Anonim

Whispersync for Voice installerer praktisk talt et bogmærke, der automatisk synkroniseres mellem Kindle e-bog og Audible lydbog. Dette gør det muligt for brugeren at skifte frem og tilbage mellem e-bogen og den tilsvarende lydbog og automatisk indsætte den igen via forskellige enheder på det aktuelt læste eller hørte punkt i bogen.

Ved hjælp af Matchmaker-siden på Amazon.de kan kunden finde ud af, hvilke titler Audible.de tilbyder den tilsvarende lydbogversion i deres eget Kindle-bibliotek. Ejere af ebogen kan købe disse til en nedsat pris. I tysktalende lande er der i øjeblikket mere end 40.000 e-bøger med lydbogspartnere til Whispersync for Voice, rapporterer Audible.de.

Amazon og Audible har leveret tjenesten i USA siden 2012. "Mange amerikanske Kindle og Audible-kunder siger, at Whispersync for Voice grundlæggende har ændret, hvordan de læser, " siger Audible Germany-chef Nils Rauterberg. Kunder finder det en enorm fordel, at de uden problemer kan skifte mellem læsning og lytte til enhver tid. Vi ser frem til at tilbyde denne funktion til tysktalende læsere og lyttere.

Whispersync for Voice fungerer i henhold til udbyderne med Kindle-e-læsere, de mobile Audible-apps til iPhone, iPad, Android og Windows Phone, på alle Fire Tables (HD, HDX) og Kindle-appen til iOS. I Kindle-appen til Android tilføjes funktionen senere. For at starte kan du prøve den nye funktion med fem udvalgte titler gratis.