Anonim

IBM og Twitter gør noget sammen i dataanalysen. Computerveteranen vil fremover skure informationsoverbelastningen for kortmeddelelsestjenesten med sin analysesoftware for at opdage trends, som virksomhederne meddeler onsdag.

I et blogindlæg annoncerede IBM, at det ville benytte sig af den daglige "tsunami" på cirka 500 millioner tweets for at give erhvervskunder som banker, rejsebureauer eller detailhandlere en hurtig oversigt over aktuelle offentlige debatter, udtalelser og ideer. En vigtig rolle skulle tilsyneladende komme til IBM-supercomputeren Watson, som kan evaluere enorme datamængder på grund af dens stærke computerkraft.

spoods.de

Twitter sagde i sin blog, at Allianz skulle hjælpe virksomheder med bedre at forstå deres omdømme og deres aktiviteter. For eksempel kan du stille spørgsmål som "hvad kan kunder lide mest ved vores produkter?" gå ind i IBMs analysesoftware og få information.

IBM kæmper for at omdanne sig selv fra et klassisk it-firma til en moderne tech-gruppe. Butikkerne løb skuffende sidst. I midten af ​​juli havde virksomheden allerede besluttet at samarbejde med smartphone-giganten Apple. Sammen skal apps til styring af forretningsprocesser til iPhone og iPad udvikles. IBM vil også tilbyde skytjenester, der er skræddersyet til Apple-enheder og sælger erhvervskunder iPhones og iPads.

Twitter kørte heller ikke uden problemer. Virksomheden skuffede aktionærerne i starten af ​​ugen med endnu et stort kvartalsunderskud og beskeden vækst i brugertal i tredje kvartal. På Twitter kan du offentliggøre beskeder op til 140 tegn lange online. Tjenesten er blevet en meget brugt nyhedsdistributionskanal, men har været svært at tjene. (Dpa / tc)