Anonim

Navvis blev grundlagt i maj 2013 og udvikler produkter og applikationer til centimeter-nøjagtig indendørs kortlægning og navigation. Finansielle detaljer om transaktionen er ikke blevet frigivet (hvilket kan indikere, at investeringen ikke nødvendigvis er spektakulært høj, redaktørens note). Kapitalen ønsker at bruge Navvis i henhold til kommunikation til den videre udvikling og markedsudvikling.

Navvis har udviklet en kortlægevogn - en mobil scanner udstyret med lasere og kameraer - og indleveret et patent for første gang for at muliggøre den tredimensionelle registrering af hele bygninger på kortest mulig tid og for alle. "En person kan bruge vognen til at kortlægge op til 50.000 kvadratmeter indvendig plads efter en kort orientering om dagen, " lover medstifter Felix Reinshagen. "Vi er således markant hurtigere og billigere end alle tidligere tilgængelige kortlægningsmetoder."

spoods.de

For Navvis er B2B-applikationer i øjeblikket fokus for opmærksomhed. Reinshagen anslår, at der i løbet af de næste ti år vil digitaliseres mindst 100 milliarder kvadratmeter konverteret plads, hvilket svarer til omkring en tredjedel af alle bebyggede områder verden over. Kortlægningsvognen er nu i små serier på grund af stigende efterspørgsel. I det næste trin tillader Navvis-teknologien ud over kortlægning og "sving-for-sving" -navigation via smartphone. Denne visuelle positionsbestemmelse fungerer uden yderligere infrastruktur som WLAN, RFID eller Bluetooth, siger det fortsat.

Navvis blev kåret til "Münchens bedste startup" om sommeren og samarbejder nu med Deutsches Museum om digitalisering af dets komplekse udstillingsrum. Datasuverænitet forbliver hos kunden (et af de vigtigste kriterier i beslutningen). Den allerede fuldt digitaliserede forsendelsesafdeling, der er optaget i 3D, kan ses på www.deutsches-museum.de/ausstellungen/entdecken/rundgang.

Navvis blev født på Institut for Medieteknologi ved Det Tekniske Universitet i München (TUM). Hans vigtigste tilhængere inkluderer Center for Innovation and Foundation hos TUM, UnternehmerTUM, BayStartUP (tidligere evobis) og Center for Digital Technology & Management (CDTM), der drives sammen med LMU.