Anonim

Efter et analyse- og udvælgelsesprojekt for at introducere en arbejdsmængde-automatiseringsløsning meddelte Dirk Rossmann GmbH, at det har valgt Automic's One Automation Platform. Han blev i sidste ende valgt på grund af hendes omfattende support til adskillige platforme som IBM i (OS / 400), Windows og Linux; Desuden er One fra Rossmanns synspunkt også velegnet til andre områder, såsom Application Release Automation.

Gennem Automic-løsningen håndterer Rossmann automatisk 2000 tværplatform-job, der understøtter forretningsprocesser. Disse styres af en enkelt platform, der integrerer alle systemer fra System i gennem distribueret til virtualiserede miljøer. Fordelene er kortere leveringstid, mere gennemsigtighed og færre fejl.

spoods.de

Rossmann-IT passer på næsten 1.900 Rossmann-filialer i Tyskland med 150 nye, der tilføjes alene næste år. "Udvidelsen øger også kravene til vores afdeling, " kommenterer Heike Köhler, der er ansvarlig for Rossmanns datacenters drift. "Vi er ikke kun nødt til at behandle flere data samlet, men også hurtigere - hvis processerne ikke gitter sammen, mister vi tid." Med One Automation Platform som en central løsning kunne alle job kontrolleres på tværs af systemer og teknologier.