Anonim

Infors skystrategi handler primært om specielle mikro-vertikale sky suiter, dedikeret til behovene i de enkelte industrier. Løsningerne skulle dække hele de funktionelle behov i den respektive branche og kræve ingen yderligere ændringer fra brugerfirmaerne, forsikrede Duncan Angove på kundeeventet Inforum i Frankfurt am Main.

Infor's præsident, Engineering, Support og Cloud Business, talte om kapaciteter inden for sidste kilometer og udpegede hans virksomhed til det første industrielle skyfirma. Angove mener, at det har et forspring over konkurrencen. Arkitekturer og porteføljer af leverandører som SAP og Oracle er for monolitiske. Det mangler f.eks. Fleksibiliteten for at være i stand til at tilbyde den passende cloud-løsning til en mellemstor virksomhed.

spoods.de

Partner AWS

Som partner til skyinfrastrukturen er Infor afhængig af Amazon Web Services (AWS). Applikationerne er specielt tilpasset til drift i Amazon skyen og de tilknyttede skytjenester såsom "Auto Scaling" og "Auto Provisioning". Skypioneren driver nu sin infrastruktur på elleve lokationer verden over. For kun få uger siden blev et overflødigt nyt datacenter åbnet i Frankfurt am Main. Indgangshindringen i skyen blev således reduceret markant, især for tyske kunder, forklarede AWS Deutschland CEO Martin Geier ved Inforum.

Tyske kunder, der allerede er afhængige af skyinfrastrukturen, inkluderer Software AG og Siemens med deres PLM-løsninger (Product Lifecycle Management). For disse kunder lovede AWS-manager en hurtig udvikling af skyinfrastrukturen. Hvis omkring 300 innovationer blev implementeret sidste år, er det sandsynligt, at i 2014 er grænsen på 400 innovationer nået eller endda overskredet, ifølge hans prognose.

Mit den industriespezifischen Ausprägungen von Infors Cloud Suite könnten sich die Anwender von ihren Modifikationen verabschieden, die das Handling von Software in der On-Premise-Welt so aufwändig gemacht hatten, verspricht Infor-President Stephan Scholl.
Med den branche-specifikke karakter af Infors Cloud Suite, kunne brugere sige farvel til deres ændringer, der gjorde administrationssoftware i stedet for så dyrt, lover Infor-præsident Stephan Scholl.
Foto: Infor
udstilling

Find det rigtige tempo til multicloud-styring

Das richtige Tempo für Multicloud-Management finden - Foto: whiteMocca - shutterstock.com

At arbejde i multi-cloud-miljøer er almindeligt for mange virksomheder - men kunsten er at orkestrere alt på den bedst mulige måde. (Engelsk)

Til artiklen

På den anden side ønsker Infor at fokusere fuldstændigt på applikationerne. "Applikationslaget er guldlaget, " sagde Stephan Scholl, præsident for salg, konsulent og partner hos Infor. Her ligger merværdien for brugerne. Den underliggende infrastruktur er imidlertid råvare. Infor ser sin egen integrationsplatform ION som en slags "Meta API" (Application Programming Interface) og support til applikationer og end-to-end processer. ION integrerer adskillige grænseflader til Infor-applikationer, men også til tredjepartsprodukter. Brugere behøver ikke at udvikle forskellige punkt-til-punkt-links for at integrere applikationer, de behøver kun at oprette forbindelse til ION. Integrationsplatformen vil derefter automatisk linke til alle andre tilsluttede softwareapplikationer.

Kæmp mod magtbrugernes tyranni

Et andet fokus i Infor's udvikling er anvendeligheden af ​​deres software. De fleste af de anvendte applikationer i dag er designet til brug af såkaldte strømbrugere. Ekstremt overbelastet og kompleks præsenterede som regel brugergrænsefladerne. Da brugerbasen i virksomheden konstant udvides, ville brugergrænsefladen også være nødvendigt at forenkle, sagde Angove. "Tyrannien for strømbrugeren skal stoppes." Til dette har softwareproducenten lanceret sin egen kreative afdeling, Hook & Loop. Ifølge Infor arbejder mere end 100 designere på software-grænsefladerne der.

I henhold til egne data bruger 2600 kunder over hele verden Infors cloud-løsninger. Antallet af brugere sætter i øjeblikket udbyderen på 25 millioner. Cirka 40 applikationer er tilgængelige som en del af AWS. Selv den nylige forretningsmoment er lovende. Scholl havde rapporteret, at fem af de fem største tilbud i skattekvartalet netop afsluttede var de største i selskabets historie. ”Tiden er inde, ” sagde Infor-manageren. Mange brugere er trætte af de gamle klodsede systemer, der kun kunne moderniseres med stor indsats. Derudover vil de ikke længere have lyst til at gå fra frigivelse til frigivelse. Derfor er viljen til at prøve noget og forlade slagne vej. I denne sammenhæng vil brugerne også i stigende grad se på, hvad markedet ellers har at tilbyde.

I denne sammenhæng synes muligheden Cloud at blive mere og mere interessant. Kunder kunne selv vælge stien og tidspunktet for skyovergang, lovede Infor manager Angove. En måde er at starte i systemets flanke, for eksempel med moduler fra Human Capital Management (HCM) eller Customer Relationship Management (CRM). Næsten alle nye forretninger i disse segmenter kører allerede i skyen i dag. Som et resultat kunne virksomheder derefter trække ERP-kernen ind i IT-skyen. Men brugerne kæmper stadig med det, indrømmer Angove.

For at bane vejen for sine kunder i skyen har softwareproducenten lanceret "UpgradeX" -programmet. Pakken, der består af teknologi og rådgivning til skyen, er der allerede til flere softwarelinjer Infors, for eksempel LN, M3, Lawson og SyteLine. Nu skal UpgradeX udvides til andre løsninger, herunder System21, SunSystems og XA, softwarepakken til IBM iSeries, tidligere AS400. Som en del af denne transformation kunne virksomhederne også sige farvel til deres ændringer, som de måtte håndtere i årevis, lovede Scholl sine kunder. Der er eksempler, hvor et firecifret antal ændringer kunne lukkes ned til nul med en cloud-løsning, promoteret manager.

Cloud suite til middelklassen

Derudover fortsætter softwareproducenten med at udvide sin portefølje. Infor annoncerede "Cloud Suite Business" i Frankfurt, en ERP-skyplatform for internationalt opererende mellemstore virksomheder. Cloud-løsningen tilbyder en række funktioner, fra regnskab og rapportering til personaleplanlægning og supply chain processer til projekter, salg og kundeforholdsadministration (CRM). Sælgeren taler om en skalerbar management suite til mellemstore virksomheder, der kunne arbejde med den over hele verden. Infor CloudSuite Business udnytter Infor's cloud-tilbud leveret via Amazon Web Services (AWS). Løsningen kan også fås via det nyligt åbnede datacenter i AWS i Tyskland.

Infor har også annonceret et udvekslingsprogram for NetSuite-kunder. I en begrænset periode skal NetSuite-kunder, der ønsker at migrere til Infor CloudSuite Business, modtage prisfordele. Dette inkluderer blandt andet suspension af de månedlige abonnementsomkostninger, indtil kunden har sat applikationen i drift.

Derudover hævder Infor at arbejde på såkaldte "videnskabsapps", der adresserer specifikke forretningsproblemer, såsom aktivprestationsstyring og lagerbeholdning og prisoptimering. E-handelsplatformen "Rythm" skal også udvides. Baseret på en moderne arkitekturstabel, der fx indeholder NoSQL-databasen "mongoDB", skal brugervirksomheder være i stand til at kontrollere kundedialog og online-interaktioner. I fremtiden vil der være specifikke brancheegenskaber for dette, f.eks. For hotelbranchen, den offentlige sektor og sundhedssektoren.

On-premise Care

Ud over at udvikle nye løsninger skal Infor også sørge for at vedligeholde eksisterende applikationer på stedet - og det er ikke alt: en liste over produkter på Infors-webstedet indeholder over 140 poster. På inforum præsenterede ledelsen en hel række forbedringer og forbedringer, der er implementeret i de seneste måneder, for eksempel i LN og M3. Derudover har producenten omskrevet iSeries XA-softwaren i Java fuldstændigt - også for at lette integrationen med andre produkter.

Infor's engagement på dette område bør fortsat udfordres i fremtiden, ifølge Infor's vurdering. "AS400 vil leve for evigt, " tror Scholl. Han erkendte, at udviklingsindsatsen er høj - men også nødvendig. Det handler om at udvikle nye løsninger og vedligeholde eksisterende. Især i en fase, hvor paradigmerne i softwarebranchen grundlæggende ændrede sig, er du nødt til at have et langt åndedrag for det. Hans kollega Angove estimerede forsknings- og udviklingsbudgettet til Infor til ca. 15 procent af salget. Derudover vokser denne post år for år med en dobbeltcifret procentdel.

"Vi lægger vores penge i softwareprodukterne, " sagde Infor-manageren. Andre leverandører som Salesforce.com og Workday skulle bruge en masse penge på salg og markedsføring. "Derfor taber mange skyudbydere penge på bundlinjen." (Sh)