Anonim

Cloud computing er en del af EMC's vision om virksomhedens tredje IT-platform - sammen med big data og sociale og mobile muligheder. Selvom gruppen har sine rødder i opbevaringsbranchen, ser den i dag sig selv som en sammenlægning af forskellige forretningsenheder, der supplerer hinanden i forbindelse med virksomhedernes IT. Først og fremmest inkluderer dette virtualiseringssoftware fra VMware, sikkerhedsprodukter fra RSA og Pivotals Big Data- og PaaS-teknologier (Platform as a Service).

Nu er der tilføjet nogle hybride skyprodukter. Med erhvervelsen af ​​de tre startups skulle Maginatics, Spanning og Cloudscaling EMC-kunder være i stand til at etablere deres egne hybrid cloud-løsninger. EMC foretrækker hybridtilgangen til cloud computing, fordi den kombinerer sikkerhedsaspekterne af en privat sky med fleksibiliteten og de lave omkostninger ved en offentlig sky.

spoods.de
 1. IDC-analyse på cloud computing
  Til undersøgelsen "Hybrid Cloud i Tyskland 2014" interviewede markedsundersøgelses-IDC it-ledere fra omkring 200 virksomheder.
 2. Det bliver vigtigere at sænke omkostningerne
  Et af de vigtigste krav til IT er reduktion af omkostninger. 48 procent af de adspurgte kalder dette punkt sammenlignet med 38 procent i det foregående års undersøgelse. IDC taler også om "stigende pres på it-budgetter".
 3. Status quo for skybrug
  Ifølge undersøgelsen bruger lidt over en ud af fire virksomheder (27 procent) skytjenester, og yderligere 18 procent implementerer det lige nu. 19 procent udelukker skybrugen eller har endnu ikke behandlet emnet.
 4. Eksterne udfordringer
  De største eksterne udfordringer med at styre en hybrid sky er spørgsmål om sikkerhed (65 procent) og compliance (41 procent).
 5. Interne udfordringer
  De største interne udfordringer for it-chefer er tilpasning af forretningsprocesser (36 procent) og den stigende kompleksitet af it-miljøer (35 procent) samt den tidskrævende integration af det interne it-miljø med skytjenesterne (32 procent).
 6. Softwaredefineret datacenter
  Som en bro mellem det interne (fysiske og virtualiserede) IT-miljø og eksterne hostede eller offentlige skytjenester ser IDC et softwaredefineret datacenter (SDDC). I det bundter og automatiserer levering af datacentre sammenkoblede softwarekomponenter.

Overtagelserne i detaljer

Hovedkvarter i Mountain View, Californien, distribuerer Maginatics software, der giver et enkelt globalt navneområde, der gemmer data i både private, offentlige og hybride skyer. Dette gør det muligt for virksomheder at administrere deres data på tværs af forskellige skymodeller. Løsningen inkluderer også deduplikering af data og WAN-optimeringsfunktioner. EMC planlægger at integrere Maginatics-teknologi i sin sikkerhedssoftware for at sikre sikkerhed og datastyring på tværs af flere skyer.

Spanning fra Austin, Texas tilbyder en backup- og gendannelsestjeneste til skybaserede applikationer og data. Det er blandt andet muligt at tage sikkerhedskopi af dokumenter, der er gemt i Google Apps og Salesforce.com. En lignende service til Microsoft Office 365 er planlagt til 2015 ifølge EMC. Gruppen ønsker at udvide sine backupfunktioner på tværs af alle løsninger med køb af spænding.

Administrerende direktører for Maginatics and Spanning - Amarjit Gil og Jeff Erramouspe - vil tilslutte sig deres eksisterende hold i EMC's Core Technologies Division, som vil blive ledet af Guy Churchwald.

 1. Bitium
  Tjeneste: Cloud Application Management, Single Sign-on, Analytics
  Grundlagt: 2012
  Kapital: $ 2, 4 millioner fra Resolute VC, Double M Partners, Social Leverage og Karlin Ventures
  Sæde: Santa Monica, Californien, USA
  CEO: Scott Kriz, tidligere produktchef for Fastpoint Games (leverandør af sports- og underholdningsspil, der blev solgt til Weplay i 2012)
  Store kunder: Prialto, OpenTable, Act-On, Media Temple
  Konkurrence: Okta, OneLogin, Ping Identity, Symplified
 2. Bitsight Technologies
  Service: Sikkerhedsvurdering, der kan bruges til at vurdere risici, når du arbejder med partnere, leverandører eller outsourcers
  Grundlagt: 2011
  Kapital: $ 24 mio. (Som en del af en serie-fund-indsamling i Silicon Valley i juni 2013)
  Sæde: Cambridge, Massachusetts, USA
  CEO: Shaun McConnon, tidligere CEO for Q1 Labs
  Konkurrence: CloudeAssurance leverer en lignende service, men er specialiseret i cloud-tjenesteudbydere
 3. CipherCloud
  Service: Alt-i-en sky-sikkerhedsplatform
  Grundlagt: 2010
  Kapital: 30 millioner dollars fra Andreessen Horowitz
  Sæde: San Jose, Californien, USA
  CEO: Pravin Kothari, tidligere medstifter af ArcSight (købt for 1, 5 milliarder fra HP)
  Store kunder: Mitsubishi UFJ Global Custody, Novati Technologies, Carribean Credit Bureau
  Konkurrence: Gazzang, Perspecsys, Porticor, Vormetric, Voltage Security
 4. HyTrust
  Tjeneste: Virtualiseringssikkerhedsværktøjer, der håndhæver kernepolitikker på tværs af virtuel eller sky-infrastruktur
  Grundlagt: 2009
  Kapital: $ 34, 5 millioner fra venturekapitalinvesteringsfirmaer som Trident Capital, Granite Ventures og Epic Ventures og strategiske erhvervsinvestorer som Cisco, VMware, Intel Capital og Fortinet. In-Q-Tel, investeringsarmen for amerikansk efterretning, har også deponeret.
  Sæde: Mountain View, Californien, USA
  Administrerende direktør: John De Santis, tidligere formand og administrerende direktør for softwaresikkerhedsinfrastrukturudbyderen TriCipher (købt af VMware i 2010). Medstifter og præsident er Eric Chiu, tidligere salgsdirektør hos Cemaphore Systems.
  Større klienter: AIG, US Army, Northrop Grumman, Pepsi, McKesson, Home Shopping Network, Federal Reserve Bank of Chicago, UC Berkeley, State of New Mexico, Denver Museum of Nature & Science
  Konkurrence: Altor Networks (nu en del af Juniper), Catbird
 5. ForgeRock
  Service: Identitetsstyring
  Grundlagt: 2010
  Kapital: 22 millioner dollars fra Foundation Capital og Accel Partners
  Sæde: San Francisco, Californien, USA
  CEO: Mike Ellis, tidligere manager for SAP, i2 Technologies, Oracle og Apple
  Store kunder: Deloitte, Thomson Reuters, Aberdeen Asset Management, Reuters
  Konkurrence: Oracle, CA Technologies, OneLogin, Okta, SecureAuth
 6. MyPermissions
  Service: Styring, kontrol og overvågning af apps og websteder, der har adgang til brugerens personlige oplysninger
  Grundlagt: 2012
  Kapital: $ 1 million fra 500 startups, lool ventures og 2B angels (deltagelse af Plus Ventures og Robby Hilkowitz)
  Sæde: Tel Aviv, Israel
  CEO: Olivier Amar, tidligere marketingdirektør for GetTaxi og Toyga Financial
  Store kunder: Vod.io, EQuala.fm, Stylemarks, Any.DO
  Konkurrence: Secure.me, Privacy Choice
 7. Netskope
  Service: Cloud Application Analytics og politikværktøjer
  Grundlagt: 2012
  Kapital: 21, 4 millioner dollars fra Lightspeed Ventures og The Social + Capital Partnership
  Sæde: Los Altos, Californien, USA
  Adm. Direktør: Sanjay Beri, tidligere general manager for Juniper Networks 'Secure Access and Mobile Business-afdeling og kontorsjef i Indien. Tidligere medstifter af Ingrian Networks, der blev erhvervet af SafeNet.
 8. Prevoty
  Service: kontekstbevidst beskyttelse af webapplikationer
  Grundlagt: 2013
  Kapital: $ 2, 4 millioner via frøfinansiering
  Sæde: Los Angeles, Californien, USA
  Administrerende direktør: Julien Bellanger, tidligere stifter af Personagraph, der beskytter mobilbrugernes privatliv. Før det arbejder jeg for Intertrust.
  Konkurrence: Citrix, F5, Radware, A10 Networks
 9. Skyhigh Networks
  Service: Cloud livscyklus og sikkerhedssuite
  Grundlagt: 2011
  Kapital: $ 26, 5 millioner - inklusive en investering på 20 millioner dollars fra Sequoia Capital og Greylock Partners (som en del af en serie B-runde-fond i maj 2013)
  Sæde: Cupertino, Californien, USA
  CEO: Rajiv Gupta, tidligere grundlægger og CEO af Securenet. Efter at være blevet overtaget af Cisco i 2007 (for $ 100 millioner) tjente Gupta som chef for forretningsadministrationen for politikstyring.
  Store kunder: Cisco, Diebold, Equinix, Torrance Memorial Medical Center
  Konkurrence: Netskope
 10. Snoop Wall
  Service: Anti-spyware / Anti-Malware
  Grundlagt: 2013
  Kapital: ikke offentliggjort
  Sæde: Nashua, New Hampshire, USA
  CEO: Gary Miliefsky, tidligere CTO for NetClarity

Den tredje opstart, der tiltræder EMC i fremtiden, er Cloudscaling, et San Francisco-baseret firma, der har udviklet et OpenStack-baseret operativsystem kaldet "Open Cloud System" til at styre computing, opbevaring og netværkstjenester i både private og hybridskyer. IaaS-produktet (Infrastructure as a Service) er beregnet til at understøtte EMCs ambitioner inden for OpenStack-forretningen.

Nye hybrid sky tilbud

Ud over de tre erhvervelser annoncerede EMC den øjeblikkelige tilgængelighed af Enterprise Hybrid Cloud Solution. Med denne kombinerede løsning skulle IT-afdelinger blive skymæglere og efter blot fire uger være i stand til at tilbyde deres egen hybrid sky med IT som en service. Tilbuddet inkluderer hardware, software og tjenester fra EMC og dets datterselskab VMware - brugere skal have adgang til et katalog over forskellige automatiserede tjenester, hvorfra de kan opbygge deres egen hybrid sky-portefølje.

Enterprise Hybrid Cloud Solution er kompatibel med offentlige skytjenester baseret på VMware vCloud Air, Microsoft Azure og Amazon Web Services (AWS) - og andre cloud-tjenesteudbydere, der bruger EMC-produkter, understøttes også.

For at hjælpe brugerne med at implementere og betjene deres hybrid sky, annoncerede EMC også flere nye tjenester. EMC Managed Services for Enterprise Hybrid Cloud, der har en levetid på mindst et år, vil hjælpe EMC-leverandører internt med en produktiv hybrid sky-operation. Hvis du vil tjekke dine egne skyløsninger for deres effektivitet, har du også muligheden for at bruge "EMC Cloud Advisory Service".

To efteruddannelsesprogrammer, EMC IT Transformation Workshop og Education Service, hjælper med den strategiske planlægning af den fremtidige IT-infrastruktur og den daglige drift.

"EMC Enterprise Hybrid Cloud Solution" findes i tre versioner på markedet. "SDDC" -udgaven baseret på VMware er nu tilgængelig, løsningen er baseret på Microsoft og OpenStack derefter næste år.

 1. Individuelle projekter, opgaver og grupper kan tildeles skyressourcer og budgetter. Budgetoverholdelse kan overvåges med værktøjer som Dell Multi-Cloud Manager.
 2. Hybrid Cloud Managers såsom Red Hat CloudForms hjælper med at dele intern it, offentlige skyer og private skyer uden at miste sporet.
 3. Et centralt dashboard til lokal IT og skyer adskiller Hybrid Cloud Manager som ScienceLogic.
 4. Hybrid Cloud Managers hjælper også med at holde styr på omkostningerne og hjælper dem med at beslutte, hvilke skyressourcer de skal bruge på deres liv. Du kan se ScienceLogic-løsningen med en oversigt over omkostningerne til en AWS-tjeneste.
 5. Cloudstyringsværktøjer såsom Red Hat CloudForms giver en række funktioner og kommandoer, der kan udnyttes centralt til den komplette hybrid skystruktur.