Anonim

Det nye "Echo Desktop" erstatter det tidligere Livescribe-skrivebord. Han annoncerer nu et ikke-flash PDF-format til pencasts og indbyggede Windows- og Mac-delings- og delingsfunktioner. Foruden Livescribe PDF-filer - som ifølge udvikler Brett Halle Audio integrerer .M4a og håndskriftinformation som InkML - kan Echo Desktop eksportere notebook-sider som almindelige PDF-filer og optagelser som en selvstændig lydfil. Livescribe PDF'er med lyd og håndskrift kan afspilles ud over ekko-skrivebordet med iOS-appen og en webafspiller.

Echo Desktop overtager alle poster, personlige notebooks og pencasts fra et installeret Livescribe desktop. Smartpen-apps og håndskriftsøgning fungerer som sædvanligt, men den valgfri integration af håndskrift OCR MyScript bevares. Echo Desktop kræver mindst Windows 7 og OS X 10.8.5. Med ældre systemer kan du fortsætte med at bruge Livescribe-skrivebordet, men dette understøttes ikke længere i fremtiden.

Med de ældre Livescribe-smarte kuglepenne "Echo", "Sky wifi" og "Pulse" (hvorfor netop den nuværende "Livescribe 3" med Bluetooth Smart ikke fungerer, vises ikke med en glimt) kan også være tjenesten "Live PDF" af Brug Anoto. I det væsentlige skjuler dette muligheden for at udskrive dokumenter under Windows på en farveprinter (efterskrift, mindst 600 dpi) med digitalisering til tiden og således omdanne dem til en "digital form". Dette kan derefter deles og redigeres af flere personer. Live PDF opsummerer alle kommentarer i en version. Tjenesten koster $ 24 om året; 50 udskrifter (A4 eller US Letter) pr. Måned er inkluderet.

spoods.de