Anonim

Power Acceleration and Design Center er designet til at hjælpe forskere og ingeniører med at køre simuleringsberegninger på Open Power-kompatible systemer med GPU-acceleratorer. Eksperter fra de to it-udbydere og fra FZ Jülich samler deres teknologiske og videnskabelige ekspertise for at fremme programmering, porting og optimering af videnskabelige koder til en række forskellige applikationer.

Baseret på strømprocessorerne fra IBM og Nvidia-grafikacceleratorer vil den fælles opererede facilitet skabe nye softwareløsninger og drive udviklingen af ​​en ny supercomputer-arkitektur. Udviklingsarbejdet er en del af Openpower Foundation, der blev grundlagt i 2013, hvor mere end 70 virksomheder og forskningsinstitutioner nu deltager, herunder Jülich.

spoods.de

IBM har et langvarigt partnerskab med forskningscenteret for udvikling og installation af flere generationer af computere; Siden 2011 er der et fælles Exascale Innovation Center. Siden 2012 har FZ Jülich brugt det analoge Nvidia Application Lab med Nvidia.