Anonim

Big Data Specialist Parstream har udviklet ParStream Analytics Platform, en analytisk platform designet til at hjælpe virksomheder hurtigt med at indsamle store mængder data fra Internet of Things (IoT) miljøet Forretningsrelevante oplysninger, der skal undersøges. Hver dag blev der genereret omkring to exabyte med data. Klassiske databasesystemer og analyseværktøjer har nået deres grænser i lyset af denne mængde data ifølge vurderingen af ​​Parstream-lederne.

Den nye analyseplatform er baseret på virksomhedens egen "ParStream DB", der ifølge producenten er specifikt designet til at analysere streamingdata i realtid såvel som konventionelt lagrede historiske data. Parstream-databasen er flankeret af et antal forskellige værktøjer. For eksempel er Geo-Distribueret Analytics designet til at sikre, at forespørgsler og analyse er tæt på datakilderne. Da færre data skulle transporteres frem og tilbage, fremskynder dette analyseprocesserne. Ved hjælp af Time Series Analytics kunne brugere forbinde analysen af ​​streamingdata til store mængder historiske data. Værktøjet "Alerts & Actions" leverede også alarmfunktioner som en del af observationen af ​​datastrømme. Derudover kunne tidligere definerede handlinger udløses automatisk, såsom anmeldelse af visse personer i virksomheden. "Advanced Analytics" tilbyder brugerne forskellige statistiske funktioner og analytiske modeller, for eksempel muligheden for at arbejde med R-programmeringssprog designet specielt til analyse.

Foruden sin egen udvikling integrerer Parstream også værktøjer fra partnere. Disse inkluderer Datawatch-visualiseringsværktøjet og Vibe-værktøjet fra Extract, Transform, Load Informatica (ETL) specialist til at indsamle data og gøre dem tilgængelige for ParStream Analytics-platformen.

spoods.de