Anonim

Breed Answer siges at finansiere og fremme udviklingen af ​​Internet of Things (IoT) startups i Europa og USA. Start-inkubatoren har hovedkontor i London med yderligere kontorer i München og Milano. Det giver unge virksomheder tre vigtige tjenester: finansiering af frø- og tidligfasen, overførelse af iværksætterviden, ledelses- og teknologikompetencer og på mellemlang sigt hjælp til at etablere deres målmarkeder via Answer Groups virksomhedsnetværk.

Svar er allerede startet et udviklingsprojekt med Xmetrics. Startup udvikler løsninger, der gør det muligt for professionelle og rekreative svømmere at overvåge og analysere deres træningsevne. Breed Answer har nu underskrevet en periodeopgørelse på en investering på 675.000 pund og vil erhverve 30 procent af egenkapitalen i Xmetrics. Svarets langsigtede IoT-strategi er fokuseret på bærbare teknologier, siger den fortsat. I slutningen af ​​juli 2014 havde Answer allerede erhvervet en femtedel af det amerikanske firma Sensoria.

spoods.de

I anledning af inkubatorens opstart annoncerer Svar reklameprogrammet "IoT Best in Breed". Inden for disse rammer kan IoT-startups præsentere deres ideer indtil den 14. november 2014. "Ud over traditionel finansiering af deres forretningsidé, giver vi startvirksomheder vores ledelses- og ledelsesevner og giver dem stærke synergier med svargruppens virksomhedsnetværk, " kommenterede Emanuele Angelidis, administrerende direktør for Breed Answer.

Answer er et netværk af specialiserede tjenesteudbydere, der leverer rådgivning, systemintegration og digitale tjenester i brancher såsom telekommunikation og medier, industri og tjenester, bank og forsikring og offentlig administration til at definere og udvikle nye forretningsmodeller. I Tyskland fusionerede Syskoplan til det italienske konglomerat.