Anonim

Mere specifikt har de brugt ownCloud i over et år i Community Edition. Nu har universitetet imidlertid skiftet til den nuværende Enterprise Edition for sit "tubCloud" og ønsker gradvist at øge antallet af brugere fra i øjeblikket 7.000 til op til 30.000. Efterhånden integreres ownCloud-funktionerne også i it-processerne inden for forskellige forsknings- og undervisningsområder samt administration.

For de studerende er der 20 gigabyte pr. Næse og for ansatte endda 100 GB lagerplads. Med hensyn til den samlede datamængde bruger TU Berlin i øjeblikket 12 terabyte og fremover endda op til 200 TB.

Blandt fordelene ved ownCloud tæller TU adgang til alle almindelige platforme såsom pc-, Mac- og Linux-computere samt via smartphone eller tablet via apps til Android og iOS, hvorpå dataene synkroniseres. Den inkluderede editor understøtter programmering gennem syntaksbelysning og tillader redigering af tekster med andre brugere. Ud over brugervenligheden har Dr. Thomas Hildmann fra den interne IT-udbyder tubIT siger, at "vores data opretholdes på universitetet i overensstemmelse med vores egne sikkerhedsstandarder".