Anonim

Den friske venturekapital kommer fra førende Spectrum Equity og den gamle investor Accel Partners og bør flyde ifølge en erklæring i den videre internationalisering. Prezi blev grundlagt i 2009 af Peter Arvai, Peter Halacsy og Adam Somlai Fischer oprindeligt i Budapest (hvor udviklingen fortsætter); I mellemtiden har virksomheden også et sæde i San Francisco.

I modsætning til PowerPoint og dens epigoner arbejder Prezi-brugeren på et interaktivt og zoombart lærred. Prezi distribueres i Freemium-modellen og har nu hævdet at have over 50 millioner brugere, der skabte mere end 160 millioner Prezis på Prezi.com, hvilket gør platformen til den største offentligt tilgængelige præsentationsdatabase i verden. Prezi løber fra skyen i browseren; men der er også mobile iOS-apps og desktop-klienter til Mac og Windows.

"Vi er glade for at have Spectrum om bord som en Prezi-investor, " siger medstifter og CEO Arvai. "De forstår vores branche, har en masse erfaring med skybaserede softwarevirksomheder og et langsigtet perspektiv - ligesom os." Spectrum har allerede investeret i andre populære abonnementstjenester såsom SurveyMonkey, Linda.com eller Ancestry.com.