Anonim

Lydspecialisten Bose og den nu, der er overtaget af Apple hovedtelefonudbyderen Beats, har afgjort deres patentkonflikt. De anmodede om, at sagen blev afsluttet for retten, som det fremgår af dokumenter, der blev offentliggjort i weekenden (PDF-link). Detaljer om aftalen blev oprindeligt ikke kendt.

Bose havde allerede indgivet en retssag ved en amerikansk domstol i Delaware og ITC efter at have annonceret Beats-aftalen. Det involverede fem patenter til aktiv støjdæmpningsteknologi, der blev brugt i Beats-hovedtelefoner.

spoods.de

Apple afsluttede overtagelsen af ​​Beats for omkring tre milliarder dollars kort derefter i begyndelsen af ​​august. IPhone-gruppen er hovedsageligt interesseret i musikstreamingtjenesten, som også hører til Beats.

Bose forklarede i retssagerne, at virksomheden havde undersøgt og aktiv nedlæsning af aktiv støjdæmpningsteknologi i over 30 år. I processen neutraliseres ekstern støj af ekstra genererede lydbølger.

Foran Delaware-domstolen krævede Bose et forbud mod salg og tredobbelt skade, fordi Beats bevidst krænkede patenterne. ITC kan forbyde import af udenlandske produkter til USA for patentovertrædelse.

Det er uklart, om Apple fortsat vil distribuere Bose-produkter i sine butikker. Bloggen "MacRumors" havde rapporteret i weekenden, at hovedtelefoner og højttalere fra Bose ville blive forbudt fra Apple-butikkerne. Dette blev hverken afvist eller bekræftet af parterne. (Dpa / tc)