Anonim

Med LG G Watch R er Motorolas Moto 360 det andet smartur med et rundt display før lanceringen i Tyskland. I modsætning til Motorola-uret, hvor en lille del af skærmen altid forbliver sort i bunden, bruger G Watch R hver pixel på den 1, 3-tommer P-OLED-skærm. Uret, der vil være tilgængeligt for 269 euro, drives af en 1, 2 GHz Snapdragon 400 med 4 GB hukommelse og 512 MB RAM. Batteriet har en kapacitet på 410 mAh.

Efter starten i Tyskland, som fabrikanten nu officielt har planlagt til begyndelsen af ​​november, følger flere lande. LG G Watch R vil derefter også være tilgængelig i lande i Nordamerika, Asien og Rusland. Foruden Tyskland spiller også Frankrig, Italien, Spanien og Storbritannien i den første runde. Prisen er lig med starten i alle europæiske lande, så det er ikke rigtig værd at overveje at importere fra et af nabolandene.

spoods.de

LG G Watch R fejrede sin premiere foran et publikum på IFA 2014; den koreanske producent havde allerede annonceret smartwatch forud for messen. Sammenlignet med LG G Watch, der har været tilgængelig i flere måneder, har lidt ændret sig bortset fra formen på sagen og skærmen. LG G Watch R vil også få den annoncerede Android Wear-opdatering.

drevet af AreaMobile