Anonim
Die Funktionsweise von Clutter - Stand April 2014
Sådan fungerer rod - fra april 2014
Foto: Microsoft

Når rod bliver rullet gradvist ud for erhvervskunder, frigør en algoritme automatisk indbakken fra uvæsentlige meddelelser, hvilket gør det lettere at spore relevante e-mails. Ved at integrere med Outlook Web App (OWA) kan oprydningstjenesten bruges med ethvert operativsystem og browser.

I modsætning til tidligere frygt kan rod også bruges af desktop-klienter. Som Microsoft skriver i Office-bloggen, skal brugeren kun aktivere tjenesten i OWAs indstillingsmenu. Også i OWA er rod oprindeligt deaktiveret.

Clutter er baseret på den for nylig introducerede selvlæringsalgoritme, Office Graph, som vejer forholdet mellem mennesker og deres indhold på tværs af alle Office 365-tjenester og gør denne information tilgængelig for forskellige nye Office 365-tjenester.

Den nye oprydningstjeneste komplementerer den langvarige evne til at flytte e-mails gennem en sæt regel til en bestemt Outlook-mappe. I modsætning til disse statiske specifikationer fungerer den nye funktion Microsoft intelligent med: den husker, hvilke e-mails, hvilke afsendere der læses af brugeren, og hvilke ikke. Som en konsekvens heraf er det kun de relevante meddelelser, der vises i indbakken.

Resten vil ikke blive slettet, men sorteret i biblioteket "uvigtige elementer" nederst i indboksvinduet, lover Microsoft. Hvis der er en relevant meddelelse nedenunder, flyttes den simpelthen til indbakken ved at klikke på. Algoritmen registrerer processen og lærer på denne måde støt.