Anonim

De 25-cifrede Windows- eller Office-aktiveringsstrenge blev solgt som påståede licenser, skønt de normalt er en del af en prøve- eller OEM-licens i en begrænset periode og er blevet distribueret ulovligt. For nylig er der fået flere midlertidige påbud mod udbydere af piratkopierede licenser, og adskillige tilbud er blevet afsluttet på handelsplatforme, ifølge Microsoft. Brugere tog "betydelige risici", når de brugte forkerte produktnøgler.

Den nye form for piratkopiering med salg af individuelle produktnøgler som påståede licenser er "stærkt steget" ifølge Microsoft; hun var tydeligvis særlig lukrativ for falske forhandlere. "Du behøver ikke at fremstille og importere falske medier, hvilket fjerner risikoen for toldangreb, " sagde Oliver Gronau, direktør for softwareoverholdelse og antipiracy hos Microsoft Tyskland. I tilfælde af søgning blev der ikke fundet nogen falske medier, men i værste fald lister med produktnøgler.

 1. 25 år Microsoft Office
  Der er sket meget i de sidste 25 år …
 2. 25 år Microsoft Office
  Det fælles operativsystem på pc'er i 80'erne er MS-DOS.
 3. 25 år Microsoft Office
  Udviklingen af ​​Microsoft Office begyndte med de enkelte applikationer.
 4. 25 år Microsoft Office
  Word 1.0 blev gjort tilgængeligt i 1983 for MS DOS.
 5. 25 år Microsoft Office
  1985 fulgte regnearket Excel. Indtil da var der gjort et forsøg med DOS-programmet Multiplan for at tilbyde den øverste hund Lotus 1-2-3.
 6. 25 år Microsoft Office
  PowerPoint blev introduceret i 1987.
 7. 25 år Microsoft Office
  I 1989 vises den første version af Office, oprindeligt kun til Mac …
 8. 25 år Microsoft Office
  … næste år vil der også være en tilsvarende pakke til pc'er.
 9. 25 år Microsoft Office
  I løbet af årtiet er e-mail blevet etableret som et kommunikationsmedium på kontorer.
 10. 25 år Microsoft Office
  I 90'erne vises blandt andet det populære Office 95.
 11. 25 år Microsoft Office
  E-mails på kontoret er stadig undtagelsen, men Microsoft Mail finder vej ind i kontorpakken.
 12. 25 år Microsoft Office
  Windows-databaser var stadig temmelig ufattelige på det tidspunkt. De mest populære programmer arbejdede alle under DOS.
 13. 25 år Microsoft Office
  Den elektroniske know-it-all i Word var lidt af et smagssag.
 14. 25 år Microsoft Office
  Femcifrede postnumre, Y2K-Bug, Euro - i løbet af de sidste årtier var der nogle eksterne påvirkninger, der forårsagede opdateringer i IT.
 15. 25 år Microsoft Office
  Sprogindlæring er ikke rigtig så ny, som nogle produkter vil tro.
 16. 25 år Microsoft Office
  Ribbon Bar, SharePoint Server, OneNote - i 2000'erne kommer nogle innovationer.
 17. 25 år Microsoft Office
  Office 2000 med Word, Excel, Access, Outlook og Publisher 2000 var den sidste version til Windows 95 og blev udgivet i slutningen af ​​1999 / begyndelsen af ​​2000.
 18. 25 år Microsoft Office
  Samarbejde er svært at forestille sig i dag uden SharePoint i mange virksomheder.
 19. 25 år Microsoft Office
  Den populære OneNote frigives i 2003 i den første version.
 20. 25 år Microsoft Office
  Båndstangen vises og tip til, hvordan du gendanner det gamle look finder appel.
 21. 25 år Microsoft Office
  Det går ind i skyen, og ikke alle brugere kan klassificere Office 365 og Office 2013.
 22. 25 år Microsoft Office
  Office 2010 offentliggøres og bruges stadig i 2014 i mange virksomheder.
 23. 25 år Microsoft Office
  I 2011 lancerer Microsoft sit skybaserede tilbud Office 365 i Tyskland og 39 andre lande.
 24. 25 år Microsoft Office
  To år senere er der også tilbud til Office 365 til private kunder.
 25. 25 år Microsoft Office
  Microsoft tilbyder sine Office-applikationer Word, Excel og PowerPoint som en enkelt app til iPad. De gratis apps kan kun bruges fuldt ud med en licens til Office 365.

Gronau advarer brugere mod prangende tilbud: "Hvis en detailhandler tilbyder en licens fra Microsoft Office Professional for mindre end $ 80, bør alle interesserede lytte. Denne SKU distribueres kun af Microsoft gennem volumenlicensaftaler og specielle handels- og udviklerprogrammer har en markedsværdi på omkring 500 euro. "

spoods.de

Individuelle forhandlere forsøgte at forklare den lave pris ved at sige, at de var "brugte" licenser. Men du kan normalt ikke ringe til detaljer om oprindelsen eller fortælle, om nøglerne hører til evigvarende licenser, og i hvilken form den påståede brugte software blev slettet ved den første erhverver, fortsatte Microsoft. Gronau siger, "Generelt bør der udvises særlig omhu, når en erhvervsdrivende kun sælger individuelle produktnøgler uden at forklare, hvor de kommer fra."

 1. Overfladebog 2
  Relativt overraskende præsenterede Microsoft Surface Book 2 i slutningen af ​​oktober 2017. Det ligner hans forgænger rent udad næsten til håret. Men interiøret blev pænt genopbygget - inklusive i7-processorer fra den ottende generation. Hængslet ("Hængsel") har nu keramiske elementer, Surface Dial understøttes nu. Den vigtigste innovation i Surface Book 2 er oprindeligt forbeholdt USA: 15-tommer modellen.
 2. Vækst for overfladefamilien
  Ud over Windows 10 Creators-opdateringen introducerer Microsoft også en ny Surface-enhed i oktober 2016 i New York. Surface Studio ønsker at genfortolke alt-i-en pc'en, kommer med touch support og en ny inputenhed - Surface Dial.The nye AiO-Surface er et direkte angreb på Apples iMac 5K. Derudover viser Microsoft også en ny, mere kraftfuld version af Surface Book.
 3. Opdatering af Windows 10-skabere
  I slutningen af ​​oktober 2016 vil Microsoft præsentere den næste opdatering til Windows 10. "Creators Update" vil være tilgængelig fra foråret 2017 på alle Windows 10-enheder. En af de vigtigste opdateringer: Med Paint 3D kan alle nemt kunne oprette, redigere og dele 3D-grafik. Ikke kun Microsofts Hololens er tilgængelig for fremtidige oplevelser med blandet virkelighed, men også forskellige VR-enheder fra Microsoft-partnere, såsom HP, Dell eller Lenovo.
 4. Microsoft køber LinkedIn
  For 26, 2 milliarder dollars ønsker Microsoft at overtage forretningsnetværket LinkedIn, meddelte gruppen i juni 2016. Det er den største erhvervelse i virksomhedens historie. Microsofts administrerende direktør Satya Nadella ønsker at give skyvirksomheden omkring Office 365 og Dynamics forretningsløsninger yderligere momentum.
 5. Microsoft bygger tysk sky
  Microsoft fokuserer i stigende grad på skypriser og fremskynder udviklingen omkring sin Azure sky-platform. I november 2014 annonceres et samarbejde med Deutsche Telekom. Deres datterselskab T-Systems skal operere Microsofts tyske cloud-datacenter og samtidig fungere som datatroper. Gruppen ønsker at blokere alle ønsker fra amerikanske myndigheder angående kundedata i skyen.
 6. Windows 10 og nye enheder
  Med Windows 10 tilbyder Microsoft sine kunder en Windows-opgradering gratis for første gang i slutningen af ​​juli 2015. Med Windows 10 og Windows 10 Mobile forfølger Microsoft målet om at etablere et operativsystem på alle enhedsklasser. Få måneder efter frigivelsen af ​​operativsystemet introducerer Microsoft også nye enheder, der er skræddersyet til Windows 10. Fremhæv er den første notesbog 'lavet af Microsoft' - "Surface Book".
 7. Denne mand skulle dømme det
  Siden februar 2014 leder Satya Nadella verdens største softwarevirksomhed. Steve Ballmer havde erklæret, at han blev pensioneret som chef for Microsoft i august 2013 - også fordi kritikken af ​​hans forretningsstrategi blev højere og højere. Hans efterfølger Nadella er nødt til at stryge den hånlige adgang til markedet for mobilenheder. Med personaleændringer og et nyt motto, der fokuserer mere på skytjenester og mobilteknologier, ønsker Nadella at gøre Microsoft igen til en pioner inden for it-branchen.
 8. Nettoresultat siden 2002
  I finanspolitikken 2013 alene (sluttede juni 2013) genererede Microsoft en nettoindtægt på 21, 86 milliarder dollars. Et kig på de seneste år afslører udsving og viser virksomhedens vanskeligheder med at få fodfæste på mobilmarkedet.
 9. Tredje generation af spilkonsollen
  Med Xbox One kommer i 2013, den tredje generation af Microsofts succesrige spilkonsol inden for handel. Enheden konkurrerer med Sonys højtydende Playstation 4. -konsol. Kinect-tilføjelsen giver spillerne mulighed for at kontrollere konsollen med kropsbevægelser eller stemmekommandoer. Ved udgangen af ​​2013 vil tre millioner eksemplarer af Xbox One blive solgt over hele verden.
 10. Udviklingen af ​​Microsoft-logoer
  I virksomhedens næsten 40-årige historie er logoet til softwarepioneren fra Redmond ændret flere gange. Ingen turde gøre store forsøg. Efter 25 år med det samme logo tilføjes et symbol i flisedesign for første gang i 2012. Det understreger virksomhedens ønske om at standardisere sine produkter.
 11. Den nye Windows 8
  I 2012 introducerede Julie Larson-Green, en vicepræsident for Microsoft, den nye Windows 8. Det inkluderer både Windows 8 Modern UI (tidligere "Metro") til berøringsskærms-pc'er og en klassisk desktopvisning. Med operativsystemerne Windows RT for tablets og Windows Phone 8 til smartphones tilbyder Microsoft et ensartet design til alle enheder.
 12. Den første tablet fra Microsoft
  2012 kommer med "Surface" den første tablet fra Microsoft på markedet. Den fuldt selv producerede enhed modtager blandede anmeldelser med stærk computerkraft, høj kvalitet, men også høj vægt og kort batterilevetid. I mellemtiden er den tredje generation af tabletten tilgængelig.
 13. Microsoft sejrer
  Den 10. maj 2011 var slutningen på år med spekulationer om Skype's fremtid. Der var ingen børsnotering, og Google, Facebook eller Cisco har slået sig sammen med den populære webbaserede VoIP- og videochat-tjenesteudbyder, men Microsoft. Siden 2014 kaldes den interne kommunikationssoftware Lync "Skype for Business".
 14. Windows 7 går hurtigt ind i løbet
  I 2009 kommer Windows 7 på markedet. Ombord er der nye måder at arbejde på med vinduer såsom docking eller peek and shake samt en forbedret brugergrænseflade og proceslinje. For første gang understøttes berøringsskærms-pc'er med Windows Touch.
 15. Windows Vista
  Windows Vista kommer til butikkerne i 2007. Med den nye brugergrænseflade Aero, en ny søgefunktion, Flip 3D-visningen og for første gang kontrolfunktioner for forældre, bringer Vista en masse nye funktioner. I 2006 truede Den Europæiske Union Microsoft med at tvinge en stopper for driften af ​​operativsystemet, hvis EU-krav (f.eks. Afsløring af kommunikationsgrænseflader) ikke endeligt blev implementeret.
 16. Stolt af det nye operativsystem
  I 2001 kan Bill Gates næppe vente på frigivelsen af ​​den nye Windows XP, den vil blive frigivet ved udgangen af ​​året. Microsoft dominerer nu ubestrideligt markedet for hjemmecomputersystemer. Windows XP, som andre versioner før, kritiseres, fordi det igen indeholder programtyper, der ikke kan afinstalleres og er solgt af andre udbydere.
 17. Steve Ballmer bliver ny Microsoft-chef
  I 2000 udnævnte Bill Gates Steve Ballmer (billedet til højre), selskabets præsident siden 1998, som den nye administrerende direktør. Den varme tempererede Ballmer tiltrækker fortsat opmærksomhed med excentriske forestillinger og fanger kaldenavnet "Monkey Boy".
 18. En anden erhvervelse
  Også i år 2000 køber Microsoft Visio Corporation sammen med softwaren med samme navn for 1, 3 milliarder dollar. Visualiseringsprogrammet kan bruges til at oprette grafiske repræsentationer ved hjælp af enkle værktøjer og skabeloner. Visio er i en lang række softwarekøb, der tjener Microsoft en masse penge. Programmet er ikke en del af Office-pakken og skal købes separat.
 19. De strategiske køb fortsætter
  I 1997 ville Microsoft bruge 400 millioner dollars på Hotmail-e-mail-tjenesten, og på tidspunktet for overtagelsen har webmail-leverandøren allerede 12 millioner brugere. Efter overtagelsen har tjenesten gentagne gange været offer for hackerangreb på grund af mange sikkerhedssårbarheder. I midten af ​​2012 blev Hotmail fuldstændigt erstattet af Outlook.com.
 20. Microsoft køber FrontPage hos udviklerstudio
  I 1996 købte Microsoft Vermeer Technologies sammen med sin HTML-editor FrontPage 1.0 for $ 133 millioner. En kort tid senere distribueres programmet i version 1.1 af Microsoft og i de følgende år udvikles konsekvent og tilføjes Office-pakken. Siden frigørelsen af ​​Office 2007 er FrontPage ikke længere en del af pakken, den er erstattet af Microsoft Expression Web.
 21. Flagskib til browserkrig
  I 1995 starter Microsoft browserkrigen. Internet Explorer bestrider de hidtil vellykkede Netscape Navigator markedsandele. Strategien fungerer, også fordi Microsoft kan sprede sin egen browser ved hurtigt at tilslutte sig Windows. Netscape mister og sluges af AOL i 1998. Internet Explorer kaldes derfor spottende "Internet Destroyer". Billedet viser version 10.
 22. Mere magt, mere frihed, sjovere … Mere magt, mere frihed, sjovere …
  … lover det nye Windows i året for offentliggørelse i 1995. Frigivelsen af ​​operativsystemet ledsages af den største reklamekampagne, som Microsoft nogensinde har lanceret indtil videre. Succesen stopper ikke der, Windows 95 sælger mere end syv millioner gange i de første par uger. Også fordi Microsoft har genkendt tidernes tegn: Internet support og plug-and-play-funktioner er inkluderet for første gang.
 23. Microsoft Encarta
  Den første version af Microsoft Encarta kommer i 1993 på markedet. Leksikonet, oprindeligt under kodenavnet "Gandalf", blev hvert år offentliggjort i en ny version.Billedet viser problemet fra 1998, som også understøttede internetopdateringer. I 2009 afbryder Microsoft alle Encarta-tilbud.
 24. Bill Gates introducerer Windows 3.0
  Bill Gates, der stadig lever op til billedet af en nørde, introducerer Windows 3.0. Operativsystemet kommer på markedet i 1990, sælger meget godt og erobrer nu indenlandske computere. Det inkluderer spil som Minesweeper, Solitaire og Hearts for første gang.
 25. Office 1.0 kommer i handelen
  Microsoft Office kommer i 1989 i version 1.0 på markedet. Softwarepakken inkluderer Word 4.0, Excel 2.2, Powerpoint 2.01 og Microsoft Mail 1.37. Indtil videre er Microsoft Office et af de mest succesrige og højest indtægtsprodukter i Redmond Group.
 26. Smart køb
  I 1987 køber Microsoft Forethought, som har udviklet en lovende præsentationssoftware. En kort tid senere skulle det blive Microsoft PowerPoint. Softwaren er stadig en integreret del af Office-pakken.
 27. Separat operativsystem til IBM
  For IBM udvikler Microsoft operativsystemet OS / 2, det frigives næsten samtidigt med Windows 2.0. Operativsystemerne konkurrerer med hinanden, men Microsoft tjener begge produkter. Microsoft sluttede sit samarbejde med IBM i 1991, men OS / 2 kan ikke sejre mod Windows på trods af dens videre udvikling.
 28. Det nye hovedkvarter: Microsoft Campus
  I 1986 flyttede det hurtigt voksende firma til et nyt hovedkvarter i Redmond, Washington. Billedet viser Microsoft-campus efter adskillige udvidelser og udvidelser. I dag arbejder mere end 30.000 ansatte på det cirka 750.000 kvadratmeter store sted.
 29. Det vigtigste produkt
  1985 vises Windows 1.0. Operativsystemet, der blev udviklet under kodenavnet "Interface Manager", i modsætning til MS-DOS, tilbyder en grafisk brugergrænseflade og tillader, at forskellige applikationer udføres samtidigt. Windows-serien er et af de vigtigste indtægtscentre for Microsoft i dag.
 30. Microsoft Word til DOS
  I 1983 vises den første version af Microsoft Word, på det tidspunkt stadig for operativsystemet MS-DOS 1.0. Programmet bruger computermusen for første gang. Den daværende lidt ergonomiske perifere kommer også fra Microsoft - det er virksomhedens første hardwareprodukt.
 31. Nørder, som de er i bogen
  I 1978, kort før virksomheden flyttede til Albuquerque, blev der oprettet et af de mest berømte fotos af Microsoft-teamet. Den brogede flok langskæggede nerder gør det svært at tro, at troppen er ved at etablere en milliardærvirksomhed.
 32. Begyndelsen
  Det hele starter med: Microsofts medstifter Paul Allen opdager Altair 8800 på forsiden af ​​det populære videnskabsmagasin i januar 1975. Enheden er minimalt udstyret og har 256 byte RAM. Bill Gates og Allen arbejder dag og nat og udvikler computersproget "Altair BASIC" på bare et par uger. Fundamentet for Microsoft er lagt. Softwarevirksomheden blev officielt grundlagt den 4. april 1975.