Anonim

På den enorme begivenhed "Dreamforce" i San Francisco, der blev annonceret af arrangøren en blogindlæg fuld af "Super Bowldes Cloud Computing", har Salesforce og Microsoft præsenteret de cirka 140.000 besøgende for første gang konkrete planer for partnerskabet, der blev annonceret i maj.

I det væsentlige handler det om at sammensætte Salesforces CRM-platform nærmere med Microsoft-operativsystemer og produktivitetsværktøjer:

Salesforce1 til Windows: Appen forventes at være tilgængelig fra midten af ​​2015 "Salesforce1 til Windows", brugere skal kunne betjene CRM-løsningen med mobile enheder, der kører under Windows 8.1. Indtil innovationen rammer markedet, kan kunderne få adgang til Salesforce1 til Windows via Internet Explorer.

spoods.de

Salesforce for Office knytter Salesforce-værktøjerne til Microsofts Office-produktlinje. Bag denne meddelelse står forskellige initiativer:

  • "Salesforce Files" er nu tilgængelig og bringer filer fra Microsofts "SharePoint" i det mobile CRM-værktøj.

  • Salesforce1 Integration er målrettet mod Salesforces samarbejde med Microsoft Office, SharePoint og OneDrive for Business, herunder iOS- og Android-brugere. Målet er, at kunderne skal kunne åbne, redigere og gemme deres dokumenter i både Salesforce CRM-miljøet og på kontormiljøet. Integrationen forventes at være mulig i første halvdel af 2015.

  • Salesforce1-appen til Outlook forventes at omfatte en Salesforce-app til Outlook 2013, Exchange Server 2013 og Office 365 fra første halvdel af 2015. Det gør det muligt for kunder at få adgang til og administrere oplysningerne fra Salesforce direkte i Outlook.

  • Salesforce og Microsoft arbejder også med at integrere Salesforce-software med Microsofts Excel- og Power BI-værktøjer, hvilket gør det muligt for kunder tovejs at indlæse data i Salesforce og Excel, generere rapporter og visualisere og analysere information. Udviklingen af ​​Salesforce-integrationen med Power Query for Excel er i øjeblikket i preview-fasen og forventes at ramme markedet i første halvdel af 2015. Power BI-integrationen skal være tilgængelig i midten af ​​2015 og Salesforce-appen til Excel i anden halvdel af 2015.

  • Screenshot auf die Salesforce- und Microsoft BI-Integration.
    Skærmbillede af Salesforce og Microsoft BI-integration.
    Foto: Salesforce.com

Dreamforce 2014 - et show med superlativer

SaaS Pioneer kundeevent er en superlativ konference. Med 26 hovedtaler med talere som Hillary Clinton, bestselgende forfatter Tony Robbins, Netscape-medstifter Marc Andreessen og Microsoft manager Tony Prophet, mere end 1.450 breakout-sessioner og over 500 interaktive produktdemoer, havde Salesforce lokket næsten 140.000 udsigter til San Francisco. Hvis Salesforce selv taler om "Super Bowl of cloud computing", kan det muligvis lyde formodende, men virksomheden er ikke så forkert, især da de inviterede popstjerner, Super Bowl hævder, er tilstrækkelige: Will.i.am af Black Eyed Peas har offentliggjort sine "smartwatch" -planer hos Dreamforce. Rocklegenden Neil Young kampagne for sin nye musikafspiller "Pono" i form af en Toblerone-chokoladebar.