Anonim

Med de friske penge ønsker Mirantis at udvide sin kundebase og stabilitet i retning af en børsnotering i 2016, sagde administrerende direktør Adrian Ionel ifølge "GigaOM" i et interview. Hvis det lykkes, kunne Mirantis blive den første OpenStack-baserede IPO og Red Hat-modstykke. Virksomheden startede først for fire år siden som en systemintegrator i OpenStack-miljøet. Sidste år ændrede opstart kursus og frigav sin egen distribution af OpenStack. Cisco, Comcast, DirecTV, Ericsson, Expedia, NSA, PayPal og Workday er nu på kundelisten.

Mirantis er en ren OpenStack-leverandør - i modsætning til spillere som HP, IBM, EMC eller Cisco, der også bruger open source-skyplatformen som et køretøj til at sælge netværk, computere eller opbevaringshardware. Ifølge Ionel var den oprindelige idé en infrastruktur "der ligner meget mere, hvad der er på Facebook, AWS eller Google, og meget mindre som hvad Bank of America gjorde for ti år siden." Eller med andre ord, en skalaudvidet, råvarebaseret infrastruktur, hvor al intelligens er i software, der kører på unified, billig hardware.

spoods.de

Den aktuelle finansieringsrunde blev ledet af Insight Venture Partner og omfattede August Capital, Intel, West Sumit Capital, Ericsson og SAP. Den tidligere finansiering af serie A kom fra Dell, Intel, Red Hat, West Sumit, Ericsson og SAP.

Lidt forvirrende er forholdet mellem Mirantis og Red Hat. Linux-udbyderen siges at være blevet vred på nykommeren, da dette annoncerer de samme store kunder. Mirantis, ifølge "GigaOM", forsøgte allerede at købe andelen af ​​Red Hat. Det skete naturligvis ikke, men Red Hat blev ikke længere noteret som en investor i serie B-runden.