Anonim

Google-planen berører udgivere, der fremsætter licenskrav fra VG Media i henhold til den tilhørende ophavsret. Indhold fra disse huse ønsker kun at angive internetfirmaet med overskrifter. Yderligere tekstuddrag og miniaturebilleder skal udelades.

"Google behandlede som et marked, der dominerer lignende virksomheder forskelligt uden begrundet begrundelse, " sagde VG Media. I den dårlige position ønsker Google at tvinge en gratis brug af deres indhold fra presseudgivere. "For VG Media er denne meddelelse fra Google en ny kendsgerning, som skal undersøges hurtigt af Bundeskartellamt."

Google henviser i tvisten til det faktum, at Federal Cartel Office allerede havde afvist en klage fra VG-Media-udgivere i denne sag. Kontoret har også erklæret, at Google ikke kan tvinges til at købe indhold fra udgivere.

spoods.de

VG Media repræsenterer 170 forlagswebsteder i Tyskland, herunder tilbud fra Axel Springer, Burda, Funke, Madsack og M. DuMont Schauberg. Populære websteder som spiegel.de, faz.net, sueddeutsche.de eller Handelsblatt.com er ikke berørt, fordi de ikke handlede mod de eksisterende uddrag på Google Nyheder og Google Søgning. (Dpa / tc)