede Box for Industries, sin egen box-subcompact-samarbejdsindustriløsning til blandt andet sundhedsydelser og detailhandel. Dropbox forlader sin platform, som den er, og giver virksomheder mulighed for at implementere branche-specifikke applikationer via API. "Vi udvider funktionaliteten af ​​Dropbox for Business til tredjepartsudviklere, " "GigaOM" citerer Dropbox for Business's produktchef Ilya Fushman.

API til Dropbox for Business har eksisteret internt i et par måneder nu. 20 partnere har allerede haft adgang på forhånd og skriftlige applikationer, som kunderne kan bruge i morgen. Ifølge Dropbox produktchef George O'Brien har Splunk skrevet en app, der hjælper virksomheder med at forstå, hvem der logger ind på deres Dropbox-konti, og hvorfra - og hvis et firma ikke har en filial et sted, dette kan indikere uregelmæssigheder. Sikkerhedsstart CloudLock har skrevet en applikation til Dropbox for Business, der kontrollerer alle filer, der er gemt i et virksomheds dropboxes, for at de overholder interne it-politikker. En administrator kan således sikre, at man ikke har adgang til visse oplysninger uden for virksomheden.

spoods.de

Dropbox's mål med den nye programmeringsgrænseflade er at appellere til udviklere, der leder efter måder at gøre Dropbox mere lydhør over for deres organisations behov. Det eneste spørgsmål er, om virksomheder er villige til at bruge udviklingsressourcer eller hellere vil have en service, der fungerer "ude af kassen".

Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af 451 Research er Dropbox den mest populære service for File Sync & Share i virksomheder med 45 procent af stemmerne fra 1000 undersøgte it-fagfolk. Dette blev fulgt af Microsofts OneDrive (25 procent), Google Drive (20 procent) og Box (knap 15 procent). Men at betale for deres EFSS-løsning er kun 18 procent.