Anonim

I tredje kvartal kunne virksomheden øge salget og overskuddet, som annonceret Cancom sent på tirsdag aften på grundlag af foreløbige tal. Den TecDax-noterede aktie steg 4, 70 procent til € 31, 20 om morgenen. Salget steg 46, 5 procent til 208, 4 millioner euro takket være en stærk kundebehov. Med hensyn til justeret indtjening før renter, skatter, afskrivninger og afskrivninger (EBITA) registrerede Cancom endda en stigning på 93, 8 procent til 15, 5 millioner euro. Ekskluderede er engangsomkostninger til den for tidlige opsigelse af en lejekontrakt på 0, 5 millioner euro.

Udviklingen i tredje kvartal skyldtes god kundebehov, siger den. Dette ville have haft gavn for begge forretningssegmenter - IT og cloud-løsninger. Virksomheden, der opererer som et af de største uafhængige systemhuse omkring 30 lokationer i Tyskland og Østrig, var allerede vokset stærkt i fortiden og havde investeret stærkt i projekter, der vedrørte lagringsløsninger og applikationer via Internettet. De fulde Q3-tal forventes offentliggjort den 11. november. (Dpa / tc)


  1. De største 10 systemhuse genererede en samlet omsætning på 6, 09 milliarder euro i Tyskland i 2013 (foregående år: 5, 47 milliarder euro). De 25 bedste systemhuse i dette land konverterede omkring 2, 2 milliarder euro. Således bidrog de ti bedste omkring tre fjerdedele af det samlede salg af de 25 største systemhuse.
spoods.de