Anonim

Administratorer kan indstille Teamviewer-præferencer som politikker og rulle dem ud til alle installationer via administrationskonsollen. For "Computere & kontakter" findes der nu en programmeringsgrænseflade (API), med hvilken den virtuelle adressebog fra Teamviewer kan integreres i anden software. Dette letter synkronisering af information og tillader en tilstedeværelsesvisning.

Yderligere innovationer i Teamviewer 10 er ifølge fabrikanten konsekvent krypterede videoopkald med et enkelt klik (uden at skulle starte en ekstern vedligeholdelsessession), en forbedret chat med alle funktioner til alle samtaler og faste grupper, en master-hvidliste til adgang til flere enheder Bruger eller hele virksomheden, individuelt design af "venteværelset" til online-møder i henhold til virksomhedsdesign samt en "lås" til den virtuelle dør til onlinemødet, integration af skylagring (Dropbox, Google Drive, Onedrive, Box) i Møder og fjernbetjeningssessioner samt forbedret support til mobile systemer.

På toppen af ​​dette får Mac-brugere også en problemfri integreret fjernbetjeningsværktøjslinje, der allerede er tilpasset det nyeste OS X Yosemite. Andre Mac-forbedringer inkluderer tilpassbare quickjoin- og hostmoduler, en fuldt udstyret tavle, selv under fjernbetjeningssessioner og muligheden for kun at dele en del af skærmen med en vilkårlig udskæring. Interesserede kan finde et komplet overblik over den nye funktion på www.teamviewer.com/version10.

Teamviewer 10 er tilgængelig til Windows, OS X og Linux (skønt ikke alle funktioner er tilgængelige på alle platforme). Til privat brug i et ikke-kommercielt miljø er TeamViewer gratis som sædvanligt; For kommercielle brugere og virksomheder er der forskellige licensmodeller.