Anonim

Løftet om, at cloud computing er helt rigtigt til at løse alle it-problemer i branchen en gang for alle blev til for et par år siden i marketingafdelingen hos store leverandører. Det er ikke dårligt, for hvis man ser på Gartners regelmæssigt udgivne hype-cyklus, hvor konsulentfirmaet bestiller teknologitendenser, er det at overvinde hype den eneste forudsætning for at udvikle nye teknologier til nye tekniske kapaciteter og bruge dem produktivt.

Sikkerhedsproblemer og langsom netværksudvidelse forårsager desillusionering

Hvis du følger diskussionerne om skyen, vil du ikke blive overrasket. I øjeblikket er debatten om den påståede mangel på sikkerhed den vigtigste kilde til desillusionering. Alle eksperter er enige om, at skyen med dens multi-redundante systemer er langt bedre beskyttet mod strømbrud og indtrængen udefra end datacentre på stedet, som normalt ikke tilbyder denne beskyttelse.

For tøven med virksomhederne spiller også en rolle, at det nødvendige for en problemfri drift båndbredde stadig ikke er tilgængeligt mange steder. Det er et problem, men med sin digitale dagsorden har den føderale regering sat det hurtige internet på dagsordenen - senest i 2018 skulle bredbåndskabling være tilgængelig overalt.

spoods.de

Endelig har cloud computing-virksomheder brug for levedygtige forretningsmodeller, der retfærdiggør overgangen fra virksomheds-it til skyen. Kun sky alene, og alt er ikke nok.

»

Bedst i Cloud 2015

Har du et spændende skyprojekt? Så kom her!

Send en e-mail i dag til [email protected] og anmod om ansøgningsdokumenterne til Best in Cloud 2015 og være i München den 17. september!

Indsend nu og være der

SMV'er kan kun konkurrere med de store i skyen

Argumenterne for skyen er åbenlyse: skalerbarhed for fleksibel forretning, der inkluderer dæmpning af sæsonbestemte eller cykliske buler samt hurtig ekspansion på verdensplan. Selv sikkerhedsspørgsmål (se ovenfor) er et godt argument for skyen, selvom det ofte bruges mod det i den offentlige debat. Endelig taler tilgængeligheden for skyen: svigt på 99, 9x procent kan sjældent levere et virksomhedsdatacenter; I tider med e- og multikanals handel såvel som global forretning gennem alle tidszoner er dette dog i stigende grad kritisk for succes.

udstilling

Find det rigtige tempo til multicloud-styring

Das richtige Tempo für Multicloud-Management finden - Foto: whiteMocca - shutterstock.com

At arbejde i multi-cloud-miljøer er almindeligt for mange virksomheder - men kunsten er at orkestrere alt på den bedst mulige måde. (Engelsk)

Til artiklen

Især inden for små og mellemstore virksomheder (SMV'er) er spørgsmålene om sikkerhed, ydeevne og tilgængelighed et meget gyldigt argument for skyen. I et stadig mere globalt konkurrencepræget miljø står SMV'er over for opgaven med at digitalisere processer for at strømline og gøre dem mere effektive. Som regel er der imidlertid mangel på tid og penge til at etablere din egen IT-infrastruktur, der understøtter dette. Og der er ikke sådan noget, fordi skyen er her for at opfylde sit løfte og levere høj produktivitet uden høje initialiseringsomkostninger og forsinkelser. I skyen kan små og mellemstore virksomheder bruge en IT-infrastruktur, der ellers er forbeholdt store virksomheder. Dette skaber også helt nye muligheder for SMV'er til at konkurrere i global konkurrence.