Anonim

Ifølge en erklæring blev dette udviklet på vegne af det føderale indenrigsministerium af Governikus KG, som er specialiseret i regeringssoftware. Den blev derfor designet som en slank og fremtidssikker eID-klient, er hurtig, høj ydelse og uafhængig af typen webbrowser - med andre ord alt, hvad der ikke var den første AusweisApp. Der er imidlertid AusweisApp2 for tiden kun for nyere versioner af Windows og OS X. I det kommende år følger selv mobile varianter til iOS og Android. Linux er ude, eller status for den "BürgerApp" Java-baserede i øjeblikket uklar.

Hvis du vil, kan du allerede installere AusweisApp2. Indtil videre er der dog stadig få udbydere, som de ville arbejde for, fordi den tre måneder lange "testfase" lige er begyndt. Udbydere af e-tjenester med integreret online-id er blevet opfordret til at ændre deres portaler til den nye mekanisme, sagde Governik. eID-tjenesteudbydere, der har opgraderet deres systemer, vises på udbyderslisten til AusweisApp2. Alle andre tjenesteudbydere skulle have foretaget overgangen til afslutningen af ​​prøveperioden den 31. januar 2015; så længe er den forrige AusweisApp stadig tilgængelig.

Du kan downloade AusweisApp2, som forhåbentlig ikke længere hindrer brugen af ​​eID-service fra www.ausweisapp.bund.de. Webstedet er også blevet moderniseret såvel som softwarebrugervenligheden Epxerten fra Center for Anvendt Computer Science ved University of Darmstadt har hjulpet.

spoods.de