Anonim

"Ærligt talt, vil ikke tro, at det er den rigtige grænseflade, " sagde Federighi, Apples senior vice president for software engineering, i går efter at have introduceret Apple nyheder til Cnet. "En Mac er mere som at sidde." Det ville være ubelejligt og ubehageligt at sidde ved et bord og konstant nødt til at læne sig frem for at nå frem til en computerskærm - det ville være noget med en iPad eller iPhone i hånden og i en "meget afslappet attitude" helt anderledes.

Apple arbejdede hårdt for at opbygge de bedst mulige trackpads til at fungere afslappet og behagelig, fortsatte Federighi, før han gentog hans afslag på at røre for Mac: ”Og selvfølgelig har vi eksperimenteret med al teknologi gennem årene, de kunne bare ikke lide det … Vi er ikke interesseret i at bygge en [Touch Calculator]. "

spoods.de

Federighis udsagn er i skarp kontrast til aktiviteterne i pc-lejren. Der, efter at Microsoft havde frigivet Windows 8 med berøringsfunktioner, havde flere producenter frigivet som HP, Dell eller Asus iMac-lignende alt-i-en-pc'er. Når det kommer til pc'er, rækker Microsoft dog stadig tilbage fra Touch med Windows 10, og møder i stedet i stigende grad brugere af mus og tastatur. Windows-brugere er også nødt til at vente på en touch-optimeret Office-pakke; Microsoft bragte først dette ud til iPad.

Apple optimerede ikke sit OS X til Touch og med nye funktioner som "Handoff" i Yosemite handler det mere om at flyve så enkelt som muligt mellem forskellige enhedskategorier.

Selvfølgelig kunne en touch-mac stadig findes en gang alligevel. F.eks. Havde den afdøde Apple-CEO Steve Jobs kategorisk sagt, at ingen ønsker og har brug for en større iPhone eller en mindre iPad. Men tiderne ændrer sig, som vi ikke har kendt siden Bob Dylan.

 1. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 2. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 3. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 4. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 5. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 6. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 7. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 8. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 9. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 10. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 11. Apple iMac med Retina 5K-skærm
 12. Apple iMac med Retina 5K-skærm