Anonim

I det mindste Owen Williams kommer til denne konklusion på "The Next Web". Og hans argument er ganske sund: Kunderne køber sjældent nye computere - disse varer længere eller er delvist erstattet af tablets og smartphones.

 1. 44 praktiske hjælpere til Windows 8.1
  Mere kraftfuld, hurtigere og mere praktisk - kun de rigtige hjælpere gør Windows 8.1 til det perfekte system til daglig brug. Vi præsenterer dig 44 geniale værktøjer i seks kategorier.
 2. Indstil reel startknap
  Med den gratis Classic Shell modtager Windows 8.1 en startknap i fuld skala. Så du kan apps, som sædvanligt i Windows XP, Vista eller 7, ringe direkte fra Start-menuen. For at gøre dette justerer værktøjet Windows 8.1-grænsefladen for at gøre det tilgængeligt for mindre teaser-brugere. Start-menuen er i vid udstrækning konfigurerbar, for eksempel i Windows 7-stil op til udseendet og følelsen af ​​Windows XP. De originale indstillinger og indstillinger i Windows 8.1 bevares. For eksempel kan du nemt få adgang til startsiden med fliserne eller charmsbjælken.
 3. Spil alt med et værktøj
  VLC Media Player er et stik i alle handler til afspilning af mediefiler og internetstrømme. Open source-værktøjet bringer de codecs, der er nødvendige for at afspille mange film og sange, med, hvilket fjerner behovet for at søge efter den rigtige codec. Afspilleren afspiller videofilm med tilpassede proportioner, billedeindstillinger og undertekster. En afspilning af klip, som medieafspilleren i Windows ikke afspiller eller kun med billede- og lydforstyrrelser, fungerer i de fleste tilfælde. DVD'er kan åbnes både fra optiske drev såvel som en billedfil.
 4. Gem data krypteret
  Truecrypt er ideel til sikker kryptering af store mængder data. Dette opretter beskyttede filcontainere, som du monterer som drev efter behov. Styrken af ​​Truecrypt er, ud over gode krypteringsalgoritmer, en høj grad af pålidelighed og integration i Windows-filsystemet. Så du kan gemme dokumenter fra enhver applikation i containeren og åbne derfra. Til flytbare medier såsom USB-flashdrev og flashhukommelseskort er softwarens bærbare tilstand ideel.
 5. Opryd Windows 8.1
  Ccleaner renser Windows let og sparer dig for meget manuelt arbejde. Freeware fjerner på én gang en række midlertidige filer og sletter forældreløse poster fra registreringsdatabasen. Så det fjerner sporene efter længe afinstallerede programmer og reducerer størrelsen på registreringsdatabasen. Til genfremstillingen fokuserer Ccleaner hovedsageligt på populære browserdata. Historiklogfiler, cookies, downloadhistorik og browsercache fjernes pålideligt.
 6. Udvider udklipsholderen
  Clipboard Master indeholder yderligere klippebordfunktioner. Den logger og indsamler tekster, billeder og filer, der kan indsættes, gemmes og hentes senere via en menu eller tastaturgenvej. De respektive genvejstaster kan justeres. Tekst kan formateres eller ikke-formateres indsættes eller konverteres til brugerpræferencer, såsom i alfabetisk rækkefølge, med store bogstaver eller med indrykk. Udvalgte ord kan søges med et tryk på en knap på websteder som Google, Google Maps, Ebay, Amazon eller Wikipedia.
 7. Redigerer tekstfiler af alle slags
  Faktisk ville det være jobbet med standardeditor Notepad at redigere tekst-, script- og konfigurationsfiler, men dette er også dårligt udstyret i Windows 8.1. Et alternativ leveres af Akel Pad, som leveres med mange nyttige funktioner såsom syntaksbelysning. Værktøjet behandler tekstfiler i fælles tegnsæt og viser dem i flere vinduer eller som faner. Du kan redigere filer i ubegrænset størrelse såvel som dem, der bærer den read-only attribut. For at gøre Akel Pad endnu mere funktionel er der gratis plug-ins tilgængelige.
 8. Automatiserer Windows-handlinger
  Autohotkey_L-værktøjet er fantastisk til at oprette universelle tastaturgenveje til Windows og automatisere gentagne opgaver. Til dette formål kan værktøjet styre Windows og applikationer og starte alle programmer. Efter lidt træning giver AutoHotkey_L dig mulighed for at oprette omfattende mus- og tastaturmakroer, afspille nøglesekvenser, komplette tekster eller flytte tasterne på tastaturet og musen. Til makroerne til Auto-Hotkey er der et simpelt, men ganske kraftigt scriptingsprog.
 9. Gemmer ikonpositionerne
  Skift til en anden opløsning, logning via Remote Desktop eller installation af en grafikkortdriver får Windows til at omarrangere ikonerne på skrivebordet. Med skrivebords OK forbliver ikonerne på det ønskede sted i fremtiden. Dette giver dig mulighed for at gemme den aktuelle placering af dine skrivebordsikoner og gendanne dem om nødvendigt. Eller indstil værktøjet til altid at gemme ikonerne ved nedlukning og gendanne dem automatisk ved systemstart.
 10. Pimp start-knappen
  Power 8 opsætter en alternativ startmenu i Windows 8.1, hvis funktioner går langt ud over systemets standardopstartknapfunktion. Så du har adgang til de installerede applikationer og værktøjer via startknappen som i tidligere versioner af Windows, kan åbne kontrolpanelet og springe til computer- og netværksadministration. Søgelinjen for hurtig indrejse overvejer både placeringer under de installerede programmer såvel som under filerne. Opførelsen af ​​startknappen i forbindelse med flisens startside i Windows 8.1 er justerbar.
 11. Opretter PDF-filer
  Do PDF er konfigureret som en ekstra printerdriver under installationen. Derefter kan du oprette PDF-filer fra ethvert program. I mange applikationer erstatter du den betalte Adobe Acrobat ved at kalde printerdialogen og specificere Bullzip PDF-printer som destinationsprinter. I dette tilfælde skrives din fil ikke på papir, men gemmes som en PDF-fil. I modsætning til andre gratis PDF-generatorer behøver Ghostscript-værktøjet ikke at være til stede på brugerens computer til Do PDF.
 12. Brænder cd'er og dvd'er
  Et praktisk desktop-brændingsprogram mangler Windows 8.1. Udstyr det med den brændende klassiske CD Burner XP. Værktøjet brænder data, lyd og video diske og har en visuel indikation af pladsbehovet på databæreren. Freeware er brugervenligt og hurtigt. ISO-billeder kan brændes, konverteres fra BIN- og NRG-filer eller oprettes fuldstændigt af dig selv. Du kan oprette startbare cd'er og dvd'er, og softwaren bringer lydspor til samme niveau.
 13. Fremskynder kopiering
  Teracopy 2.27 fremskynder processen med at kopiere store filer til andre harddiske og kan samtidig kopiere flere filer. Værktøjet er ideelt til kopiering af store filer, såsom film i fuld længde eller databaser i høj hastighed. For at udføre dette udføres kopifunktioner asynkront. Du kan stoppe kopieringen og genoptage kopieringen samme sted uden risiko for datatab. En anden fordel er, at mislykket kopiering kan gentages med et tryk på en knap.
 14. Retter USB-drevbogstaver
  USB-stick til datasynkronisering får et andet drevbogstav hver gang, kortlæseren tildeler Windows 8.1 svarende til fem bogstavsidentifikatorer. Sådanne problemer kan løses med USB Drive Letter Manager. Med værktøjet kan du specifikt påvirke tildelingen af ​​drevbrevet. Prisen kan således begrænses i henhold til visse kriterier. Hvis for eksempel USB-drev i en bestemt størrelse kræver forskellige bogstaver end mindre, er dette let muligt. Styringen finder sted via en INI-fil, der redigeres i redigeringsprogrammet.
 15. Optimerer SSD-adgang
  SSD Fresh 2014 optimerer Windows til brug af Solid State Drives (SSD). Værktøjet lover blandt andet at få en længere levetid ud af SSD'er. Til dette formål forhindrer softwaren unødvendig adgang til operativsystemet til dit SSD-drev. Ved at deaktivere lagring af adgangstid (tidsstempel), forindlæsning af programmer (forudindhentning) og defragmentering af startfilerne kan antallet af SSD-adganger reduceres. Før du først bruger en gratis registrering med navn og e-mail-adresse er det nødvendigt.
 16. Udarbejder licensoplysninger
  Licenscrawler søger i registreringsdatabasen efter alle serienumre på installerede applikationer. Efter scanningen viser værktøjet alle fundne licensnøgler i en oversigt. I tilfælde af Microsoft-software overvejer licenscrawler også standard-, volumen-, evaluerings- og opgraderingslicenser. For at køre programmet skal du have administratorrettigheder. I menuen "Computer" kan den pc, der skal undersøges, vælges - "Localhost" står for det eget system.
 17. Analyser pc-komponenterne
  Vigtig information om komponenterne på din pc bringer Speccy på skærmen. Det giver oversigter over hardware og status i en kompakt præsentation, der går ud over informationerne fra Windows-indbyggede ressourcer. Listet er CPU-type med temperatur, RAM-konfiguration, bundkorttype samt grafikkort med temperatur, lagringsdrev og detaljer om operativsystemet. Softwaren er ideel til tekniske spørgsmål om den anvendte hardware, som et værktøj til førersøgning og til at forberede sig på supportanmodninger.
 18. Hent filer tilbage
  Lejlighedsvis mucking af diskplads og andre drev hjælper med at gendanne en vis ledig kapacitet. Hvis tilfældigt vigtige data slettes, kan Recuva hente filerne i mange tilfælde. Forudsætningen for at gendanne data er, at de endnu ikke er overskrevet. Efter start skal du vælge et drev og lade Recuva scanne disken. Du kan derefter se og gendanne de slettede data enten i et træ eller som en liste.
 19. Fremskynder filadgang
  Den gratis Ultra Defrag defragmenterer harddiske inklusive systemfiler, så de fungerer hurtigt igen. Især med operationer med mange og store filer, en fragmentering også i Windows 8.1 ved at øge mærkbar adgangstid. For at spare tid defragmentering med Ultra Defrag kan du bruge filtre til at udelukke, at individuelle mapper eller filer bliver omarrangeret. Som en del af en komplet optimering, som er tilgængelig som et supplement til den hurtige optimering, behandles alle filer uanset deres fragmentering.
 20. Låser blokerede filer op
  Hvis du prøver at slette eller flytte filer eller mapper, rapporterer Windows muligvis en fejl nu og da: Objektet kan ikke fjernes, fordi et andet program får adgang til det. Lock Hunter 3.0.2 viser, hvilke programmer der blokerer filen eller mappen, og låser også låsen op. Hvis du finder en blokeret fil, skal du højreklikke på den og vælge "Hvad låser denne fil?". Nu kan du se, hvilke programmer der blokerer filen. Med "Unlock It!" Slipper du låsen.
 21. Opretter en driveroversigt
  Drivervisning viser en liste over alle enhedsdrivere, der er installeret i Windows 8.1 i alfabetisk rækkefølge. Derudover indeholder freeware stadig information om versionens nummer, produktnavn og beskrivelser for hver driver. Tabellen indeholder oplysninger såsom beskrivelse, version, producent, produktnavn, sidst ændret dato og filnavn med sti. Dele af listen såvel som hele listen kan gemmes som en tekstfil på harddisken eller overføres til udklipsholderen med et museklik.
 22. Komfortabel fremviser til billeder
  Den gratis-at-bruge billedfremviser Faststone Image Viewer er ekstremt hurtig at bruge, kender næsten alle almindelige fotoformater og tilbyder en masse praktiske ekstraudstyr, når du navigerer gennem enorme fotosamlinger. Det viser op til fire forskellige billeder side om side og blandt hinanden.Det fulde skærmbillede med menuoverlay, når du krydser de fire skærmkanter, er enestående. Det kan bruges til at beskære, rotere og rette fotos. Batchfunktioner giver dig mulighed for at anvende valgte handlinger på flere billeder.
 23. Brug den bedste foto-workflow
  Fotoarbejdsgangen indeholder opgaver såsom læsning af billeder fra kameraet, sortering af motiver, de sædvanlige hurtige fotokorrektioner og til sidst output til printere (enkelt motiv eller billedarrangement), som en vedhæftet fil eller fotogalleri. Af disse bekymringer er fotoadministratoren Picasa ideel. Han kommer med et iørefaldende betjeningskoncept og begrænser sig i det funktionelle udstyr til det, der er relevant i hverdagen. Godt: Picasa efterlader billedfilerne på computeren på det originale sted, også kan du samle billeder som en afspilningsliste i personlige albums.
 24. Optimer fotos intuitivt
  Et komplet redigeringsværktøj med over 100 filtre leveres med Photo Filtre på Windows PC. Ud over billedkorrektionstandarder såsom ændring af lysstyrke, kontrast eller farvemætning og gammakorrektion, især de omfattende billedoptimeringsværktøjer. Mere end 100 kunstneriske effekter er tilgængelige, inklusive akvarel- og puslespileffekter. Der er også en scannergrænseflade såvel som batchfunktionen, med hvilken du kan konvertere flere billeder til et andet billedformat.
 25. Automatisk konvertering
  Format Factory konverterer digitale mediedata såsom videoer, musik og billeder til mange populære formater med et par museklik. Hvor ellers har du brug for dit eget konverteringsværktøj, Format Factory samler alle relevante funktioner under ét tag. For videoer understøttes målfilformaterne MP4, 3GP, MPG, AVI, WMV, FLV og SWF. For mobile enheder bringer værktøjet profiler. Format Factory ripper også ubeskyttede video-dvd'er og kan reparere beskadigede lyd- og videofiler.
 26. Indlæs videoer fra nettet
  Med den gratis Freemake Video Downloader kan du downloade videoer fra mere end 40 understøttede internetportaler som Youtube, My Video, Vimeo og Veoh. Værktøjet viser alle onlineopløsninger for den ønskede video. For klip, der ikke er tilgængelige fra visse lande, kan en proxyserver bruges. De indlæste videofiler gemmes af værktøjet i almindelige formater som FLV, MP4 eller 3GP. Freemake Video Downloader tilbyder også muligheden for at udtrække lydspor fra online videoer.
 27. Windows som mediecenter
  Media Portal 1.5.0 forvandler din pc til et smart mediehub til alt multimedieindhold. Lyt til musik eller internetradio, se videoer, og følg tv-programmet. Det er også muligt at optage tv-programmer og se fotos. Softwaren bruger en fuldskærmsvisning med store kontroller, der kan styres via en fjernbetjening. Media Portal understøtter analoge tv-modtagere, DVBC, DVB-T og DVB-S samt HDTV og AC3. Videoafspilningen kan bruge alle installerede codecs.
 28. Titelinformation for MP3-filer
  Hvis dine MP3-filer kommer fra forskellige kilder, bliver filerne sandsynligvis navngivet inkonsekvent, og MP3-tags er enten manglende eller ufuldstændige. For at forene oplysningerne kan du bruge det gratis værktøj MP3 Tag. Dette gør det muligt at ændre og supplere tagstrukturer. Du kan også integrere MP3-tags i ukendte filer, som du hverken er kunstner eller albummet kender. Dækgrafik kan også integrere værktøjet.
 29. Optag og rediger musik
  De beskedne lydoptagelsesfunktioner i Windows 8.1 forbedrer den frie Audacity. Audioeditoren kan optage, afspille, redigere og eksportere musik fra forskellige kilder. MP3-, WAV-, AIFF-, AU-, OGG Vorbis- og MPEG-formaterne understøttes. Når du klipper lydfiler, fjerner du begyndelsen eller slutningen af ​​stykket, indsætter elementer, anvender lydeffekter eller ændrer lydkvaliteten. Derudover har Audacity et værktøj til let justering af amplitude.
 30. Opbevar koder sikkert
  Opbevaring af personlige adgangskoder i Alle mine adgangskoder foregår i en enkel, kompakt betjeningsmenu. De gemte identifikatorer er krypteret mod uautoriseret adgang. Brugeren kan selv bestemme, hvilken metode der skal bruges. I alt seks krypto-algoritmer er tilgængelige. Også i RAM holdes adgangskodedata krypteret for at forhindre, at dataene tappes af trojanere. Usædvanligt: ​​Filer kan også gemmes til adgangskoder og opbevares krypteret i arkivet.
 31. Registrerer og fjerner malware
  Den private AVG Antivirus Free Edition er nem at bruge. Baggrundsbeskyttelsen kontrollerer al Windows-aktivitet og kontrollerer filer, når du åbner og kører. Standard søgefunktion gør det nemt at søge på en komplet computer, mens du også kan scanne specifikke mapper eller individuelle filer efter vira. Der er også en flytbar medietest. AVG-virusscanneren låser sig automatisk i Outlook efter installationen, i andre mail-programmer integrerer scanneren sig selv ved hjælp af en proxy.
 32. Gemmer adgangskoder centralt
  Det kodeordbesparende Keepass-værktøj holder alle fortrolige adgangskoder, der er gemt lokalt under ét tag, så brugeren kun skal huske en hovedadgangskode for at få adgang til databasen. Valgfrit kan databasen også beskyttes med en nøglefil. Tematisk er de samme poster samlet. Databasen er krypteret med AES og Twofish. Med plug-ins kan række af funktioner udvides, for eksempel til at importere koder, der er gemt i Firefox.
 33. Understøtter Windows Firewall
  Firewall i Windows vil være endnu bedre og mere brugervenlig, hvis du tilføjer Windows 8 Firewall Control. Efter installation forhindrer værktøjet uautoriseret datakommunikation og rapporterer ethvert program, der ønsker at sende data til Internettet. Når Windows 8 Firewall Control registrerer software, foreslår det straks en regel for adgang til Internettet, som du kan anvende. Producenten tilbyder også en bærbar version af værktøjet til brug på en USB-stick.
 34. Krypteret med højreklik
  Når du sender følsomme filer, såsom Office-dokumenter eller private fotos, eller gemmer dem på et delt drev på netværket, kan du bruge et krypteringsværktøj, der beskytter dine data med en adgangskode. Axcrypt udfører denne opgave ganske enkelt men effektivt. Fokus er på kryptering af enkeltfiler. Under installationen integreres værktøjet i kontekstmenuen i Windows Stifinder. Det er også velegnet til sikker udveksling af filer via e-mail, når afsender og modtager har installeret værktøjet.
 35. Kontroller filen via online scanner
  Med den gratis Virustotal Uploader kan mistænkelige filer uploades til den online sikkerhedstjeneste Virustotal.com. Der kontrolleres de transmitterede data med over 40 aktuelle virusscannere og de seneste underskrifter. Med den nye programversion kan brugerne uploade op til fem filer på én gang, hver op til 20 MB i størrelse. Derudover kan brugerne nu kontrollere, inden de uploader, om denne fil allerede er blevet sendt af en anden. Du kan også trække filer med musen ind i programvinduet eller indtaste URL'er.
 36. Sletter dokumenter permanent
  For sikkerhedsbevidste brugere er den veludstyrede Eraser 6.0.10 et must. Det sletter filer på en sådan måde, at der ikke er spor tilbage på harddisken, ved hjælp af hvilken en rekonstruktion af indholdet ville være mulig. Til dette formål bruger softwaren komplekse sletningsmetoder, som kan tage nogen tid, afhængigt af datamængden. Du har det maksimale valg blandt de tilgængelige overskrivningsmetoder. Filer makuleres desto mere sikkert, desto oftere overskrives de af Eraser.
 37. Rapporterer hver forbindelse
  Zone Alarm Free Firewall er en nem at bruge gratis firewall uden ekstramateriale, der giver pålidelig grundlæggende beskyttelse til Windows. I version 11 er brugergrænsefladen blevet redesignet for at gøre firewallfunktionerne intuitive. Programmet fungerer efter listemetoden, hvilket er især interessant for brugere, der ønsker at sikre deres computer med lidt indsats. En liste bestemmer, om en given applikation kan få adgang til Internettet.
 38. Forenkler filhåndtering
  Hvor nemt det kan være at håndtere filer og mapper via to uafhængige fanebladede filfaner demonstreres af Multi Commander. Alle fil- og mappefunktioner kan let udføres ved hjælp af musen eller via tastaturgenveje. Dette fungerer også på netværket eller mellem lokal pc og eksterne mapper på en FTP-server. Der er konfigurerbare visninger, en let tilgængelig kommandolinie og en variabel træ- og mappevisning. En fileksempel og pakningsfunktioner er også tilgængelige.
 39. Synkroniserer mapper
  For at synkronisere filer på din computer med en bærbar computer eller en ekstern harddisk er Free File Sync ideel. Det er nemt at håndtere: Vælg først kildemappen i venstre side af vinduet og derefter til højre den mappe, du vil matche. Angiv nu kriterierne, som filerne skal synkroniseres på. Normalt er en sammenligning af "filstørrelse og dato" tilstrækkelig. For at være på den sikre side kan du også kontrollere "filindhold". Dette bremser synkroniseringen, men er stærk. For sikkerhedskopier skal du vælge metoden "Spejl".
 40. Sletter duplikatfiler
  Alle Dup registrerer duplikatfiler på forskellige lagringsmedier og sletter dem om nødvendigt. Du skal indstille kildemapperne som drev, partitioner eller netværksdelinger, hvor Alle Dup skal se ud. Fil- og mappefiltre kan indstilles med indstillinger - så du kan definere søgekriterier i detaljer. Til analyseformål er der en fremviser til Word-, Excel- og PDF-dokumenter samt til billeder. Du kan slette duplikater eller flytte dem til papirkurven eller en sikkerhedskopimappe.
 41. Adresserer mapper som drev
  Med DOS-kommandoen Subst kan du tildele et separat drevbogstav til enhver mappe. Dette er praktisk til hurtigt at få adgang til en dybt indlejret mappe via drevet genvej i stedet for dens lange sti. Kommandoen i Windows 8.1 er dog kun tilgængelig på kommandolinjen, hvilket gør brugen akavet. Xsubst 2.3.22 gør det muligt at oprette og slette virtuelle mapper via en menu. Bogstaverne kan indstilles midlertidigt eller permanent.
 42. Sikrer vigtige dokumenter
  Ocster Backup fremstiller sikkerhedskopier af filer såvel som mapper og kan kryptere dem og gøre dem kun tilgængelige via et kodeord. Under sikkerhedskopien komprimerer værktøjet dataene for at spare diskplads. Sikkerhedskopierne oprettes manuelt eller automatisk på forudbestemte tidspunkter. Backupprocessen kan stoppes, hvis det ønskes og fortsættes på et senere tidspunkt. Derudover tilbyder værktøjet muligheden for at gemme kopierne enten på en ekstern harddisk eller mod betaling på en speciel online lager hos producenten.
 43. Henter Windows ZIPper
  Den gratis pakker Pea Zip er et funktionelt alternativ til Windows-eget pakkeprogram, som bortset fra det klassiske ZIP ikke kan gøre noget med mange almindelige arkivformater. Freeware kan komprimere 7-Zip-, B72-, GZ-, QUAD-, TAR-, UPX-, PAQ- og ZIP-filer samt åbne komprimerede arkiver i ACE-, ARJ-, DEB-, ISO-, RAR- og RPM-pakningsformater. Programmet kan opdele og flette arkiver, og arkiver kan gemmes i krypteret form. Med belastbare skins kan du tilpasse softwarens brugergrænseflade.
 44. Sætter op fire mappevinduer
  Q-Dir er som Multi Commander et supplement til Windows Stifinder. I stedet for det dobbelte vinduesbillede af Multi Commander, kan værktøjet samtidig vise op til fire mappeområder, som du kan bruge til at udføre filoperationer med musen eller via udklipsholderen. Dermed holder du øje med startpunkterne og destinationerne. For at forbedre oversigten kan forskellige filtyper fremhæves. Du kan gemme dine yndlingsmapper som favoritter, hvilket i høj grad fremskynder adgangen.
 45. Find filer hurtigt
  Når man søger efter filer på NTFS-filsystemdrev, gør Ultra Search 1.81 ikke noget med hensyn til søgehastighed. Freeware gennemsøger hurtigt filer efter deres navn eller en navnedel og viser en hitliste. Ved filsøgning får værktøjet direkte adgang til MFT (Master File Table). Så der oprettes intet indeks, som Windows har brug for at administrere i baggrunden. Hitlisten viser størrelsen og fildatoen for hver fil. Højreklik for at åbne kontekstmenuen.

Forbrugerne er allerede vant til gratis opgradering af operativsystemet til mobile enheder, så længe hardware stadig understøtter dem; Apple tilbyder i mellemtiden også en ny version af sit pc-system OS X gratis. For Microsoft er en ting, vi skulle have til at sige om gratis Windows 10 for forbrugere, der starter med Vista, at den installerede base ville ændre sig meget hurtigt til det nuværende system, og at producenten skulle investere mindre kræfter i ældre support. Microsoft kunne også udelade en masse forvirrende og overflødige SKU'er (produktvarianter) og dybest set fokusere på to markeder - forbruger og virksomhed.

spoods.de
 1. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  Allerede efter installationen af ​​Windows 10 Technical Preview opdateres de første systemsystemspin.
 2. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  Den nye startmenu er den første ting, der skiller sig ud efter installationen.
 3. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  Du kan fjerne apps fra startmenuen eller justere deres visning.
 4. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  I egenskaberne på proceslinjen tilpasser du startsiden eller startmenuen.
 5. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  Du kan også bruge Windows 10 Start-menuen uden nogen Windows-apps.
 6. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  Brug forstørrelsesglasikonet til at starte den nye søgning i Windows 10.
 7. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  I Windows 10 kan brugere oprette nye virtuelle desktops uden yderligere værktøjer.
 8. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  I Explorer er der minimale nyskabelser, såsom et hjemmeareal med vigtige mapper og muligheden for at gendanne ældre versioner af filer.
 9. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  I fejlfindingsområdet tilbyder Windows 10 flere muligheder for at gendanne operativsystemet.
 10. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  Apps fra App Store kører også i vinduet tilstand parallelt med traditionelle applikationer.
 11. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  Snap-funktionen har gjort Microsoft lidt mere brugbar i Windows 10.
 12. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  Windows-layout har gjort Microsoft meget klarere. Dette gavner især brugere med store skærme.
 13. Microsoft Windows 10-teknologieksempel
  Desværre kender Windows 10 ikke det nye filsystem ReFS. Dette er stadig forbeholdt serverversionen.

Da færre pc'er sælges hvert år, er Microsoft nødt til at finde nye måder at tilbyde kunderne langsigtede serviceabonnementer i stedet for at overtale dem til at opgradere til Windows hvert tredje år.