Anonim

Hvad har interne messer, store messer, branchebegivenheder, avis, tv og online-interviews til fælles? Right! De tilbyder alle berømtheder og mindre fremtrædende mennesker fra industri og politik en god mulighed for at sparke deres røv igen. Eller for at starte en meddelelse, der synes vigtig for dem. Eller for at bringe den offentlige mening til det punkt. Eller, eller, eller …

Det afsluttende år IT 2014 gav også masser af muligheder for diskussion og fremsatte en række bemærkelsesværdige citater, ordsprog og kommentarer. Vi har samlet det bedste. Hvis du stadig har noget at sige, så tøv ikke med at give os besked via kommentarer. Nyd at læse!

 1. Angela Merkel, forbundskansler
  … taler på IT-topmødet om netværksudvidelse: "Derfor er det godt, at der er en netværksalliance, at der er en kursusbognetværksudvidelse, og at vi er i en fornuftig blanding, som Mr. Höttges lige sagde de tre F, - frekvenser, Fremme og - hvad var den tredje, hr. Höttges? Han selv ved ikke det mere … Nå, ja … det var noget meget enkelt, um, kender du stadig Alexander, nej, frekvenser, forfremmelse og så var det, um F, nej, det var ikke forskning, det var noget, vil jeg sige, um … fastnet! Fastnet! "
 2. Satya Nadella, Microsoft CEO
  … glødede bemærkninger i et interview "Vi har altid haft freemium-modeller, nogle gange kaldes de piratkopiering."
 3. Dieter Kempf, Bitkom præsident
  … giver mod til tyske virksomheder: "High-tech fremstillet i Tyskland har et fremragende omdømme og forbliver efterspurgt i udlandet." Specielt små og mellemstore virksomheder tilbyder stadig store muligheder ved at udvide deres forretningsforhold til udenlandske partnere. "
 4. Volker Smid, ex-tysk chef for HP
  … svarer i erhvervstjenesten Staufenbiel.de på spørgsmålet om, hvad han synes om karrierer: "En lignelse mener forskere at have bestemt, at humlen i deres kropsvægt og vingestrukturen ikke kan flyve ved Lucky, at humlen ikke hvid. "
 5. Eric Schmidt, administrerende formand hos Google
  … forklarer under et besøg i Berlin markedet: "Mange tror, ​​at vores største konkurrenter er Yahoo eller Bing. Men vores største konkurrent inden for søgemaskinsektoren er faktisk Amazon." Hvis du vil købe noget, så kig mest på Amazon. "
 6. Wolfgang Schäuble, forbundsfinansminister
  … minder Spiegel Online om et stærkt presselandskab til fejringen af ​​Spiegel Onlines 20-års jubilæum: "Online journalistik af høj kvalitet kan ikke finansieres udelukkende gennem reklame."
  Derudover ved den samme begivenhed:
  "Jeg tror ikke, at Schietstorm er demokratiets fremskridt."

Læs også:

IT-året 2014

2014 var året med data, ting og droner. Under disse tre hovedord kan mange af de intenst diskuterede it-emner klassificeres. Ud over det: en gennemgang af årets udvalgte begivenheder. Til stillingen

De bedste siger fra IT-året 2014

Overraskende, ufrivilligt sjovt, upassende, bare pinligt eller endda passende, prisværdigt og godt sagt - IT-året var fyldt med citater og citater fra fremtrædende erhvervsmæssige storheder og "eksperter" fra andre brancher. Her er de bedste

Tabletfavoritterne for teknologiredaktionen

Selvom markedsundersøgere forudser en stagnation af tabletmarkedet for 2014, er de små enheder sandsynligvis blandt de mest populære julegaver igen. Redaktørerne af vores tekniske team præsenterer deres personlige favoritter og giver beslutningsstøtte. Til stillingen

spoods.de