Anonim

Bestyrelsen for datterselskabet og dets administrerende direktør Felix Höger blev i princippet enige om at annullere udnævnelsen af ​​direktøren pr. 31.12.2014, meddelte begge selskaber mandag aften. Der er stadig ingen konsensus om de økonomiske detaljer - det vil sige størrelsen af ​​fratrædelsesgodtgørelsen - men processen vil føre til "en engangs økonomisk byrde på indtjeningspositionen" fra Pironet.

I mellemtiden narrer bestyrelsen allerede deres hoveder: med Thomas Stark og Frank Richter er to Cancom-ledere udnævnt til direktionen i Pironet fra 1. december 2014. Stark skal tage sig af de økonomier, der tidligere var ansvarlige for Höger, hvilket han allerede gør hos moderselskabet.

Cancom overtog Pironet i slutningen af ​​2013 og ejer i øjeblikket 78, 1 procent af virksomheden på Pironet-webstedet. Ændringen i personalet gik ikke godt på aktiemarkedet: Pironet-aktier mistede næsten to og en halv procent i eftertidshandelen hos Lang & Schwarz sammenlignet med Xetra-slutkursen. Annuller titler tabte knap en halv procent. (Dpa / tc)

spoods.de