Anonim

API'erne skal bruges af appudviklere på mange måder, så de kunne oprette en rejse-app om automatisk en tilsvarende kalenderpost. Eller en CRM-app forbinder salgsoplysninger direkte med e-mails fra salgsrepræsentanten.

For at hjælpe udviklere med at komme i gang har Microsoft Open Technologies frigivet nye Visual Studio SDK'er (softwareudviklingssæt) til Android og iOS. Derudover er en online træning tilgængelig.

En af de første tjenester, der bruger de nye API'er, er den populære skytjeneste IFTT (If This Than That), som f.eks. Giver dig mulighed for at forbinde forskellige skytjenester. Office 365-funktionalitet introduceres der i de kommende uger. Så kan de tjenester, der understøttes der, forbindes direkte med mails, kontakter eller kalenderen til Office 365 taler Outlook.

spoods.de

For at de nye tredjepartsapps kan få mere synlighed, har Microsoft udvidet startpladen til sådanne applikationer. App Launcher i Office 365 tilbyder derefter mere plads til apps.

 1. Office 365
  Så apperne har plads nok fremover, tilbyder App Launcher den passende plads.
 2. Office 365
  Med online-tilbud ønsker Microsoft at støtte udviklerne.
 3. Office 365
  TechEd introducerede også nye SDK'er, inklusive iOS.
 4. Office 365
  IOS SDK understøtter Objekt-C, Swift support skal følges.
 5. Office 365
  IFTT-tjenesten (If This Than That) vil snart være i stand til at skabe direkte kontakt med Office 365 takket være de nye API'er.

Som en del af TechEd har Microsoft også påpeget en opdatering til it-styringsværktøjet til mindre virksomheder Windows Intune. Windows Intune kan nu spore, hvordan brugere ruller Office 365 ud på deres forskellige enheder og kontrollerer mobile office-apps. I første kvartal af 2015 skulle Office 365 blive doneret en lille MDM-kapacitet, for eksempel for at slette data på mobile enheder på afstand.

Microsoft estimerer, at 70 procent af Fortune 500-virksomheder bruger Office 365 på en eller anden måde. Data fra alle Office 365-brugere, som Microsoft gemmer, er 450 petabyte.

Med hensyn til Azure påpegede Microsoft også nogle nyheder i Barcelona. Azure Automation tillader administratorer at automatisere nogle opgaver, der tidligere var manuelle. Den praktiske Azure Active Directory har også en opdatering: nu kan applikationer på stedet gøres tilgængelige for eksterne brugere. (MJE)