Anonim

Centerdevice fungerer uden mappestrukturer; Filer indlæses i et centralt lagerområde og organiseres i samlinger eller tags. Dokumenter i næsten alle formater indekseres allerede i fuld tekst under upload og findes derefter let via den integrerede søgning. For Windows og Mac er der desktop-klienter og til iOS- og Android-mobile apps; Crossd platform, Centerdevice kan generelt bruges med enhver moderne browser. Og bestemt løfter Michael Rosbach, administrerende direktør for Centerdevice GmbH: "Data fra vores kunder lagres udelukkende i Tyskland, krypteret under upload og beskyttet med de mest moderne sikkerhedsmekanismer mod uautoriseret tredjepartsadgang."

Den integrerede fremviser af Centerdevice i præsentationskvalitet viser direkte almindelige multimedie- og kontordokumenter direkte i webbrowseren. Med desktop-softwaren kan brugere overføre personlige mapper til skyen eller lokalt gemme dokumenter til offline arbejde. Når der uploades en katalogstruktur, mærker systemet dokumenter i overensstemmelse hermed (mapper / undermapper) automatisk. Når redigerede filer kan opdateres med et museklik i Centerdevice; Dermed gendannes en ny version med genkendelig historie.

Centerdevice-brugere kan dele deres personlige dokumenter og samlinger internt med individuelle kolleger eller hele deres team. Derudover kan eksterne brugere inviteres til grupper og / eller som gæster i CenterDevice. Sidst, men ikke mindst, kan du dele dokumenter via et eksternt link, som alle kan downloade. Afhængigt af adgangs- og redigeringstilladelser kan brugerne individuelt annotere og tagge alle dokumenter, downloade dem eller gemme dem som nye versioner tilbage i Centeredevice.

Centerdevice betjenes ifølge operatøren i et IDW-951 certificeret tysk datacenter. Alle data krypteres automatisk og standardiseres under upload. Centerdevice er afhængig af TLS 1.2 med perfekt fremad-hemmelighed og et udvidet valideringscertifikat med en nøglængde på 2048 bit. Certifikat-fastgørelse er designet til pålideligt at beskytte mobile apps mod mand-i-midten-angreb. Centerenhed skalerer med et hvilket som helst antal brugere og kan optisk tilpasses en klients CI. Via REST API og OAuth kan løsningen integreres og tilpasses i eksisterende IT-infrastrukturer. Flere detaljer om de tekniske data kan findes her.

CenterDevice er umiddelbart tilgængeligt og koster $ 5 per måned per bruger. Virksomhedskunder modtager et individuelt tilbud. Interesserede kan registrere sig på www.centerdevice.de og teste den fulde funktionalitet i 30 dage gratis.

Cloud-løsningen er allerede i brug af adskillige kunder - inklusive agenturer, service- og industrivirksomheder samt forsikringsselskaber (provinsielle), foreninger og statslige institutioner. CenterDevice blev grundlagt i 2011 af Codecentric AG og HW Partners AG, ledes af Mirko Novakovic og Michael Rosbach og beskæftiger i øjeblikket 18 ansatte i Bonn og Solingen.