Anonim

"Enhver studerende, der er involveret i it-historie, vil indse, at it-virksomheder ofte begår fejlen ved at holde sig til gamle produkter for længe og ikke tackle nye ting hurtigt nok." Det er, hvad Microsofts "chef for forretningsstrategi" sagde Jeff Teper på en konference før finansielle analytikere. Han nævnte ikke eksplicit navnet Steve Ballmer, men de tilstedeværende gættede, hvem der var ment.

Teper gjorde det klart, at den største bølge af fyringer i Microsofts historie, der blev annonceret i juli - det berører 18.000 ansatte eller 14 procent af arbejdsstyrken - ikke havde noget at gøre med kortsigtet balancekosmetik. Det handler snarere om, at Microsoft skal frigive midler for at kunne investere mere i nye teknologier og gøre grund igen.

spoods.de

12.500 af afskedigelserne er på bekostning af det personale, som Microsoft havde erhvervet sammen med Nokias mobilforretning. Den yderligere nedskæring påvirker alle andre områder, men især administrationen. I januar 2015 skulle blodudlæggelsen være forbi.

Vigtige tendenser opdaget for sent

I Ballmer-æraen var vigtige tendenser omkring mobil computing, internetsøgning og sociale netværk oversvømmet. Den nuværende administrerende direktør Satya Nadella har tilsyneladende ikke tid til at miste. Ifølge Teper ønsker han at investere en masse penge i fremtidige teknologier - såsom Internet of Things - og også gå ud over budgetgrænser. Jobnedskæringerne var vejen Teper og CFO Amy Hood tog for at rydde de nødvendige midler til at investere i de nye teknologier.

udstilling

Med XDR mod cyberkriminelle - hvordan det fungerer!

Mit XDR gegen Cyber-Kriminelle – so geht’s! - Foto: Joyseulay - shutterstock.com

Hvordan it-ledere forbedrer beskyttelsen af ​​deres forretning med tilføjelse af detektion og respons, demonstreres af denne live webcast.

Tilmeld dig nu!

Efterretningstjenesten "IDG News Service" citerer Teper med meddelelsen, Microsoft arbejder på en hel pipeline af produkter og strategier i det mobile område, hvilket ville vende den velkendte del på hovedet. At udstyre de gratis kontorapps til Android og iPhone med redigeringsfunktioner var kun en begyndelse. Nu handler det om at forbedre alle applikationer kontinuerligt til alle platforme og enheder. "Satya understreger vores udfordrerrolle: Folk er nødt til at elske vores produkter, og først da vil de være interesseret i vores platform, " sagde Teper. (Hv)