Anonim

Beats-appen skulle være inkluderet i det næste år i det mobile operativsystem iOS, rapporterede avisen "Financial Times" sent onsdag. En mulig dato er marts, sagde den, med henvisning til informerede personer. Apple havde betalt 3 milliarder dollars i år for hovedtelefonproducenten Beats, som også ejer en streamingmusiktjeneste. Når streaming af musik afspilles direkte fra netværket. For Apple er det hidtil hidtil nødvendigt at downloade sange fra sin iTunes-platform en milliard dollars forretning. Streamingtjenester vinder dog flere og flere kunder, downloads går tilbage.

I modsætning til nogle af sine konkurrenter har Beats ikke et gratis tilbud, der finansieres ved reklame, men tilbyder kun et abonnement på $ 10 om måneden i USA. Der er adgang til millioner af sange. Markedsleder inden for branchen er det svenske selskab Spotify. Ifølge de nyeste oplysninger har det omkring 50 millioner brugere, hvoraf en ud af fire er en betalende abonnementskunde.

Med en forinstalleret på alle enheder Beats App kunne Apple konkurrere bedre med Spotify. Virksomheden fra Cupertino ville også angribe prisen, skriver "New York Times". Apple forhandler i overensstemmelse hermed med pladeselskaberne om nye licensbetingelser, hvilket tillader et abonnement på fem dollars i måneden. Musikere kan sandsynligvis ikke nyde dette udsigt - mange klager overfor Spotify, at de ikke tjener nok der. (Dpa / tc)

spoods.de